סימון הפטיטיס סי לפני ניתוח בבלוטת התריס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סימון הפטיטיס סי לפני ניתוח בבלוטת התריס
    שאלה לי
    11/09/2020

שלום

אני צריכה לעבור ניתוח בבלוטת התריס.
    בעבר החלמתי מהפטטיס סי - בבדיקת דם not detected

במסגרת הכנה טרום ניתוחית שאלו על שחפת/ הפטטיס ואמרתי שהחלמתי מהפטיטיס סי שהבדיקה שלי שלילית.
    הראתי לאח את הבדיקה אבל הוא רשם שאני biohazard עם מחלת רקע הפטיטיס סי (מבלי לציין שכבר אין לי הפטטיס סי) סימן בטוש זוהר, אמר שמכינים חדר ניתוח בצורה שונה וכו' כך שזוהי ההערה הכי בולטת בתיק (כמעט יותר משם הניתוח שאני אמורה לעבור). אני חוששת שזה עלול להשפיע על הרופא המנתח לגביי או על תחושתו האישית לגביי.

למה אני biohazard בהיות בדיקה שלי שלילית ?
    מה הבדל בהתייחסות למטופל "רגיל" לעומת מטופל "biohazard" ?
    ומה קורה עם אנשים שלא יודעים על מצבם או פשוט לא אומרים?
    (חשבתי לתומי שכללי הסטריליות בחדרי ניתוח ובכלל בבתי חולים תמיד נשמרים עם כולם וששומרים הן על כל המטופלים והן על אנשי צוות באותה קפדנות)

תודה על תשובתך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הפטיטיס C

פרופ` אבירם נצר
    24/09/2020

נוכחות נגיפים כגון הפטיטיס עלולה לזהם את הצנרת של ההרדמה בחדרי הניתוח. לפיכך, חייבים לנקוט בכל האצעים הנדרשים. ישנן הנחיות ברורות של משרד הבריאות, שלפיהם נוקטים. אני בטוח שבמחלקה המנתחת שלך, יסבירו לך זאת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו