בלוטת שומן בראש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בלוטת שומן בראש
    el
    13/03/2011

שלום,
    כבר כמה שנים טובות שיש לי כמו מין בלוטה בראש. אף פעם לא ייחסתי לה חשיבות עקב הנחה שזהו מבנה הראש שלי. לאחרונה הבחנתי כי הבליטה גדלה.
    הלכתי לחוו"ד אצל רופא מביקור רופא (אני חיילת), שמצא כי זה בלוטת שומן ומלמל משהו בשם Atheromam . הוא לא ידע להסביר לי יותר מדי ממה זה נובע, האם זה נקרא גידול? והאם להקשיב לו ולא לעשות עם זה כלום, למרות שהבלוטה גודלת.

תודה מראש ושבוע טוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בלוטת שומן בראש

הוספת תגובה

• בלוטת שומן בראש - תגובה

פרופ` אבירם נצר
    13/03/2011

שלום רב,
    אטרומה היא אכן בלוטה/ציסטה עורית. זה אינו גידול ופרט לזיהום מקומי, שיתכן, אינה גורמת לשום בעיות משמעותיות.
    במידה שאכן מדובר באטרומה, אין צורך לכרות אותה, אלא אם היא גורמת להפרעות ניכרות או שממשיכה לגדול.
    בריאות שלמה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בלוטת שומן בראש

el
    14/03/2011

מעבר לכך, האם כדאי להיוועץ ברופא נוסף או להסתמך על דברי הרופא הזה שלאחר נגיעה קטנה באיזור קבע במה מדובר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בלוטת שומן בראש - תגובה

פרופ` אבירם נצר
    14/03/2011

את יכולה להיוועץ עם רופא כירורג (מנתח) או א.א.ג. או פלסטיקאי. לפי תאורך, אני מתרשם שהממצא דורש מעקב בלבד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו