מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נפיחות של בלוטות הלימפהספיר29/05/2019
שלום
בת 28
בחודש אוקטובר 2018 חשתי נפיחות בעורף שמאל ועקב כך ניגשתי לעשות אולטרסאונד- בתוצאות היה רשום: ״הודגמו 2 בלוטות לימפה בגודל 2.5 מ״מ על 8.5 מ״מ, מיקום תת עורי, צורתן אובאלית, ללא זרימת דם חריגה
לפני שבועיים, כ7 חודשים אחרי שמתי לב כי שוב נפוח לי באותו האיזור (לא ידוע האם נפוחות מאז או שהתנפחו מחדש)
בשבוע שעבר עשיתי אולטרסאונד של בלוטות הצוואר שנעשה ע״י טכנאי (הוספתי כאן את התוצאות ראה צילום) ובנוסף עשיתי אולטרסאונד נוסף אתמול שנעשה ע״י רופא (בחורה חרדתית קצת:)) - את תוצאות הרופא אוסיף בתגובה חדשה מכיוון שאין לי אפשרות להוסיף כאן שני קבצים. (שים לב כי איפה שנפוח לי בעורף הבלוטות הן 0.3*1 ס״מ משמע גדלו מעט- האם משמעותי?) מדוע ככ הרבה בלוטות נפוחות לי? לא ידעתי על כך אינני מרגישה את כל שאר הבלוטות.. אשמח להסבר מדוע בלוטות גודלות? לא זכור לי שהייתי חולה בתקופה הזאת.. ממה דבר זה יכול לנבוע? אני בתקופה מאוד לחוצה.. זה יכול להשפיע על הבלוטות?
לא קיימות בלוטות נפוחות בבית שחי ובמפשעה.
תודה תודה!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נפיחות של בלוטות הלימפה- תוצאות
ספיר29/05/2019תוצאות של הרופא שבדק אותי.
שמתי לב כי בבדיקה זו למול הבדיקה הקודמת באונה ימנית רשם ״מרקם מעט בלתי אחיד״
אשמח להסבר בגדול על 2 התגובות שרשמתי, מה דעתך ומה המלצותיך בעניין
תודה!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנפיחות בלוטות הלימפה
פרופ` אבירם נצר30/05/2019ספיר שלום,
הגדלת הקשריות נגרמת בד״כ עקב תהליך דלקתי באיזור הניקוז של קשריות הלימפה. במקרה שלך, קרוב לוודאי, שמדובר בגירוי בעור הקרקפת/בשיער. יתכן שמדובר בתגובה אלרגית לצבע שיער או שמפו או קשקשים בשיער.
בכל אופן לפי תאור האולטרה סאונד, הבלוטות תקינות לחלוטין ולא חשודות לגידול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
חוות דעת על תוצאות MRI מוח
חובת הקרנות וחשש מתופעות לוואי
צלום סינוסים מערות הפנים תוצאות
נזאפורינקס - פט סיטי מעקב בן 64
גידול נקודתי ושימוש בנזופארינקס- ליחה עם דם
בליטה בראש אחרי שבועיים בתינוקת
בעיית אף- הפרעה בנשימה בעיקר בשכיבה
הכנה לבדיקת ENG והפסקת תרופות פסיכותרפיות
תשובה פתולוגית לאחר כריתת אונה של בלוטת התריס
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?