איך אדע בטוח שלא מדובר בגידול?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך אדע בטוח שלא מדובר בגידול?
    נועה
    09/07/2010

שלום רב, מתנצלת מראש על אורך ההודעה.
    לפני חודש ושבוע ילדתי , שבוע בערך לאחר הלידה החלו כאבי ראש בצד ימין למעלה שאינם מרפים עד היום . הכאבים הם לא כואבים, נסבלים אך מטרידים שאינם חולפים.
    לפני שלושה ימים בערך החלה נזלת מוגלתית עם כאבי ראש כלליים גם במצח ובעיניים במיוחד בעין צד ימין סביר להניח כי מדובר בסינוסיטיס מכיוון שאני סובלת מהתקררות כבר שנתיים אשר מתבטא בסינוסיטיס כמעט כל חודש . התחלתי לקחת אנטיביוטיקה ויש קצת שיפור כללי גם בכאב הראש שהתחיל לפני חודש אך עדיין לא נעלם לגמרי מין הרגשה כזאת "אל תשכחי שיש לך ראש"
    אני מאוד מוטרדת כי מדובר בגידול.
    אתמול הייתי אצל ניורולוג בתקווה שיפנה אותי ל CT או MRI אך לטענתו לא מדובר בניורולוגיה . לאחר בדיקה של דקותיים שאל אותי אם אני מקיאה או רואה מטושטש האם יש סימני שיתוק וכשעניתי שלילה החזיר אותי חזרה לרופא משפחה.
    מהפורומים באינטרנט קראתי כי לא מעט אנשים מצאו גידול בראש לאחר שחשו רק כאבי ראש ללא כל סימנים נוספים למרות שגם אצלם הניורולג שלל גידול לאחר בדיקה פיזית.
    1.האם זה יכול להיות?
    2. האם יכול להיות שהגידול כרגע קטן ולא מראה סימנים נוספים ?
    3. האם בעובדה כי כאב הראש לא מחמיר רק השתפר טיפה זה מעודד?
    4. יכול להיות כי זה קשור לסינוסיטיס למרות שהנזלת המוגלתית החלה רק שלושה שבועות לאחר כאבי הראש?
    5.מה לעשות?

אנא עיזרו לי . אני מאוד מוטרדת ולחוצה מכאב ראש שלא חשתי קודם לכן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• איך אדע בטוח שלא מדובר בגידול?

פרופ` אבירם נצר
    09/07/2010

נועה שלום רב,
    במקום להיות מודאגת, לא להרדם בלילה ולפתח תאוריות על גידול מוחי אפשרי, נראה לי שהרבה יותר פשוט ובטוח שתגשי להבדק אצל רופא אף אוזן וגרון. לאחר בדיקה קצרה ולכל היותר צילום סינוסים, אפשר יהיה לקבוע בסבירות גבוהה אם מדובר בסינוסיטיס או שיש לחפש סיבה אחרת לכאבי הראש.
    אז תגשי להבדק וטפלי בבעיה.
    בברכת בריאות שלמה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו