כאב ברקה הימנית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאב ברקה הימנית
    יהודית
    22/07/2009

שלום,
    אחותי בת 65 הרגישה בסדר ופתאם ביום שלישי בשבוע שבעבר התחיל לכאוב לה ברקה הימנית ללא כל סיבה נראית לעין . הכאב לא חלף והיא פנתה לרופאת המשפחה שהפנתה אותה לבדיקת שקיעת דם שיצאה תקינה (18) והפנתה אותה לרופא נוירולוג ורופא עיניים (הרופאה חשדה שזוהי דלקת ברקה). היתה אצל רופאת עיניים שקבעה שהכל תקין. רופאה נוירולוגיה הפנתה אותה לבדיקת CRP שיצא תקין (קטן מ- 0.5) ונתנה לה כדור אטופן 400. הכאב כבר לא בעוצמה שהיתה אך עדיין מרגישה כאילו יש משהו שם ברקה.
    מה זה יכול להיות ? לאילו רופאים או בדיקות היא צריכה לעשות: האם צילום ראש, האם בדיקת דופלר לזרימת הדם בעורקים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאב ברקה הימנית

הוספת תגובה

• כאב ברקה

ד''ר יהב אורון
    29/07/2009

שלום יהודית,
    נשמע כי אחותך עברה סדרת בדיקות מקיפה ויפה לשלילת גורמים נפוצים לכאב ברקה (דלקת של כלי דם, בעיה של העיניים). אם מדובר בכאב שחלף יתכן ומדובר בסוג של כאב ראש שאכן בדר"כ חולף תחת טיפול במשככי כאבים. פנו חזרה לרופאת המשפחה כדי שתשלים הבירור - אם צריך. בבברכת בריאות שלמה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה התשובה....

אידה חנן
    21/11/2009

אני בת 41 ובדיוק יש לי אותו הדבר כבר שבוע...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התשובה

ד''ר יהב אורון
    21/11/2009

יש לגשת לרופא המטפל על מנת שיברר מקור הבעיה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאב כרוני ברקה הימנית

ברק שקד
    24/09/2013

יש לי כאב בצד ימין של הרקה בלבד במשך שבוע ובפעם הראשונה בחיים , אף פעם אני לא סובל מכאבי ראש כלשהם , ומוזר לי מאוד שכבר כל כך הרבה זמן זה לא עובר לי , הכאב הוא בכלל לא חזק אני מרגיש כמו פעימות ותחושה של כאב , וגם שאני לוחץ על אזור הרקה … אשמח לדעת ממה זה נובע ? ומה לעשות בנדון ? בתודה מראש , והמשך חג שמח .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאב כרוני ברקה הימנית - תגובה

פרופ` אבירם נצר
    24/09/2013

ברק שלום,
    יכולות להיות לכך מספר סיבות, אך בראש ובראשונה הייתי חושב על בעיות בפרקי הלסת או בשיניים הטוחנות. אני מציע שתיבדק אצל רופא שיניים. אם לא תימצא בעיה, תיגש להיבדק אצל א.א.ג.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאב ברקה הימנית

ניצן
    07/04/2015

שלום אני בת 13 וסובלת גם מכאבים חזרים מאוד ברקה הימנית כבר שבועיים
    זה בה בגלים ובהדרגה לקראת הערב זה הכי כואב!
    מה עליי לעשות?!
    (הורי אומרים שזה כלום ולא צריך לבדוק את זה....)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאב ברקה הימנית - תגובה

פרופ` אבירם נצר
    07/04/2015

ניצן שלום,
    הכאב שאת מתארת יכול לבוא ממספר מקורות. מהאוזן/אף וסינוסים/שיניים ולסתות וכד'.
    אני ממליץ שתפני לבדיקת רופא אף אוזן וגרון. הוא כבר יבצע את הברור המתאים.
    בברכת מועדים לשמחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו