כאבי ראש וסרטן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי ראש וסרטן
    נועה
    07/06/2010

שלום,

מזה כשנתיים וחצי אני סובלת מכאבי ראש. בתחילה הלכתי לרופא משפחה אשר אבחן את הכאבים כtension headache. הוא נתן לי מרשם לאלטרולט. הכדורים עזרו יחסית ולאחר שחל שיפור הפסקתי לקחת אותם. לאחר זמן מה חזרו הכאבים והרופא רשם לי שנית אלטרול. לקחתי את הכדורים אך הם לא עזרו כל כך. הופנתי לנירולוג אשר שלח אותי לרפואה אלטרנטיבית.
    כבר שנה שאני עוברת דיקור סיני. הדיקור עוזר מדיי פעם אך לא לגמריי.
    הלכתי שוב לרופא המשפחה והוא הפנה אותי שנית לנירולוג.
    אני חוששת שיש לי גידול ושאלתי את רופא המשפחה אך הוא אמר שהסימנים אינם מראים זאת.
    אוסיף כי אני סובלת מעייפות (וכן השינה שלי אינה טובה), ולעיתים יש לי בחילות.
    כאבי הראש שלי בדר"כ בקודקוד, החוזק שלהם משתנה. כאשר חזקים מאוד אני לוקחת משככי כאבים אשר לא תמיד עוזרים. לעיתים יש לי לחץ בראש. לדעתי זה לא מיגרנות אלא כאבי ראש אחרים (קראתי קצת על מיגרנות וזה לא מרגיש כמו שמתארים את זה).
    יש לי מספר שאלות:
    1. האם אני יכולה לבקש בדיקת CT או MRI מהנרולוג למרות שהרופא סובר שאין לי גידול?
    2. האם אכן לא אלו הסימפטומים שמצביעים על גידול, והאם במידה והיה לי גידול כבר הייתי יודעת זאת לאחר כמעט שלוש שנים של כאבי ראש?
    3. איזה סימנים מצביעים על גידול בראש?

תודה רבה מראש ויום טוב, נועה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי ראש וסרטן

הוספת תגובה

• כאבי ראש וסרטן

פרופ` אבירם נצר
    07/06/2010

נועה שלום,
    ממכתבך, אני מבין שאת נמצאת במעקב אצל נוירולוג. אם היה לו איזה שהוא חשד שמדובר בגידול במח, היה לבטח מפנה אותך לביצוע בדיקת הדמייה מתאימה. לבטח, גידול מוחי שקיים 3 שנים, כמעט בטוח, שהיה כבר נותן סימנים נוירולוגיים נוספים.
    גידול מוחי יכול לתת מגוון רחב של סימנים: החל בשיתוקים שונים, פרכוסים,הפרעות בשמיעה/ראיה/דיבור, וכלה בהקאות. סחרחורת, שינויים במצב ההכרה ועוד.
    נועה, אני בטוח שאין לך סיבה להיות בחרדה. אנא התייעצי עם רופא המשפחה שלך או עם הנוירולוג. חזקה עליהם, שיפיגו את חששותיך.
    בברכת בריאות שלמה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על התשובה!!

נועה
    08/06/2010

אלך שוב לנרולוג ואראה מה הוא אומר.
    שוב תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהצלחה

פרופ` אבירם נצר
    08/06/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו