ד"ר נצר שלום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ד"ר נצר שלום
    עמי סהר
    27/12/2009

הייתי אצלך במרפאה לפני כשבועיים לגבי פלואומורפיק אדנומה ודיברנו על שילוב עם נירוכרוגים לנתח דיסק בנוסף עדיין לא קיבלת ממך תשובה.
    בנוסף שאלתי מה ההבדל במקרה שלי, הוצאת הגידול +שוליים לבין הוצאת כל האונה השיטחית מה ההשלכות והאם מבחינה אסטטית יש הבדל ??
    בבית החולים שנותחתי בעבר עם תירואיד נאמר לי שהם לא לוקחים סיכון של הישנות המחלה ולכן הם מוצאים את כל האונה השיטחית כך הם עובדים אז למה ומדוע? ומה עדיף ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ד"ר נצר שלום

הוספת תגובה

• אדנומה פלאומורפית

פרופ` אבירם נצר
    27/12/2009

עמי שלום,
    ניסיתי להתקשר אליך אך הטלפון היה מנותק או לא זמין. דיברתי עם הנוירוכירורגים (פרופ' סוסטיאל), הוא ממליץ שלא לשלב את הניתוחים אלא לבצע אותם בדירוג.
    לגבי ניתוח כריתת האדנומה הפלאומורפית, אין הבדל גדול בין שתי הגישות. יש להוציא את הגידול עם שוליים בריאים סביבו כדי למנוע הישנות של הגידול. אין שום הבדל מבחינת החתך הניתוחי. על היקף הכריתה הניתוחית יכול להחליט המנתח רק בזמן הניתוח לפי הממצאים בבלוטה.
    אני מציע, שתעבור קודם את הכריתה של הגידול ובהמשך תתאם את הניתוח הנוירוכירורגי.
    אני מאחל לכך הצלחה מלאה בניתוחים .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

עמי סהר
    28/12/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו