מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בדיקת אף אוזן גרון עם מראהדפנה10/09/2021
פרופ' שלום, יש לי שאלה ובבקשה גדולה ממך אשמח לתשובה מדוייקת אני בלחץ אטומי. הלכתי לרופא א.א.ג בגלל בעיה מסויימת והוא לקח מראה הסתכל כלפי מטה לגבי מיתרי הקול, לאחר מכן לקח מראה יותר קטנה נראה לי והסתכל למעלה וזו פעם ראשונה שנתקלתי בבדיקה עם מראה למעלה. אני ביררתי שהרופא אמור רק לתצפת ולראות, אבל, מה קורה שהרופא עם המראה למעלה נכנס פנימה ונגע בחיך ובשקד השלישי ואולי בעוד איברים שם, האם הבדיקה הפולשנית הזאת גרמה לי נזק? הגעתי לרופא ללא כאבים בכלל ולאחר הבדיקה שורף לי האף (גם לקח כמו מלקחיים ופתח כל נחיר), קשה לי לבלוע אוכל, בגרון היכן שהענבל מרגישה מן כאב אי נוחות ,מכחכחת כל הזמן, נהייתי לפתע צרודה מה שלא קרה לי לפני זה וקשה לי לדבר (יש מצב שהוא נגע עם המראה במיתרי הקול?) מה אני אמורה לעשות? מגיעה בריאה ויוצאת חולה עם נזקים זה מפחיד אם ככה בכלל להיבדק. בבקשה ממך אם תוכל לומר לי מה לעשות או שלהמתין וזה יעבור. כבר עבר 16 יום והתסמינים לא עוברים אני ממש סובלת. אני יודעת שטעויות ונזקים קורים גם ברפואה אף אחד לא חסין, האם במקרה שלי יש מצב שנגרם לי נזק? אנא תשובתך הכנה בבקשה ותודה רבה רבה ושנה טובה ומבורכת לך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת אף אוזן גרון עם מראה
פרופ` אבירם נצר10/09/2021דפנה שלום,
הבדיקה שביצע רופא האא"ג, היא בדיקה סטנדרטית מזה עשרות שנים. הבדיקה לא גורמת לכל נזק משמעותי! היא נועדה להדגים את האזורים אחורית לאף.
התלונות שאת מתארת, קשורות לאיזו בעיה בלוע, שבגללן ביצע הרופא את הבדיקה. אני ממליץ שתיוועצי עם הרופא לגבי הצורך בבירור נוסף וטיפול בבעיה.
בברכת שנה טובה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
חוות דעת על תוצאות MRI מוח
חובת הקרנות וחשש מתופעות לוואי
צלום סינוסים מערות הפנים תוצאות
נזאפורינקס - פט סיטי מעקב בן 64
גידול נקודתי ושימוש בנזופארינקס- ליחה עם דם
בליטה בראש אחרי שבועיים בתינוקת
בעיית אף- הפרעה בנשימה בעיקר בשכיבה
הכנה לבדיקת ENG והפסקת תרופות פסיכותרפיות
תשובה פתולוגית לאחר כריתת אונה של בלוטת התריס
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?