מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהאנונימית08/01/2011
כשהייתי בגיל של כמה חודשים נפלתי מהמיטה על מספריים,
היה לי סדק בגולגולת, טיפלו בי בסורוקה, ולפי מה שההורים
שלי אומרים, הרופאים הבטיחו שהכל יהיה בסדר והצלקת תיעלם.
הצלקת לא נעלמה, והאמת, שהיא מעולם לא הפריעה לי.
בשלב כלשהו, נאמר לי על ידי מישהו לא מקצועי שהניתוח יכול
להעלות את הסיכויים שלי לחלות בסרטן המוח, כמובן שבהתחלה
לא לקחתי את זה ברצינות.
בזמן האחרון אני סובלת מבעיות זיכרון, בעיות עיניים, צפצופים בלתי פוסקים באוזניים,
נבדקתי לפני כשנה אצל נוירולוג שאמרה שאני במצב מעולה והמליצה לי לפנות לפסיכולוג בגלל האופי הלחוץ שלי והנטייה לחרדות.
החודש נבדקתי אצל רופא עיניים ואוזניים, שאמרו לי שהמצב שלי מעולה.
ואני בכל זאת לחוצה, התחלתי לחשוב על מה שנאמר לי.
קראתי על תסמינים של סרטן המוח וזה הלחיץ אותי עוד יותר,
יש לי כאבי ראש במשך חודשים, מן הרגשה של לחץ כזה בצדדים ובמצח, לפעמים גם בחלקים אחרים של הראש. לפעמים אני מרגישה גם זרמים כאלה בראש, הרגשה כמו ההרגשה כשהיד נרדמת, עיקצוצים כאלה.
הרופאה שלי הפנתה אותי לבדיקת E.G.G של המוח אבל המועד הכי קרוב לבדיקה הוא מאד רחוק.
ואני יושבת בבית ואוכלת סרטים רעים, כל הזמן לחוצה, לא ישנה בלילות, חושבת רק על זה.
האם המצב שלי רע? האם באמת יש לי סיבה לחשוש?
אני בת 18.
בבקשה תגידו לי עם יש לי סיבה לפחד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
פרופ` אבירם נצר08/01/2011שלום רב,
אין לחלוטין, שום קשר בין הפציעה בילדותך לבין גידול במח. אני מציע שלא תקשיבי כל כך ל"עצות" מאנשים חסרי כל ידע והבנה רפואית.
התלונות שאת מתארת, כלל לא מתאימות לגידול מוחי. אני לא מוצא כל סיבה לדאגה. לאחר שתישלל האפשרות לבעיה נוירולוגית, אני מציע שאכן תתייעצי עם פסיכולוג.
תהיי בריאה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!!!
אאא09/01/2011האם אתה חושב שבעיות הזיכרון\הצפצופים הבלתי פוסקים באוזניים\בעיות הראייה וכל הבעיות שהתחילו אצלי בבת אחת לאחרונה יכולות להיות השלכות של הניתוח שעברתי בילדותי?
תודה רבה על תשובתך!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!!! - תגובה
פרופ` אבירם נצר09/01/2011לא נראה לי שיש קשר בין הארועים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
חוות דעת על תוצאות MRI מוח
חובת הקרנות וחשש מתופעות לוואי
צלום סינוסים מערות הפנים תוצאות
נזאפורינקס - פט סיטי מעקב בן 64
גידול נקודתי ושימוש בנזופארינקס- ליחה עם דם
בליטה בראש אחרי שבועיים בתינוקת
בעיית אף- הפרעה בנשימה בעיקר בשכיבה
הכנה לבדיקת ENG והפסקת תרופות פסיכותרפיות
תשובה פתולוגית לאחר כריתת אונה של בלוטת התריס
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?