מיועד לניקור בלוטת לימפה חולה גם בnf1

מנהל הפורום

פרופ` אבירם נצר
פרופ' אבירם נצר
053-4877797
לקביעת תור אצל פרופ' אבירם נצר
053-4877797 ללא פרסום בפורום
 
  • מיועד לניקור בלוטת לימפה חולה גם בnf1
    שמואל כהן
    08/11/2019

    שלום פרופסור בציתי שוב בדיקת אותרסן וזה הפינוח מה הכבנה לבלות תגובתיות לפני חודשיים עברתי ניתוח כריטת בלטות מגן גידול ממאיר אפשר בבקשה לדעת מה זה אומר הבדיקה של אוטרסן בלוטת תגובתיות תודה ושבת שלום


    ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    פרופ' אבירם נצר - 053-4877797

    לקביעת תור
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • מיועד לניקור בלוטת לימפה חולה גם בnf1

    פרופ' אבירם נצר
    09/11/2019

    שמואל שלום,
    הכוונה לתגובה לתהליך זיהומי / דלקתי. בסיכוי להישנות הגידול, נמוכה מאוד

    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


