סבוך ניתוח

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סבוך ניתוח
    בטי
    14/08/2010

אל ד"ר נצר שלום:
    אני עברתי לפני מספר שנים ניתוח עקב זהום בעצמות סביב הסינוסים שהצליח חלקית. כעבור מספר שנים עברתי ניתוח מורכב בחו"ל שבו נעשה פתח בראש השריר ה temporalis סובב , ולאחר ניסור הזיגומה הוכנס לסינוס לאיטום. הושמו פךטות מטיטניום לכיסוי החסר שנותר ( שאחר הוסרו). מאז היתוח המורכב הזה יש לי סבוך רציני. יש לי נפיחות ,כאב לחץ במצח בצד של הניתוח, יש לי כאבים בזיגומה יש לי הפרשות מוגלתיות מהסינוס.. ועוד הזרוע נטויה...
    ממש מצב ביש! האם אתה יכול להושיע? או יכול לייעץ על מישהוא אפילו החו"ל. אודה לך מכל הלב
    בטי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סבוך ניתוח

הוספת תגובה

• סינוסיטיס כרונית

פרופ` אבירם נצר
    14/08/2010

בטי שלום רב,

אני מבין את הסבל שלך היטב. עליך להבין שהניתוחים שעברת היו מורכבים ביותר ובהחלט כרוכים בתופעות לוואי ובסיבוכים. אני מסופק אם ניתן לשפר משמעותית את מצבך, אך כדי לשקול אפשרות כזאת יש לבצע הדמייה עדכנית של הסינוסים.
    אני מציע שתגשי לרופא אף אוזן וגרון, רצוי במסגרת מרפ' חוץ של אחד מבתי החולים באיזור מגוריך, ותתייעצי איתו לגבי האפשרויות הטיפוליות.

בברכת החלמה מהירה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו