יובש בפה אחרי הקרנות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יובש בפה אחרי הקרנות
    נעמה
    10/11/2019

שלום ד"ר אני 6 חודשים אחרי35 הקרנות ו2 טיפולי כימו בגלל sccבשקד עם גרורה של בלוטת לימפה אחת לגרון אחרי פט סיטי נקי וש לי תופות לוואי של יובש בגרון חוסר חלקי של טעם האם בלוטות הטעם והרוק יחזרו לתפקד קשה לי לבלוע ולאכול חייה על מזון נוזלי אנשור ואיזי מיל. מודאגת מאוד כמה זמן לוקח להם לחזור לתפקד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יובש בפה אחרי הקרנות

הוספת תגובה

• יובש בפה אחרי הקרנות

פרופ` אבירם נצר
    10/11/2019

נעמה שלום רב,
    תלונותיך אופייניות למצב לאחר הקרנות לאזור הראש- צוואר. הסיבה ליובש הנה שהקרינה פוגעת בבלוטות הרוק. התאוששות הבלוטות יכולה לקחת שנה ואף יותר, אך יש סיכוי בהחלט גבוה שהיובש יפחת משמעותית. בינתיים, יש אפשרות לתת לך תחליפי רוק מלאכותיים ואף כדורים לזירוז פעילות בלוטות הרוק.
    אני ממליץ שתתייעצי עם האונקולוג המטפל בך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יובש בפה

נעמה
    11/11/2019

איזה כדורים אפשר לקבל מהרופא?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יובש בפה

פרופ` אבירם נצר
    11/11/2019

טבליות SALAGEN.
    אני ממליץ שתתייעצי עם האונקולוג שמטפל בך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו