מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבי ראש וסרטןנועה07/06/2010
שלום,
מזה כשנתיים וחצי אני סובלת מכאבי ראש. בתחילה הלכתי לרופא משפחה אשר אבחן את הכאבים כtension headache. הוא נתן לי מרשם לאלטרולט. הכדורים עזרו יחסית ולאחר שחל שיפור הפסקתי לקחת אותם. לאחר זמן מה חזרו הכאבים והרופא רשם לי שנית אלטרול. לקחתי את הכדורים אך הם לא עזרו כל כך. הופנתי לנירולוג אשר שלח אותי לרפואה אלטרנטיבית.
כבר שנה שאני עוברת דיקור סיני. הדיקור עוזר מדיי פעם אך לא לגמריי.
הלכתי שוב לרופא המשפחה והוא הפנה אותי שנית לנירולוג.
אני חוששת שיש לי גידול ושאלתי את רופא המשפחה אך הוא אמר שהסימנים אינם מראים זאת.
אוסיף כי אני סובלת מעייפות (וכן השינה שלי אינה טובה), ולעיתים יש לי בחילות.
כאבי הראש שלי בדר"כ בקודקוד, החוזק שלהם משתנה. כאשר חזקים מאוד אני לוקחת משככי כאבים אשר לא תמיד עוזרים. לעיתים יש לי לחץ בראש. לדעתי זה לא מיגרנות אלא כאבי ראש אחרים (קראתי קצת על מיגרנות וזה לא מרגיש כמו שמתארים את זה).
יש לי מספר שאלות:
1. האם אני יכולה לבקש בדיקת CT או MRI מהנרולוג למרות שהרופא סובר שאין לי גידול?
2. האם אכן לא אלו הסימפטומים שמצביעים על גידול, והאם במידה והיה לי גידול כבר הייתי יודעת זאת לאחר כמעט שלוש שנים של כאבי ראש?
3. איזה סימנים מצביעים על גידול בראש?
תודה רבה מראש ויום טוב, נועה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי ראש וסרטן
פרופ` אבירם נצר07/06/2010נועה שלום,
ממכתבך, אני מבין שאת נמצאת במעקב אצל נוירולוג. אם היה לו איזה שהוא חשד שמדובר בגידול במח, היה לבטח מפנה אותך לביצוע בדיקת הדמייה מתאימה. לבטח, גידול מוחי שקיים 3 שנים, כמעט בטוח, שהיה כבר נותן סימנים נוירולוגיים נוספים.
גידול מוחי יכול לתת מגוון רחב של סימנים: החל בשיתוקים שונים, פרכוסים,הפרעות בשמיעה/ראיה/דיבור, וכלה בהקאות. סחרחורת, שינויים במצב ההכרה ועוד.
נועה, אני בטוח שאין לך סיבה להיות בחרדה. אנא התייעצי עם רופא המשפחה שלך או עם הנוירולוג. חזקה עליהם, שיפיגו את חששותיך.
בברכת בריאות שלמה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התשובה!!
נועה08/06/2010אלך שוב לנרולוג ואראה מה הוא אומר.
שוב תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחה
פרופ` אבירם נצר08/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
חוות דעת על תוצאות MRI מוח
חובת הקרנות וחשש מתופעות לוואי
צלום סינוסים מערות הפנים תוצאות
נזאפורינקס - פט סיטי מעקב בן 64
גידול נקודתי ושימוש בנזופארינקס- ליחה עם דם
בליטה בראש אחרי שבועיים בתינוקת
בעיית אף- הפרעה בנשימה בעיקר בשכיבה
הכנה לבדיקת ENG והפסקת תרופות פסיכותרפיות
תשובה פתולוגית לאחר כריתת אונה של בלוטת התריס
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?