לאחר טיפול קרינתי+כימותרפיה נאזופרינקס

מנהל הפורום

פרופ` אבירם נצר
פרופ' אבירם נצר
053-4877797
לקביעת תור אצל פרופ' אבירם נצר
053-4877797 ללא פרסום בפורום
 
  • לאחר טיפול קרינתי+כימותרפיה נאזופרינקס
    שלום
    02/09/2019

    שלום
    בסוף יולי 2019 סיימתי טיפול קרינתי+כימותרפיה לטיפול בקרצינומה של הנאזופארינקס. 35 הקרנות+7 כימו
    לפני כשבועיים הייתי בביקורת אצל האונקולוגית והיא אמרה שהיא רואה שאכן הגידול נסג, הרושם הוא שהטיפול עבד ברוך ה׳, אך נשארה אדמומיות וביקשה ממני להגיע לאחר כשבועיים שוב כדי לבדוק
    היום, לאחר שבועיים האדמומיות עדיין שם וגם ישנן הפרשות. האונקולגית ורשמה כך:
    השלים טיפול קרינתי דפנטיבי עם צפסטלין לנאזופארינקס. בבדיקתו: נזופארינקס הפרשה ומוקד שמם, ללא תמ״מ. לא נמושו בלוטות לימפה מוגדלות, לארינקס- לאחר קרינה, מעט היפרמי.
    אשמח לדעתך בעניין, קודם כל מה זה אומר בדיוק והאם זה לגיטימי לאחר הטיפול?
    חשוב לציין שהמצב הכללי טוב, אוכל דיי טוב, הרגשה כללית בסדר גמור (ברוך ה׳)

    מודה לך מאוד.

    ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    פרופ' אבירם נצר - 053-4877797

    לקביעת תור
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • לאחר טיפול קרינתי+כימותרפיה נאזופרינקס

    פרופ' אבירם נצר
    02/09/2019

    שלום שלום,
    הממצאים שאתה מתאר נשמעים טוב מאוד. מדובר בתגובות הרקמות להקרנות. תגובות אלו עשויות להמשך מספר חודשים, אך בסופו של דבר הם נסוגות בהדרגה. נראה לי שמצבך מצוין, והגידול הגיב בצורה מעולה לטיפולים. בהצלחה!

    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • לאחר טיפול קריניתי+כימותרפיה נאזופרינקס

    שלום
    02/09/2019

    שלום פרופ׳
    מודה לך מאוד על התשובה המהירה

    דבר שלא ציינתי- האונקולוגית הפנתה אותי לרופא אאג בגלל האדמומיות שהיא רואה.. (תור בשבוע הבא) על מנת לקבל עוד חוות דעת...
    הרגשתי ממנה כאילו מדובר במשהו שהוא לא לגיטימי לחלוטין..

    האם אני צריך לחשוש ממשהו?

    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • לאחר טיפול קריניתי+כימותרפיה נאזופרינקס

    פרופ' אבירם נצר
    02/09/2019

    לא נראה לי. בכל מקרה תצטרך להיות במעקב אא"ג צמוד לפחות בעשור הקרוב. תתרגל לכך.

    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • נזופארינקס

    שלום
    02/09/2019

    תודה רבה רבה על המענה המהיר!!!
    התייעצתי איתך גם לפני הטיפולים ותמיד התשובות שלך מפורטות ומקצועיות
    מודה לך מקרב לב!

    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


