מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תוצאת מיפוי ביוד רדיואקטיבירווי30/03/2020
שלום.
לאחר ניתוח אונה ימנית ושמאלית כולל דיסקציה צווארית ,בת 53.
תוצאות מיפוי לאחר טיפול ביוד רדיואקטיבי , מיפוי בלוטת התריס כל גופי i-131,פלנרי
מודגמים 3 מוקדי קליטת יוד במיטת האונות של הבלוטה -שמאלית ,ימנית פיראמידאלית.כעדות לשארית רקמת הבלוטה .
אודה להסבר על תוצאת המיפוי ומה צריך לעשות בנוגע להמשך טיפול בעקבות הכתוב במיפוי.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאת מיפוי ביוד רדיואקטיבי
פרופ` אבירם נצר30/03/2020רווי שלום,
לצערי אין לי מספיק נתונים כדי לענות על שאלתך.
התוצאה אומרת שנותרה רקמת בלוטת תריס במיטת הבלוטה.
אני ממליץ שתתייעצי עם האנדוקרינולוג המטפל בך\ לגבי משמעות הממצא..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאחר מיפוי ביוד רדיו 3
רווי31/03/2020שלום פרו'פ.
תודה על תגובתך המהירה .איזה נתונים חסרים לך ?הסירו לי את בלוטת התריס בשלמותה כולל דיסקציה צווארית בצד ימין .קיבלתי קפסולה של יוד 131 במינון 150 מיליקירי. לא הדוגמו קלטות פתלוגיות אקטופיות של יוד בגוף.לא זוהתה שארית רקמת תירואיד בצוואר ואין המיפוי עדות לגרורות יודופליות.
אודה לך שתענה לי על שאלתי בנוגע ל-3 מוקדי קליטת יוד במיטת במיטת האונות של הבלוטה .תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאחר מיפוי ביוד רדיו 3
רווי31/03/2020שלום פרו'פ.
תודה על תגובתך המהירה .איזה נתונים חסרים לך ?הסירו לי את בלוטת התריס בשלמותה כולל דיסקציה צווארית בצד ימין .קיבלתי קפסולה של יוד 131 במינון 150 מיליקירי. לא הדוגמו קלטות פתלוגיות אקטופיות של יוד בגוף.לא זוהתה שארית רקמת תירואיד בצוואר ואין המיפוי עדות לגרורות יודופליות.
אודה לך שתענה לי על שאלתי בנוגע ל-3 מוקדי קליטת יוד במיטת במיטת האונות של הבלוטה .תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאחר מיפוי ביוד רדיו 3
פרופ` אבירם נצר31/03/2020רווי שלום,
כנראה שהקליטה הקיימת בבלוטה אינה משמעותית, אך עדיין אני ממליץ שתתייעצי עם האנדוקרינולוג/אונקולוג המטפל בך לגבי הצורך בהמשך מעקב אחרי הקליטה בבלוטה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
חוות דעת על תוצאות MRI מוח
חובת הקרנות וחשש מתופעות לוואי
צלום סינוסים מערות הפנים תוצאות
נזאפורינקס - פט סיטי מעקב בן 64
גידול נקודתי ושימוש בנזופארינקס- ליחה עם דם
בליטה בראש אחרי שבועיים בתינוקת
בעיית אף- הפרעה בנשימה בעיקר בשכיבה
הכנה לבדיקת ENG והפסקת תרופות פסיכותרפיות
תשובה פתולוגית לאחר כריתת אונה של בלוטת התריס
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?