כאבי ראש ממושכים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי ראש ממושכים
    נורית
    23/01/2010

שלום, אני בת 34 וסובלת כבר יותר משנה מכאבי ראש ממושכים. לפני כשנה התחילו לי הכאבים והיו ברמה כזו שלא הייתי חייבת לעתים להעזר בכדורים לשיכוך כאבים, אך מאחר והייתי מאוד לחוצה מהתופעה נבדקתי ובין היתר עשיתי בדיקת עיניים, אא"ג וכן C.T. שכולם יצאו תקינים.
    אחרי כחצי שנה פסקו הכאבים בהדרגה וחזרתי לחיים נורמליים.לפני כחודשיים החלו להופיע אצלי כל מיני תופעות מוזרות שאינני יודעת אם הן קשורות לכאבי הראש או לא:
    עין ימין שלי ריצדה/קפצה במשך ימים שלמים עם הפסקות קצרות, כשהייתי קמה במהירות מהמיטה היתה לי תחושה קשה בגוף שאינני יכולה ממש לתאר- כאילו אני חייבת אוויר דחוף, או שאני מתעלפת.. החלו אצלי כאבים חדים בארובות העיניים בצורה של פולסים קצרים..אם התעטשתי אז הרגשתי בזמן העיטוש כאב חד בראש בעורף השמאלי.. כשהתכופפתי חשתי לחץ חזק בראש שאילץ אותי להתיישר מיד..קיימת אצלי בחלק מן הזמן תחושת בחילה קלה.. ועוד כל מיני תופעות מוזרות.
    לפני כשלושה שבועות החלו אצלי שוב כאבי הראש כשהפעם יש לי תחושה שהם יותר חזקים ומציקים. אני נאלצת לקחת כדורים לשיכוך כאבים וממש מוטרדת ממה יכולות לנבוע כל התופעות שלעיל.
    אבי ז"ל נפטר בגיל 45 מגידול סרטני במוחו ואני ממש מודאגת.ממה יכולות לנבוע כל התופעות הללו? תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי ראש ממושכים

הוספת תגובה

• כאבי ראש ממושכים

פרופ` אבירם נצר
    23/01/2010

נורית שלום,
    התלונות שאת מתארת, מצטיירות כבעיה מורכבת הדורשת איבחון מסודר. אני ממליץ שתגשי לרופא המשפחה שלך ותתייעצי עמו, לגבי המשך הבירור. אני משער שיש מקום לבדיקת נוירולוג גם כן.

בברכת החלמה מהירה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך..

נורית
    23/01/2010

דר' שלום, האם תוכל בכל זאת להרגיע אותי ולהגיד האם ישנו סיכוי שזהו חס וחלילה גידול?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבי ראש

פרופ` אבירם נצר
    23/01/2010

נורית שלום,
    בהנחה שה- CT מח שבצעת אכן היה תקין, הסיכוי לגידול הוא קלוש. בכל אופן רצוי שנוירולוג יבדוק אותך ויעריך מחדש את הבדיקות שבוצעו ובמידת הצורך יפנה אותך לביצוע בדיקות נוספות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך...

נורית
    24/01/2010

דר' שלום,
    רציתי לשאול: את הC.T. ביצעתי לפני כחצי שנה, האם יתכן שמשהו בכל זאת התפתח מאז?
    דבר נוסף: הכאב מתרכז כיום באיזור שמאחורי האוזן השמאלית, ומשם הוא מקרין לעתים גם למקומות אחרים בראש ובעיקר למצח. האם הC.T. מוח מכסה גם איזור זה של מאחורי האוזן והעורף האחורי?

רופאת המשפחה גורסת כי מדובר בסך הכל בסינוסיטיס והיא איננה מתייחסת לכל הסימפטומים שציינתי אלא כתופעות של סינוסיטיס. הייתכן?

אילו בדיקות עליי בכל זאת לבקש בעקבות כל האמור לעיל בכדי לגלות מה באמת יש לי?

בתודה,

נורית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבי ראש

פרופ` אבירם נצר
    24/01/2010

נורית שלום,
    אני מניח שה- CT כוון גם לאיזור העורף והאוזניים. אם יש שאלה של סינוסיטיס כסיבת המיחושים, וזה בהחלט אפשרות סבירה, רצוי שתתיעצי פעם נוספת עם רופא א.א.ג.
    מאד לא סביר שמשהו חריג התפתח בתוך פחות מחצי שנה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נורית

נורית
    24/01/2010

דר' נצר שלום,
    קודם תודה רבה על המענה המהיר ועל הסבלנות..:)

אני מקווה שבאמת כל המיחושים הללו כולל כאבי הראש הם תסמינים לדברים פעוטים ולא מה שחששתי ממנו. בכל זאת החלפתי היום רופא משפחה כי רציתי לקבל נקודת מבט של עוד רופא לבעיה שלי. הרופא אכן אמר שאין לי מה לחשוש וככל הנראה זו איזושהי דלקת בתוך הראש (?) שמשפיעה על עמוד השדרה (?) ובעקבות כך גם על המוח...(לא ממש הבנתי..) הוא נתן לי כדור בשם rokacet plus(m) cap cf ואמר שאם הוא לא יעזור לי לחזור ונמשיך עם הבירורים.

בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבי ראש

פרופ` אבירם נצר
    24/01/2010

נורית שלום,
    אני מקווה שנרגעת מעט.
    תרגישי טוב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו