מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאב ברקה הימניתיהודית22/07/2009
שלום,
אחותי בת 65 הרגישה בסדר ופתאם ביום שלישי בשבוע שבעבר התחיל לכאוב לה ברקה הימנית ללא כל סיבה נראית לעין . הכאב לא חלף והיא פנתה לרופאת המשפחה שהפנתה אותה לבדיקת שקיעת דם שיצאה תקינה (18) והפנתה אותה לרופא נוירולוג ורופא עיניים (הרופאה חשדה שזוהי דלקת ברקה). היתה אצל רופאת עיניים שקבעה שהכל תקין. רופאה נוירולוגיה הפנתה אותה לבדיקת CRP שיצא תקין (קטן מ- 0.5) ונתנה לה כדור אטופן 400. הכאב כבר לא בעוצמה שהיתה אך עדיין מרגישה כאילו יש משהו שם ברקה.
מה זה יכול להיות ? לאילו רופאים או בדיקות היא צריכה לעשות: האם צילום ראש, האם בדיקת דופלר לזרימת הדם בעורקים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב ברקה
ד''ר יהב אורון29/07/2009שלום יהודית,
נשמע כי אחותך עברה סדרת בדיקות מקיפה ויפה לשלילת גורמים נפוצים לכאב ברקה (דלקת של כלי דם, בעיה של העיניים). אם מדובר בכאב שחלף יתכן ומדובר בסוג של כאב ראש שאכן בדר"כ חולף תחת טיפול במשככי כאבים. פנו חזרה לרופאת המשפחה כדי שתשלים הבירור - אם צריך. בבברכת בריאות שלמה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה התשובה....
אידה חנן21/11/2009אני בת 41 ובדיוק יש לי אותו הדבר כבר שבוע...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתשובה
ד''ר יהב אורון21/11/2009יש לגשת לרופא המטפל על מנת שיברר מקור הבעיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאב כרוני ברקה הימנית
ברק שקד24/09/2013יש לי כאב בצד ימין של הרקה בלבד במשך שבוע ובפעם הראשונה בחיים , אף פעם אני לא סובל מכאבי ראש כלשהם , ומוזר לי מאוד שכבר כל כך הרבה זמן זה לא עובר לי , הכאב הוא בכלל לא חזק אני מרגיש כמו פעימות ותחושה של כאב , וגם שאני לוחץ על אזור הרקה … אשמח לדעת ממה זה נובע ? ומה לעשות בנדון ? בתודה מראש , והמשך חג שמח .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאב כרוני ברקה הימנית - תגובה
פרופ` אבירם נצר24/09/2013ברק שלום,
יכולות להיות לכך מספר סיבות, אך בראש ובראשונה הייתי חושב על בעיות בפרקי הלסת או בשיניים הטוחנות. אני מציע שתיבדק אצל רופא שיניים. אם לא תימצא בעיה, תיגש להיבדק אצל א.א.ג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאב ברקה הימנית
ניצן07/04/2015שלום אני בת 13 וסובלת גם מכאבים חזרים מאוד ברקה הימנית כבר שבועיים
זה בה בגלים ובהדרגה לקראת הערב זה הכי כואב!
מה עליי לעשות?!
(הורי אומרים שזה כלום ולא צריך לבדוק את זה....)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאב ברקה הימנית - תגובה
פרופ` אבירם נצר07/04/2015ניצן שלום,
הכאב שאת מתארת יכול לבוא ממספר מקורות. מהאוזן/אף וסינוסים/שיניים ולסתות וכד'.
אני ממליץ שתפני לבדיקת רופא אף אוזן וגרון. הוא כבר יבצע את הברור המתאים.
בברכת מועדים לשמחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
חוות דעת על תוצאות MRI מוח
חובת הקרנות וחשש מתופעות לוואי
צלום סינוסים מערות הפנים תוצאות
נזאפורינקס - פט סיטי מעקב בן 64
גידול נקודתי ושימוש בנזופארינקס- ליחה עם דם
בליטה בראש אחרי שבועיים בתינוקת
בעיית אף- הפרעה בנשימה בעיקר בשכיבה
הכנה לבדיקת ENG והפסקת תרופות פסיכותרפיות
תשובה פתולוגית לאחר כריתת אונה של בלוטת התריס
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?