סחרחורת בעקבות דלקת אזניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סחרחורת בעקבות דלקת אזניים
    שולי
    19/01/2010

בת 50 אחרי דלקת אוזניים (בצד ימין), אחרי הטיפול הרגשץי חוסר יציבות וסחרחורות שממשיכות עד היום (הדלקת הייתה לפני כחצי שנה), זה מפריע בתפקוד וסוגר אותי בביתץ האם זה תופעות EMG נראה תקין כמו גם בדיקות הדם שעשיתי.
    בבדיקות CT התגלה נוזל בתאים המסטואידייים?
    האם זה יעבור ?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• סחרחורת

ד''ר יהב אורון
    19/01/2010

שולי,
    אם מדובר בדלקת של האוזן התיכונה - היא יכולה לגרום לתחושת סחרחורת במהלך המחלה ולאחריה. העובדה שתוצאת בדיקת ה-ENG תקינה לא מעידה בהכרח כי האוזן חזרה לתפקוד מלא. טיפול פיזיותרפי וסטיבולרי יכול להועיל. לבסוף המהלך הטבעי של החלמה והטיפול הנ"ל יעשו את שלהם ותוכלי לחזור לחיים נורמליים.
    החלמה מהירה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חוסר יציבות סחרחורת

אורלי ויסברוט
    08/06/2011

שלום. אני סובלת כבר חודש ויותר מסחרחורת בעיקר כאשר אני מניעה את הראש מצד לצד או למעלה למטה מה עלי לעשות? סי טי של המוח היה תקין.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חוסר יציבות סחרחורת - תגובה

פרופ` אבירם נצר
    09/06/2011

אורלי שלום,
    אני מציע שתיבדקי אצל רופא א.א.ג. כדי לאבחן את סיבת הסחרחורת ולטפל בהתאם.
    בברכת החלמה מהירה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו