גידול פפלירי בבלוטת התריס ודיסקציה צווארית

מנהל הפורום

פרופ` אבירם נצר
פרופ' אבירם נצר
053-4877797
לקביעת תור אצל פרופ' אבירם נצר
053-4877797 ללא פרסום בפורום
 
  • גידול פפלירי בבלוטת התריס ודיסקציה צווארית
    לי77
    07/03/2019

    שלום רב פרופ'
    עקב גילוי של בלוטה בצוואר בצד שמאל שזוההתה כקרצינומה פפלירית בניקור שני (בניקור הראשון יצא שפיר ) הומלץ לי על ניתוח כריתה מלאה ודיסקציה צווארית . למה אי אפשר רק להוציא את הבלוטה הנגועה בלבד ולהסתפק רק בהוצאה של חצי בלוטה? מה ההשלכות בניתוח כזה מבחינה בריאותית? הגבלות וגד'?

    תודה מראש

    ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    פרופ' אבירם נצר - 053-4877797

    הוספת תגובה
    לקביעת תור
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • גידול פפלירי בבלוטת התריס ודיסקציה צווארית

    פרופ' אבירם נצר
    09/03/2019

    מדובר בגידול ממאיר שכבר שלח לפחות גרורה אחת, וסיכוי לא נמוך שישנן גרורות נוספות, מיקרוסקופיות. לפיכך, כדי לאפשר "ניקוי" מלא של הסרטן, חייבים להיות הרבה יותר רדיקליים. כ"כ ניתוח נרחב, יאפשר בעתיד הקרוב, מעקב הרבה יותר טוב אחרי הישנות של הגידול בכל הגוף.
    בריאות מלאה,

    הוספת תגובה
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


