פלואמורפיק אדינומה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פלואמורפיק אדינומה
    עמי
    03/12/2009

קיים אצלי בגודל 1.5 ס"מ מתחת לאוזן באונה השיטחית נאמר לי שאני צריך לנתחו ולהוציאו.
    האם תוכל בבקשה להסביר לי ? במה זה כרוך מהן הסכנות ,משך אישפוז ואיפה ניתן לבצע והכי איך זה נראה ומרגיש לאחר הכריתה ואם ישנה הישנות.
    אני רוצה לציין שלפני כ-3 שנים עברתי כריתה מלאה וניקוי סביב של התירואיד בגלל קרצינומה פפילרית ואולי זה הרע במיעוטו אבל תוך כדי נפגע לי עצב בכתף ואין תחושה (רדום) בחצי פנים וצואר והמון עיקצוצים וכאבים
    בתודה מראש

עמי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פלואמורפיק אדינומה

הוספת תגובה

• פלאומורפיק אדנומה

ד''ר יהב אורון
    03/12/2009

עמי שלום,
    מדובר בגידול שפיר, שכיח, של בלוטות הרוק. הניתוח אינו נדיר ומבוצע בכל מחלקה של אאג. במהלך הניתוח מוסרת בדר"כ האונה השטחית של בלוטת הרוק. לניתוח מספר סיבוכים אפשריים - שאינם שכיחים: חולשה או שיתוק של שרירי הפנים בשל פגיעה בעצב הפנים, דימום, זיהום, השנות הגידול, דליפת רוק. לאחר הניתוח תהיה צלקת כמובן אך היא מוסווית בדר"כ ע"י זווית הלסת. משך האשפוז הינוו בדר"כ יום-יומיים לאחר הניתוח. בהצלחה בניתוח,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו