מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום רב-בעיות מלחיצות, כאב ראשנועה23/03/2010
שלום רב,
אני בת 25, בריאה בדרך כלל, ללא בעיות בריאות במשפחה. אני מאוד חרדתית ולחוצה בזמן האחרון במיוחד בתקופת הלימודים שלי. אני אמא לילדה קטנה בת 4 והמצב מאוד משפיע עליי. כבר כמה חודשים שכל כמה ימים או שבועות מתחיל כאב ראש לכמה ימים עד שבוע. הכאב ראש מאוד עמום, לא חד וכואב ממש, פשוט מציק. לא לקחתי תרופות אף פעם כדי להרגיע את המצב כי זה לא ממש כואב אבל מאוד מציק ומפחיד אותי.
הכרב הוא בצד אחד כל הזמן, אופיו לא משתנה, כאילו בנקודה אחת מאחורי הראש בצד שמאל ובקודקוד. זה כל הזמן שם. אין לי כל סימנים נוספים כמו בחילות, הקאות, סחרחורות ועוד. בדיקות דם תקינות וזה מאוד מפריע לי. לא הייתי אצל הרופא ואני ממש חרדה ומדמיינת שיש לי גידול או משהו מפחיד נוסף....
זה פשוט כל הזמן שם מהבוקר ועד הערב ובלילה אני ישנה ולא מרגישה כלום, קמה וזה מתחיל. הכאב חולף מעצמו אחרי מספר ימים וחוזר לפעמים אחרי מספר ימים....
אני חייבת דעה או הרגעה או משהו כזה כי אני מאוד לחוצה וזה לא נותן לי מנוח. מלבד כל זה הכל בסדר ואין לי תסמינים נוספים.
מה עושים? איך מטפלים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי ראש
פרופ` אבירם נצר23/03/2010נועה שלום,
סביר שכאבי הראש שאת סובלת הם על רקע המתח הנפשי שאת מתארת. בהחלט יש להם טיפול. לפני כן, יש לבצע בירור קצר כדי לשלול סיבות אחרות לכאבי הראש. אני ממליץ שתיפני לרופא המשפחה שלך והוא יפנה אותך לביצוע הברור.
בסופו של דבר, במידה שאכן ישללו סיבות אחרות לכאבי ראש, אני מניח שתופני לנוירולוג אשר בד"כ הם המטפלים בכאבי ראש מסוג זה.
תהי רגועה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על המענה ושאלה נוספת
נועה23/03/2010תודה רבה הרגעת אותי קצת האמת..... אני מאוד מוטרדת שזה גידול במוח או משהו כזה. אני יודעת שיש לי נטייה לשייך לעצמי בעיות בריאותיות כי אני בחרדות ובסטרס אבל אני באמת מפחדת שזה קשור. האם ההפנייה לנוירלוג היא כי יש חשש לגידול? האם זה הסימפטומים, באים וחוזרים וללא תלונות נוספות כמו נימול, בחילה, הקאה, בעיות ראייה ועוד..... אני מפחדת מאוד......
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאב ראש
פרופ` אבירם נצר24/03/2010הסבירות לגידול נמוכה מאד, אך אני משוכנע שהנוירולוג יבדוק גם אפשרות זאת לפני שיתחיל טיפול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
חוות דעת על תוצאות MRI מוח
חובת הקרנות וחשש מתופעות לוואי
צלום סינוסים מערות הפנים תוצאות
נזאפורינקס - פט סיטי מעקב בן 64
גידול נקודתי ושימוש בנזופארינקס- ליחה עם דם
בליטה בראש אחרי שבועיים בתינוקת
בעיית אף- הפרעה בנשימה בעיקר בשכיבה
הכנה לבדיקת ENG והפסקת תרופות פסיכותרפיות
תשובה פתולוגית לאחר כריתת אונה של בלוטת התריס
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?