גילוי פפילרי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גילוי פפילרי
    סילבר
    16/02/2011

שלום,
    אני בן 57 בדיקת fna שנערכה לי השבוע התגלו הממצאים הללו:groups of atipical epithelial cell with papillary projection' and nuclei with grooves and inclusions' consistent with papillary carcinoma of thyroid. רופא אאג הפנה אותי למרפאות חוץ ,הוא הסביר לי באופן כללי על מצבי אך אשמח מאוד אם אקבל הסבר מקיף וברור יותר על מחלתי על הסיכונים ועל דרכי הטיפול במחלה במידת האפשר.
    אני גר באזור רמלה אך אשמח לקבל עצות לגבי בית"ח ומנתח מומחה . והאם אני יכול לבחור כל בית"ח שארצה?
    תודה מחכה לתשובתכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גילוי פפילרי

הוספת תגובה

• גילוי פפילרי - תגובה

ד''ר יהב אורון
    21/02/2011

מר סילבר שלום,
    איני יודע מה הוסבר לך ומה היקפה המדויק של המחלה. מדובר במחלה של בלוטת התריס שניתנת לטיפול בעזרת ניתוח. לעיתים לאחר הניתוח ניתן גם טיפול ביוד על מנת להשלים את הטיפול.
    לגבי סיכונים וסיבוכים - כדאי לדון על כך פנים מול פנים.
    הניתוח אינו נדיר ובכל בית חולים ידעו לבצע אותו היטב.
    לגבי בחירת בית חולים ומנתח - זה תלוי בקופה בה הינך מבוטח ובביטוח המשלים שלך. את זה אתה יכול לברר במוקד של הקופה. חלק מהביטוחים המשלימים מאפשרים בחירת מנתח וניתוח שלא בבי"ח ציבורי.
    בהצלחה ובריאות שלמה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו