תוצאת מיפוי ביוד רדיואקטיבי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תוצאת מיפוי ביוד רדיואקטיבי
    רווי
    30/03/2020

שלום.
    לאחר ניתוח אונה ימנית ושמאלית כולל דיסקציה צווארית ,בת 53.
    תוצאות מיפוי לאחר טיפול ביוד רדיואקטיבי , מיפוי בלוטת התריס כל גופי i-131,פלנרי
    מודגמים 3 מוקדי קליטת יוד במיטת האונות של הבלוטה -שמאלית ,ימנית פיראמידאלית.כעדות לשארית רקמת הבלוטה .
    אודה להסבר על תוצאת המיפוי ומה צריך לעשות בנוגע להמשך טיפול בעקבות הכתוב במיפוי.
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תוצאת מיפוי ביוד רדיואקטיבי

פרופ` אבירם נצר
    30/03/2020

רווי שלום,
    לצערי אין לי מספיק נתונים כדי לענות על שאלתך.
    התוצאה אומרת שנותרה רקמת בלוטת תריס במיטת הבלוטה.
    אני ממליץ שתתייעצי עם האנדוקרינולוג המטפל בך\ לגבי משמעות הממצא..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאחר מיפוי ביוד רדיו 3

רווי
    31/03/2020

שלום פרו'פ.
    תודה על תגובתך המהירה .איזה נתונים חסרים לך ?הסירו לי את בלוטת התריס בשלמותה כולל דיסקציה צווארית בצד ימין .קיבלתי קפסולה של יוד 131 במינון 150 מיליקירי. לא הדוגמו קלטות פתלוגיות אקטופיות של יוד בגוף.לא זוהתה שארית רקמת תירואיד בצוואר ואין המיפוי עדות לגרורות יודופליות.
    אודה לך שתענה לי על שאלתי בנוגע ל-3 מוקדי קליטת יוד במיטת במיטת האונות של הבלוטה .תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאחר מיפוי ביוד רדיו 3

רווי
    31/03/2020

שלום פרו'פ.
    תודה על תגובתך המהירה .איזה נתונים חסרים לך ?הסירו לי את בלוטת התריס בשלמותה כולל דיסקציה צווארית בצד ימין .קיבלתי קפסולה של יוד 131 במינון 150 מיליקירי. לא הדוגמו קלטות פתלוגיות אקטופיות של יוד בגוף.לא זוהתה שארית רקמת תירואיד בצוואר ואין המיפוי עדות לגרורות יודופליות.
    אודה לך שתענה לי על שאלתי בנוגע ל-3 מוקדי קליטת יוד במיטת במיטת האונות של הבלוטה .תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאחר מיפוי ביוד רדיו 3

פרופ` אבירם נצר
    31/03/2020

רווי שלום,
    כנראה שהקליטה הקיימת בבלוטה אינה משמעותית, אך עדיין אני ממליץ שתתייעצי עם האנדוקרינולוג/אונקולוג המטפל בך לגבי הצורך בהמשך מעקב אחרי הקליטה בבלוטה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו