בדיקת אוזניים , המשך לשאלתי ברשותך

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקת אוזניים , המשך לשאלתי ברשותך
    ליאנה
    24/06/2019

פרופ' יקר, תודה רבה על התשובה . ברור שלכל אחד יש טכניקות שונות ובכל זאת, חשוב לי לדעת אני קצת חרדתית בקשר לבריאות, שמעת על מכשיר כזה/בדיקה כזאת? יש בו סיכונים כל שהם יותר מבדיקה עם אקדח אוטוסקופ? זאת צינורית קטנה קצת רחב עד כמה שזכור לי דמוי משפך . מודה לך מאד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שאלה נוספת אולי תרגיע אותי קצת

ליאנה
    27/06/2019

פרופ' יקר,, אני מבקשת לדעת , מבדיקות אוזניים בסיסיות,,,נניח ונעשה איזה שהוא נזק בבדיקה הראשונה עם האוטוסקופ (לפני חודש וחצי) שהכניס בזווית לא נכונה ועמוק מדי, או השניה (השבוע) עם הספקלום אוזן שהוא רחב ואולי לחץ על תעלת השמע, או הקיסם שהכנסתי מה שלא נראה לי, מכל אלה הנזק הוא הפיך או לא הפיך? לדעתך הגוף בסוף מרפא את עצמו לבד ובמשך הזמן הכל יעבור. עדיין הכאב מעיר אותי בלילה, מרגישה אוזן סתומה וכשהתעוררתי בבוקר שומעת כמו בועות סבון בצד שמאל באוזן ובמשך היום. ממש מודה לך על התשובות וסוף שבוע טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקת אוזן

פרופ` אבירם נצר
    01/07/2019

ליאנה שלום,
    כל הספקולומים לאוזן הם דמיי קונוס כדי לא לפגוע באוזן. הספקולום הוא לא זה שפוצע, אלה הקייסמים שבהם את משתמשת הם שעלולה לפצוע את האוזן בצורה חמורה ואף בלתי הפיכה. לפיכך, אני ממליץ לך לחדול לחלוטין מלחטט באוזניים.
    אם המיחושים לא יחלפו בתוך מס׳ ימים, תגשי לביקורת אא״ג

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו