נזק בלחיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נזק בלחיים
    כהן בטי
    19/11/2010

ב44 עברתי לפני כ10 שנים החדרת שתל סיליקון מוצק בלחיים.
    לפני שנתיים ראיתי אסימטריה קלה באחד הלחי כנראה ששתל זז לי מעט והחלפתי את השתלים.
    ניתוח השני היה כישלון מוחלט : השתל השמאלי היה רחוק מהעצם ב3 סמ' מה שנתן לי מראה בגודל של אבטיח שתל ימין יצא מארובת העין בקושי יכולתי לפתוח את העין ובנוסף הרופא שכח לתפור חזרה לאחר הניתוח .
    התעוררתי עם דימומים חזקים ,לאחר יומיים התחילו לי כאבים עזים כמו זרם חשמלי ,ביצעתי סי טי
    הכל הופיע שם כל התקלות האפשרויות שרופא יכול לעשות ,עשה לי . קיבלתי אנטיביוטיקה כמה חודשים ולבסוף הוציא לי את השתלים . לאחר המתנה של 7חודשים הוכנסו לי שתלים חדשים .
    כרגע אני 8 ח' לאחר ההכנסה אבל לפני כחודש שפיץ מהשתל בצד ימין פרץ החוצה דרל הפה.

לא יודעת מה לעשות אין לי כוחות להתחיל הכל מהתחלה , לא רוצא עד פעם לראות את הפנים המרוקנות ונפולות שהיו לאחר הורדה הקודמת .
    מה ניתן לעשות , השומן עצמי לא נקלט אצלי אולי אפשר להשתיל ריקמה מאזור אחר בגוף או משהו דומה .
    תודה מראש
    טל' 0507976488

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נזק בלחיים

הוספת תגובה

• נזק בלחיים - תגובה

ד''ר יהב אורון
    19/11/2010

בטי שלום,
    נשמע שיש צורך בתיקון אסטטי של הפנים. הוועצי בפלסטיקאי וברופא אאג - קשה לייעץ בלי לבדוק אותך ולראות את הפנים עצמן.
    שבת שלום,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו