היי אחרי אמ אר הי מוח בגלל סחרחורות בבקשה הסבר קטן לתוצאות

מנהל הפורום

פרופ` אבירם נצר
פרופ' אבירם נצר
053-4877797
לקביעת תור אצל פרופ' אבירם נצר
053-4877797 ללא פרסום בפורום
 
  • היי אחרי אמ אר הי מוח בגלל סחרחורות בבקשה הסבר קטן לתוצאות
    אבי
    30/12/2019


    שלום פרופסור היקר בגלל סחרחורות (שהתגלה סוג של כהתקפי פאניקה ) עשו לי סיטי ראש וצוואר שיצא תקין והשתחררתי להמשך בירור לmri מוח כמשהו כללי ... אחרי שעשיתי mri זה מה שרשום בסיכום של הבדיקה : לסיכום: מוקד אות חריג קורטקלי ותת קורטקלי בקדמת האונה הטמפורלי מימין המקבל האדרה קלושה לאחר הזרקת גדוליניום.. בגדול כמו מה זה נשמע לך.. מה סיכוי שזה משהו סרטני או משהו מולד אולי ... זה שזה מקבל הדארה קלושה מה זה אומר שזה הכי מדיאג אותי בעצם אם זה גידול אז לא היום רואים כבר בסיטי שעשו עם חומר ? מצטער על כל כך הרבה שאלות פשוט התור שלי רק בעוד 5 חודשים ואני רק רוצה להבין מעט ממה שכתוב אשמח לקבל ממך תשובה אני מודה לך מראש תודה

    ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    פרופ' אבירם נצר - 053-4877797

    לקביעת תור
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • היי אחרי אמ אר הי מוח בגלל סחרחורות בבקשה הסבר קטן לתוצאות

    פרופ' אבירם נצר
    31/12/2019

    אבי שלום,
    התאור שציטטת אינו מספיק, אך לפי התרשמותי, אין שום ממצא מחשיד.

    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


