שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    דנה
    04/10/2009

היי ד'ר
    לפני כשלושה שבועות הבחנו שינוי בהתנהגותה של אמי הפרעה בזיכרון, בילבול,ירידה קוגניטיבית שהתבטאה בעיקר בהפרעת זיכרון והתמצאות.ללא כאב ראש
    לאחר בדיקת ct אשר הדגימה תהליך תופס מקום פרונטאלי משמאל, עים סימני לחץ ובצקת סביבו
    הומלץ לנתח את אימי,
    אימי שוחרה לביתה ללא בדיקת mri ונוטלת כדורים..נגד פירכוסים וכדורים שמקלים על הבצקת"..
    הננו מודאגים מאד ולא יודעים מה לעשות איזו החלטה לקבל
    האם לבצע את הניתוח ומה ההשלכות של ניתוח זה?
    אם ניתנת לנו האפשרות לבחור בית חולים אחר לפי חוק? ומה ההליך הדרוש לשם כך
    בית החולים לא מוכן לתת לאימי בדיקת mri הוא מתנה את הבידקה בהתחיבות שתונתח אצלהם..
    אשמח לכל מידע נוסף
    תודה דנה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• גידול מוחי

פרופ` אבירם נצר
    04/10/2009

דנה שלום רב,
    אני חש היטב בחרדה שבה את ומשפחתך נמצאים. קשה לי מאד לייעץ לך מה לעשות. ממה שאת מתארת, אני מבין שחייבים לנתח את אימך. לגבי המחלקה המנתחת, אני מנוע מלייעץ לך איפה "כדאי" להנתח אך אני בהחלט ממליץ לכם להתעניין אצל בני משפחה ידידים שכנים וכד' שמתמצאים בתחום ולקחת אותה להתייעצות נוספת אצל נוירוכירורג מומחה וקיימים רבים כאלה בארצנו הקטנה. נוירוכירורג יוכל לבטח לייעץ לך בצורה ספציפית יותר לגבי סיכוני וסיבוכי הניתוח האפשריים, מידת הדחיפות של הניתוח וכמובן יכול לכוון אותכם לאיזה בית חולים לפנות.
    עקרונית!!, חוק בריאות ממלכתי מאפשר לך לבחור באיזה בית חולים את מעוניינת לעבור את הטיפול. יחד עם זאת לעיתים קופות החולים לא מאפשרות את חופש ההחלטה.
    אני מקווה שעניתי ולו חלקית, על מקצת משאלותיך.
    בברכת החלמה מלאה לאימך חג שמח ומועדים לשמחה לכל משפחתך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו