פרופ' אבירם נצר הנכבד, מבקשה להתייעץ איתך בבקשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פרופ' אבירם נצר הנכבד, מבקשה להתייעץ איתך בבקשה
    מישהי
    19/08/2019

בתאריך 10.8.19ענית לי שלוקח זמן עד שהנוזל נספג. ובכן, עבר שבוע מאז האוגמנטין, יש הטבה משמעותית לסינוסיטיס אבל עדיין יש לי גודש באף שהוטב קצת בעקבות טיפות אף מי מלח שאני שמה מדי פעם. עדיין מרגישה סתומה באף ובכל הפנים הרגשה כאילו ההתקררות בכל הראש. עדיין האוזן סתומה לגמרי כבר 3 חודשים, מרגישה שאני שומעת 30% ממה שצריך לשמוע. שומעת את הדופק שלי כל הזמן מהאוזן זה משגע אותי לגמרי, בלילה מתעוררת הרבה מכאבי אוזניים ושומעת כמו פיצפוצים מהאוזן מדי פעם. גם ביום פתאם בא לי איזה כאב ונעלם ולפתע מרגישה לחץ גם באוזן ימין. לדעתך צריך לשים טיפות באוזן נגד דלקת בגלל הכאבים גם אם אין דלקת באוזן? אני חסרת אונים המצב רק הולך ומחמיר עם האוזן. האם יש מצב שהנוזלים יכולים להישאר לצמיתות. מה עלי לעשות לדעתך? האם זאת התקררות שהתחילה עם דלקת בגרון והסתבכה בגלל שלא קיבלתי טיפול מתאים עבר סינוסיטיס שזה מה שעשה לי נוזלים באוזן? האם סינוסיטיס גורם גם לנוזלים באוזניים? ניתוח כפתורים אין מצב שאני יעשה. לדעתך הזמן יעשה את שלו מתי שהוא ומתי? רופאה הכללית אמרה לי לעשות c,t, סינוסים וגם מח אני לא רוצה ולא מבינה מה קשור למה שיש לי? אני מהמרכז אתה מקבל רק בחיפה? סליחה על אורך השאלה ותודה רבה מראש בתקווה שתעזור לי בבקשה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אטימות באוזניים

פרופ` אבירם נצר
    19/08/2019

אני מצטער, אך לא ניתן לטפל דרך האינטרנט. אני ממליץ בחום שתיגשי להבדק ע״י אא״ג. אני משוכנע שאפשר לסייע לך ולזרז את הריפוי, אך זה לא יכול להתבצע בשלט רחוק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו