שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    אנונימית
    08/01/2011

כשהייתי בגיל של כמה חודשים נפלתי מהמיטה על מספריים,
    היה לי סדק בגולגולת, טיפלו בי בסורוקה, ולפי מה שההורים
    שלי אומרים, הרופאים הבטיחו שהכל יהיה בסדר והצלקת תיעלם.
    הצלקת לא נעלמה, והאמת, שהיא מעולם לא הפריעה לי.

בשלב כלשהו, נאמר לי על ידי מישהו לא מקצועי שהניתוח יכול
    להעלות את הסיכויים שלי לחלות בסרטן המוח, כמובן שבהתחלה
    לא לקחתי את זה ברצינות.

בזמן האחרון אני סובלת מבעיות זיכרון, בעיות עיניים, צפצופים בלתי פוסקים באוזניים,
    נבדקתי לפני כשנה אצל נוירולוג שאמרה שאני במצב מעולה והמליצה לי לפנות לפסיכולוג בגלל האופי הלחוץ שלי והנטייה לחרדות.
    החודש נבדקתי אצל רופא עיניים ואוזניים, שאמרו לי שהמצב שלי מעולה.
    ואני בכל זאת לחוצה, התחלתי לחשוב על מה שנאמר לי.
    קראתי על תסמינים של סרטן המוח וזה הלחיץ אותי עוד יותר,
    יש לי כאבי ראש במשך חודשים, מן הרגשה של לחץ כזה בצדדים ובמצח, לפעמים גם בחלקים אחרים של הראש. לפעמים אני מרגישה גם זרמים כאלה בראש, הרגשה כמו ההרגשה כשהיד נרדמת, עיקצוצים כאלה.

הרופאה שלי הפנתה אותי לבדיקת E.G.G של המוח אבל המועד הכי קרוב לבדיקה הוא מאד רחוק.
    ואני יושבת בבית ואוכלת סרטים רעים, כל הזמן לחוצה, לא ישנה בלילות, חושבת רק על זה.
    האם המצב שלי רע? האם באמת יש לי סיבה לחשוש?
    אני בת 18.
    בבקשה תגידו לי עם יש לי סיבה לפחד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• שאלה - תגובה

פרופ` אבירם נצר
    08/01/2011

שלום רב,
    אין לחלוטין, שום קשר בין הפציעה בילדותך לבין גידול במח. אני מציע שלא תקשיבי כל כך ל"עצות" מאנשים חסרי כל ידע והבנה רפואית.
    התלונות שאת מתארת, כלל לא מתאימות לגידול מוחי. אני לא מוצא כל סיבה לדאגה. לאחר שתישלל האפשרות לבעיה נוירולוגית, אני מציע שאכן תתייעצי עם פסיכולוג.
    תהיי בריאה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה!!!

אאא
    09/01/2011

האם אתה חושב שבעיות הזיכרון\הצפצופים הבלתי פוסקים באוזניים\בעיות הראייה וכל הבעיות שהתחילו אצלי בבת אחת לאחרונה יכולות להיות השלכות של הניתוח שעברתי בילדותי?
    תודה רבה על תשובתך!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה!!! - תגובה

פרופ` אבירם נצר
    09/01/2011

לא נראה לי שיש קשר בין הארועים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו