עוד שאלה בבקשה מיפו עצמות

מנהל הפורום

פרופ` אבירם נצר
פרופ' אבירם נצר
053-4877797
לקביעת תור אצל פרופ' אבירם נצר
053-4877797 ללא פרסום בפורום
 
  • עוד שאלה בבקשה מיפו עצמות
    שי
    13/11/2019

    חוץ מבדיקת א א ג שיש אליו תור לעוד חודשיים בינתיים הנזלת חלפה. איזה בדיקה יכולה לשלול שיש בעיה ?
    קיבלתי מרופא הילדים הפניה לmri האם זה בסדר ? או שכדאי לחזור שוב על בדיקת מיפוי עצמות??או בדיקה אחרת.
    תודה רבה

    ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    פרופ' אבירם נצר - 053-4877797

    לקביעת תור
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • עוד שאלה בבקשה מיפו עצמות

    פרופ' אבירם נצר
    14/11/2019

    לדעתי, אם אין שום תלונות, אין צורך בברור נוסף. בשום אופן, אין לחזור על המיפוי (קרינה לא לא מעטה!). גם MRI נראה לי מיותר, אך אפשר לבצעו.

    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


