לטחר ניתוח מחיצת האף..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לטחר ניתוח מחיצת האף..
    שירן
    27/04/2009

שלום לפני כ-5 ימים עברתי ניתוח של מחיצה האף ושהייתי בביה"ח כ-3 ימים ולאחר מכן נתנו לי המלצה לשהות בבית כשבוע אך זה לא נראה לי מספיק מכיוו שאני חיילת ואני לוחמת אז האופי של הפעילויות שלנו זה פיזי זאת אומרת שאנחנו שוהים בשטח בין 24-48 שעות במקום עם מלא אבק וחול פודרה ואני משרתת בהרי אילת שזה מקום מאוד חם ואני מפחדת שזה יזיק לי גם מבחינת החום גם מבחינת הפעילות הפיזית וגם מבחינת האבק האם זה יכול להזיק לי אם אני יעשה את זה לאחר שבוע?? האם הרופא יוכל להמליץ לי על עוד ימי חופשה?? בגלל שאני חיילת אז אני מסופחת כרגע לר"מ 2 אבל אין אחריי כל מעקב שיוכל לבדוק ושאני יוכל להגיד לו את האופי של השירות?? אתה תוכל אולי להמליץ לי על משהו..?? כי אני באמת מפחדת בגלל שההמקום מלא אבק וליכלוך זה ייכנס לי לאף ויגרום לי לבעיות כמו זיהום,הפרעות בנשימה וכו תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לטחר ניתוח מחיצת האף..

הוספת תגובה

• לטחר ניתוח מחיצת האף..

ד''ר דמיטרי אוסטרובסקי
    05/05/2009

פרוטוקול מעקב לאחר ניתוח ספטום מקובל בבה''ח רמב''ם-
    אשפוז יומיים לאחר ניתוח
    הוצאת טמפונים 5 ימים לאחר ניתוח
    מנוחה בבית 7-10 ימים לאחר הוצאת טמפונים
    חיילים מיחידות סדה לרוב נכים בבית שבועיים לאחר הוצאת טמפונים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו