בחילות ולחץ באוזן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בחילות ולחץ באוזן
    לנה
    11/12/2009

שלום רב,
    אני בת 32, 9 חודשים אחרי לידה שנייה. לפני 4 ימים התחילו לי בחילות שליוו כאב ראש לא מאוד חזק. כאב ראש די עבר למחרת אך הבחילות נשארו והן בשתנות במשך הימים בגלים עד להיעלמות.יחד עם הבחילות מופיע לחץ באוזניים.אני מאוד חוששת מגידול בראש. לפני שנתיים נעשה לי CT ראש ולא נמצא דבר. בימים אלה הייתי אצל שתי רופאי משפחה ושתיהן טוענות שאצלי הכל בסדר, כל הרפלסקים שנבדקו תקינים (עיניים, שרירים). האם בדיקות אלו מספקות? הרופא נתנה לי כדורי MODAL למספר ימים. ברצוני להדגיש שאני מאוד חרדתית, ככל שיותר אני חושבת על זה הסימפטומים מתחזקים (כאב ראש, בחילה, סחרחורת) וחוסר וודאות זאת פשוט משתקת אותי. אני באופן כללי בריאה.האם עלי להתעקש על עוד בדיקות? בבקשה תעזרו לי
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בחילות ולחץ באוזן

הוספת תגובה

• לנה

ד''ר יהב אורון
    11/12/2009

לנה שלום,
    תלונותיך אכן יכולות להלחיץ ולהטריד אך העובדה שהן נמשכות זמן רב, וש-CT מוח היה תקין מעידות שככל הנראה אין לך גידול. הייתי מתייעץ גם עם רופא אף אוזן גרון על מנת שיבדוק את אוזנייך. פרט לכך לא נשמע שיש צורך בבדיקות נוספות ונשמע שרופאותייך מטפלות בך היטב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו