שאלה דחופהההה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה דחופהההה
    שולמית
    04/09/2010

לפני יומיים היה לי דופק מאוד מואץ כל רגע הופיעו לי מסך שחור לפני עילפון עשו לי את כל הבדיקות האפשריות הכל היה תקין,היום פתאום גירדתי את הראש ופתאום הרגשתי גוש גדול מאחורה בראש מעל העורף בצד ימין ובצד השני אין אני מה זה מודאגת מחר קבעתי תור לרופא משפחה ניסיתי ללחוץ על הגוש והוא לא כואב אבל הוא קשה ויש לציין שלא קיבלתי שום מכה אני מה זה מודאגת ממה זה והאם יש שייכות למיקרים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה דחופהההה

הוספת תגובה

• שאלה דחופה

ד''ר יהב אורון
    04/09/2010

שלומית שלום,
    לא נשמע שיש קשר בין הממצאים. קשה להעריך מהו הגוש שאת מתארת. לעיתים מדובר רק בגוש שומני. לכי להבדק מחר - אני מקווה שהרופא יוכל להפיג את חששותייך. שנה טובה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

שולמית
    08/09/2010

הלכתי לרופא כירוג והוא אמר שלדעתן מדובר בבלוטת לימפה ואין צורך בירור נוסף.יש לציין שזה ירד בבוקר ונשאר גוש קטן ועכשיו זה גדל ככה זה בבלוטות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך בלוטות

ד''ר יהב אורון
    08/09/2010

בלוטות לימפה נסוגות בגודלן בדר"כ לאחר מספר ימים. אם תשאר שם בלוטה או תשוב ותגדל פני בחזרה לרופא.
    חג שמח
    דר' יהב אורון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו