כאבי ראש - לחוץ.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי ראש - לחוץ.
    עמית
    12/09/2009

שלום דוקטור..

הנני סובל מכאבי ראש זה 4 שנים. הכאב בא והולך והינו מופע בצד שמאל של הראש איזור הרכה, לסת עליונה ומאחורי אוזן שמאל(ממש מאחרי התנוך). לפני כשלוש שנים ביקרתי אצל נוירולוגית אשר ביצעה בדיקה נוירולוגית ולא זיהתה כל ממצא. לאחרונה הכאב נהיה בולט יותר (אני מצוננן ובזמן קינוח האף אני מרגיש לחץ מכאיב בראש ובצוואר ומעט בצד ימין של הראש. הצד שכאב לי תמיד עכשיו כואב מעט יותר. (אולי מדובר בדלקת בסינוסים? הכאב מופיע בנוסף מעל גבה שמאלית ). האם ייתכן קשר בין כל התופעות? האם משך הזמן שהכאב נמצא אצלי יכול לפחות להרגיע שלא מדובר בממאירות? האם ייתכן משיניים? רוצה לציין שאני אוכל ולועס רק על לסת שמאל כבר הרבה שנים האם ייתכן קשר? . ברצוני להוסיף שלפני 8 שנים עברתי סמינומה כולל כימו. מאז אני נקי. בן 36. בלילה הכאב אינו מפריע לי כלל, ושוב הוא לא נוכח תמיד.
    הדאגה היחידה אותה אני מבקש להסיר הינה - האם ייתכן גידול מוחי וזאת לאור התקופה הארוכה שאני חש את הכאב (ההחמרה מורגשת רק בשבוע האחרון בו אני מצונן.

תודה על הייעוץ.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי ראש - לחוץ.

הוספת תגובה

• כאבי ראש

פרופ` אבירם נצר
    12/09/2009

שלום רב,
    מיחושי הראש יכולים להיות ממספר סיבות, כגון, סינוסיטיס, בעיות בפרקי הלסת וכאבי ראש מיגרנוטיים. נראה לי שהסבירות לגידול בראש לפי תאורך, די נמוכה, אם בכלל.
    אני מציע שתיגש להבדק אצל רופא המשפחה שלך, הוא כבר יפנה אותך לביצוע הבדיקות הדרושות לבירור סיבת כאבי הראש.
    לא נראה לי שיש סיבה ל"לחץ" מיותר
    איחולי בריאות,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו