המשך - טיפול לאחר כריתה חלקית...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המשך - טיפול לאחר כריתה חלקית...
    יוליה
    13/05/2010

אני שוב מאוד מודה לך על תשובתך ומתנצלת מראש על השאלה הנוספת.
    השאלה מאוד קריטית, כי אנחנו עומדים בפני החלטה מאוד חשובה.

אימי קיבלה יעוץ של אנדוקרנולוג שאמר שישנה אפשרות לביצוע טיפול ביוד רדיאוקטיבי (אולי פעמיים) במקום ביצוע ניתוח שני לכריתת האונה הימנית של הבלוטה.
    דהיינו הטיפול ביוד רדיאוקטיבי יכול להרוג את האונה הימנית של הבלוטה וכן את התאים הסרטניים, אם קיימים, והוא אפקטיבי בדיוק כמו הניתוח.

האם לדעתך ניתן להסתפק בטיפול כזה? מה הסיבה שרוב הרופאים המנתחים ממליצים על ניתוח נוסף ולא על הטיפול הנ"ל, ואפילו לא מזכירים את האפשרות של הטיפול?

בתודה בברכה ובכבוד רב,
    יוליה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כריתה חלקית

ד''ר יהב אורון
    13/05/2010

יוליה שלום,
    בין רופאים לא קיימת תמיד אחידות דעים. אכן קשה להחליט כאשר לפניך מונחות מספר דעות ואפשרויות. לי קשה להמליץ חד משמעית כיוון שאני לא מכיר את כל פרטי המקרה ולא פ\בדקתי את אימך. הייתי נועץ ברופא שניתח את אימך.
    בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על התשובות!!!

יוליה
    13/05/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין בעד מה

ד''ר יהב אורון
    13/05/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו