אבחנה: פיסטולה בצלקת שבאזור פרוטיס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אבחנה: פיסטולה בצלקת שבאזור פרוטיס
    נעה וגיל
    20/11/2009

שלום שוב ד"ר אורון, בביקורת אובחנה פיסטולה מאחורי האוזן, באזור הצלקת (ניתוח שבו נכרת חלק מהפרוטיס הימני). כדי למנוע דליפת הרוק בזמן אכילה מהמקום האמור, בוצעה חבישת לחץ שגרמה לשטף דם, שלפוחית ואודם בצוואר. הולחט לבצע חבישה עדינה (אני לא ממש מרגישה שזה לוחץ). האם הבעייה יכולה להפתר בדרך הזו? כבר 4 ימים שאני בבי"ח (אושפזתי שוב עקב הדליפה הנ"ל) ואין שינוי. יש דליפת רוק. מה אמור לקרות עם החבישה הזו? האם ידוע על פתרון אחר, ומה הסיכוי שזה יחלים? אני מנוטרלת מחזרה לעבודה במצב הזה וממש מוטרדת. רוב תודות על עזרתך.
    נעה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• דליפת רוק

ד''ר יהב אורון
    20/11/2009

נעה שלום, נשמע שאת מקבלת טיפול הולם ומצויין. זהו אכן הטיפול למקרים של דלף רוק לאחר ניתוח. מכיון שאיני במקום כדי לראות את הדלף איני יכול לומר לך מה סיכויי ההחלמה אך אני בטוח שהרופאים המטפלים בך עושים עבודתם נאמנה כדי שתוכלי להחלים במהירות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו