NF1

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• NF1
    שמואל
    24/08/2010

שלום דר אני מבקש בברשה אסבר פינוח של CT רוש שאופנתי לפני 20 יום וזה הפינוח ללא דימום תוך גולגולתי חריף עיבוי רירית בתאים אתמוידליים ובסינוס ספנוידלי מספר תהליכם רקמתיים בגודל 2 סמ חסר גרמי בכנף הספנויד משמאל דר בבקש הים הפשר לאסביר לי למה מתכבן תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    NF1

הוספת תגובה

• CT ראש

ד''ר יהב אורון
    25/08/2010

שמואל שלום רב,
    לא ניתן להתייחס לממצאים המתואר בעצם הספנואיד בלי לראות את ה-CT עצמו ובלי לדעת מדוע הופנית לבדיקה. אני ממליץ לפנות בחזרה אל הרופא אשר הפנה אותך לבדיקה. בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקה

שמואל
    26/08/2010

שלום דר אני אונתי לצורך מעכב במרפה של NF אני קבר קיבלתי תיפול של רדיוכרוגיה בגלל מניגיומה בגת המחילתי[רוש] לפני 16 חודשים לחן אני בקשתי מי פורום זה לאסביר לי בהרך מה מונחי של הבדיקה תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• CT

ד''ר יהב אורון
    26/08/2010

שמואל שלום,
    לנוכח תשובתך יש צורך להשוות ממצאי ה-CT האחרון לאלו הקודמים שבוצעו טרם הטיפול. בבדיקה שאתה מתאר נמצאה רקמה (איני יודע להגדיר מהי - כמו שכתבתי לך - צריך לראות את ה-CT עצמו, האם היא הייתה שם קודם, האם גדלה. איני יכול לומר מהי על סמך תיאורך בלבד). חסר העצם יכול להיות תוצר של המחלה גם כן אך שוב - אין באפשרותי לענות בלי לראות את ה-CT במו עיני ובלי להשוות ל-CT קודם.
    פנה בבקשה לרופא המטפל בך. הוא יוכל לפענח עמך את הבדיקה.
    בברכת בריאות שלמה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו