מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לאחר טיפול קרינתי+כימותרפיה נאזופרינקסשלום02/09/2019
שלום
בסוף יולי 2019 סיימתי טיפול קרינתי+כימותרפיה לטיפול בקרצינומה של הנאזופארינקס. 35 הקרנות+7 כימו
לפני כשבועיים הייתי בביקורת אצל האונקולוגית והיא אמרה שהיא רואה שאכן הגידול נסג, הרושם הוא שהטיפול עבד ברוך ה׳, אך נשארה אדמומיות וביקשה ממני להגיע לאחר כשבועיים שוב כדי לבדוק
היום, לאחר שבועיים האדמומיות עדיין שם וגם ישנן הפרשות. האונקולגית ורשמה כך:
השלים טיפול קרינתי דפנטיבי עם צפסטלין לנאזופארינקס. בבדיקתו: נזופארינקס הפרשה ומוקד שמם, ללא תמ״מ. לא נמושו בלוטות לימפה מוגדלות, לארינקס- לאחר קרינה, מעט היפרמי.
אשמח לדעתך בעניין, קודם כל מה זה אומר בדיוק והאם זה לגיטימי לאחר הטיפול?
חשוב לציין שהמצב הכללי טוב, אוכל דיי טוב, הרגשה כללית בסדר גמור (ברוך ה׳)
מודה לך מאוד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאחר טיפול קרינתי+כימותרפיה נאזופרינקס
פרופ` אבירם נצר02/09/2019שלום שלום,
הממצאים שאתה מתאר נשמעים טוב מאוד. מדובר בתגובות הרקמות להקרנות. תגובות אלו עשויות להמשך מספר חודשים, אך בסופו של דבר הם נסוגות בהדרגה. נראה לי שמצבך מצוין, והגידול הגיב בצורה מעולה לטיפולים. בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאחר טיפול קריניתי+כימותרפיה נאזופרינקס
שלום02/09/2019שלום פרופ׳
מודה לך מאוד על התשובה המהירה
דבר שלא ציינתי- האונקולוגית הפנתה אותי לרופא אאג בגלל האדמומיות שהיא רואה.. (תור בשבוע הבא) על מנת לקבל עוד חוות דעת...
הרגשתי ממנה כאילו מדובר במשהו שהוא לא לגיטימי לחלוטין..
האם אני צריך לחשוש ממשהו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאחר טיפול קריניתי+כימותרפיה נאזופרינקס
פרופ` אבירם נצר02/09/2019לא נראה לי. בכל מקרה תצטרך להיות במעקב אא"ג צמוד לפחות בעשור הקרוב. תתרגל לכך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנזופארינקס
שלום02/09/2019תודה רבה רבה על המענה המהיר!!!
התייעצתי איתך גם לפני הטיפולים ותמיד התשובות שלך מפורטות ומקצועיות
מודה לך מקרב לב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
חוות דעת על תוצאות MRI מוח
חובת הקרנות וחשש מתופעות לוואי
צלום סינוסים מערות הפנים תוצאות
נזאפורינקס - פט סיטי מעקב בן 64
גידול נקודתי ושימוש בנזופארינקס- ליחה עם דם
בליטה בראש אחרי שבועיים בתינוקת
בעיית אף- הפרעה בנשימה בעיקר בשכיבה
הכנה לבדיקת ENG והפסקת תרופות פסיכותרפיות
תשובה פתולוגית לאחר כריתת אונה של בלוטת התריס
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?