גידול ממאיר בבלוטות מגן לאחר כריתה חצי אונה ימין

מנהל הפורום

פרופ` אבירם נצר
פרופ' אבירם נצר
053-4877797
לקביעת תור אצל פרופ' אבירם נצר
053-4877797 ללא פרסום בפורום
 
  • גידול ממאיר בבלוטות מגן לאחר כריתה חצי אונה ימין
    שמואל כהן
    09/03/2020

    שלום פרופסור רופא אונקולוגיה אפנה אותי שוב לבדיקה של אותרסן צוואר לפני דעתו בלוטת לימפה לא תקינה אני שולח פענוח של הבדיקה האם זה נראה תקין? יש גם דעה של רופא אף אוזן גרון מי הקילה לנתח ולכרות את הצד השמאלי של הבלוט התריס ולבדוק למה לימפה לא תקינה


    ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    פרופ' אבירם נצר - 053-4877797

    לקביעת תור
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • גידול ממאיר בבלטות מגן לאחר כריטה חצי עונה ימין

    פרופ' אבירם נצר
    10/03/2020

    שמואל שלום,
    אני ממליץ שתתייעץ עם האונקולוג שמטפל בך. לדעתי, כדאי לבצע תחילה ניקור של הקשריות החשודות ולקחת דגימות כדי לוודא אם הקשריות חשודות.

    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


