האם אוגמנטין נמנית על תרופה אוטוטוקסית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם אוגמנטין נמנית על תרופה אוטוטוקסית
    מישהי
    09/08/2019

שלום פרופ' ושבת שלום, האם אוגמנטין זו תרופה אוטוטוקסיות ? האם יש בו מרכיב שיכול לפגוע בשמיעה מכיוון שנאמר לי שישנם סוגי תרופות אוטוטוקסיות (סוגי אנטיביוטיקה לדוגמה נגד זיהומים וחיידקים) הניתנות לחולים במחלות שונות, עלולות לגרום לפגיעה בשמיעה ובתפקוד מערכת שיווי המשקל והיציבה (לתופעות כגון טיניטוס וסחרחורת).. ידוע לי שמוקסיפן זו אותה תרופה אלא שרק באוגמנטין יש עוד דבר של חומצה קלוולאנית האם זה אטקריניק אסיד נמנה על תרופות אוטוטקוסיות? תודה רבה רבה לך על המענה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• עוד משהו יש לי להוסיף ברשותך, תודה רבה

מישהי
    09/08/2019

זה היום התשיעי שלי ען אוגמנטין. כאמור יש לי נוזלים, אוזניים סתומות חודשיים וחצי כמעט שלושה חודשים , כאבים שבאים והולכים, שזה משבש לי את החיים לחלוטין וכמו זמזום באוזן, ירידה בשמיעה באוזן שמאל, רופאת כללית זיהתה סינוסיטיס למרות שהצילום לא הראה כלום (כתבתי לך את זה בתשובה הקודמת), אמנם יש שיפור אבל רק מעל העיניים במצח וביניהם, בהרגשה שאני יותר מפוקסת , השיפור הוא מעט ממש, אבל האוזן עדיין סתומה.. הפסקתי את האוגמנטין אחרי 9 ימים כי הרגשתי שהגרון שלי חנוק כאילו הבלוטות התנפחו בפנים וקשה לי לבלוע, אני מאד חלשה מרגישה רע, יש לך איזה רעיון להציע לי אמנם בשלט רחוק מה לעשות. חשבתי להפסיק עם כל הרופאים, תרופות שמתחילת השנה לקחתי המון אנטיביוטיקה רק מוקסיפן ועכשיו אוגמנטין גמרתי על הגוף שלי עם התרופה הזאת שזה מסוכן כשלעצמו שלא יהיה לי כשל בכבד. ואתן לגוף לרפא את עצמו לבד גם אם יקח חודשים. לדעתך זה פיתרון טוב? תודה רבה ושבת מבורכת,,,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד משפט בבקשה פרופ' יקר

מישהי
    09/08/2019

זה משמעותי שאני לוקחת 9 ימים במקום 10, פחות 3 כדורים, מה שלא נראה לי קריטי. אולי ה-3 הכדורים האחרונים זה מה שמשפר כמו שכתבת לי ??? תודה וסליחה על מיליון שאלות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• משהו אחרון בבקשה ממך

מישהי
    10/08/2019

מאחר ונשארו לי 3 כדורים אחרונים לאחר מחשבה, אתמול בשש בבוקר לקחתי שהיה היום התשיעי, התחלתי לקחת שוב הבוקר שנשאר לי עוד יום אח כלומר 3 כדורים אוגמנטין, אקח היום שתיים ומחר בבוקר אחד, במקווה שאני לא עושה לעצמי נזק ומשחקת עם הגוף שלי. האמת ישנה הטבה אמנם לא 100אחוזים אך לפחות לדעתי 40 אחוז שזה עבורי המון. דעתך בכל הנושא ומיליון שאלות סליחה מראש. תודה רבההה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוגמנטין

פרופ` אבירם נצר
    10/08/2019

אוגמנטין אינו אוטוטוקסי לחלוטין.
    אני מציע שתסיימי הטיפול במלואו ותמתיני עוד מספר ימים. לוקח זמן עד שהנוזל נספג

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו