כאבים בצוואר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בצוואר
    ענת
    14/03/2010

ד"ר שלום רב,

בת 58, לפני כחודש וחצי באופן פתאומי החלו כאבים בעורף בייחוד בצדדים (מאחורי האוזניים), רגישות למגע באיזור, ואף הגבלה בתנועת הצוואר.
    הכאב עלה מידי כמה שעות לחלק האחורי שמאלי של הראש, ואדוויל העביר את הכאב, אך הוא חזר למחרת.
    מידי פעם אני חשה דקירה קלה באיזור בראש.
    פניתי לרופא ולפני שבועיים נתן לי זריקה סטראואידית באזור. הכאב פחת מאוד לאחר הזריקה, אך עדיין יש רגישות בצוואר וכאב יותר חלש בראש.
    אציין כי יום לאחר הופעת הכאב הראשוני בצוואר יצא לי הרפס בשתפתיים (בפעם השנייה בחיי).
    רופא אמר לי שאין צורך כלל בבדיקות, אבל אני לא יודעת מה לעשות כי ברור לי שזה נגרם ממשהו.
    רציתי לדעת האם אתה יכול לכוון אותח לכיוון מסויים? האם יכול להיות קשר להרפס? איזה בדיקות לדעתך כדאי לבקש לעשות?

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים בצוואר

הוספת תגובה

• כאבים בצוואר

פרופ` אבירם נצר
    14/03/2010

ענת שלום,
    יתכן מאד שמיחושיך הם על רקע בעיה אורטופדית, בחוליות הצוואר. לפי תאורך, לא נראה לי שהכאבים הם ממקור אף אוזן וגרון. גם הופעת ההרפס לא נראית לי קשורה, אלא אם היתה מחלת חום במקביל.
    לדעתי, אם תישלל בעיה אורטופדית, יש מקום שתפני למרפאת כאב. הם אמונים על טיפולים שונים בכאב דוגמת הכאב ממנו את סובלת.
    החלמה מהירה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו