מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאב ראש נזלת ונפיחות ולחץ מנינגיאליקטי23/03/2011
שלום,
מבקשת עזרתכם לאיזה רופא אני חייבת לפנות?
אני בת 48 ,בתחילת פברואר 3-2-2011 התחילו כאבי ראש חזקים מלווים בנזלת שקופה אחרי 4 ימים פניתי לרופא משפחה, בדק אותי ובקש ממני לקחת אנטיביוטקה מוקסיפן אם הכאב ימשך עוד יומיים. אחרי יומיים לקחתי אנטיביוטקה למשך 8 ימים בלי הטבה רק הנזלת הפסיקה. וכאבי הראש החמירו והפכו לכאבי ראש עורפיים הופניתי ע"י נוירולוג למיון עקב כשיון עורף ובוצעו CT מוח וCT ע"ש צווארי. בדיקת ה CT מוח תקינה ובצוואר יש לי אוסטואופיט ב C5-6 האורטופד נתן תרופת בשם נבוקו ל8 ימים אחרי הטיפול הכאב ירד ולמשך 4 ימים בלי תרופות המצב היה טוב אחרי זה עוד פעם כאבי צוואר שהרופא המליץ לקחת עוד 2ס2 נבוקו ואז אחרי 24 שעות היתה לי נפיחות בפנים עם שריפה משני צידי האף מצד ימין יותר נפוח מצד שמאל וגם נזלת שקופה ועיניים נפוחות ומגרדות. פניתי לרופא המשפחה ונתן לי אנטיביוטקה ל 10 ימים עם לורסטין. זה היום השביעי השריפה נחלשה אך הנפיחות בפנים נשארה וכאבי הראש הערפיים מתחזקים.
שאלות:
1) האם ב CT מוח רואים ממצאים בסינוסים או באף או בבלוטות הרוק?
2) האם אלירגיה יכולה לגרום לתופעה הזאת?
3) לאיזה רופא מומחה עלי לפנות? רופא המשפחה שלי הוא מנהל מחלקה פנימית בב"ח ומומחה ידוע בארץ, אני מרגישה אבודה, אנא היענותכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב ראש נזלת ונפיחות ולחץ מנינגיאלי - תגובה
ד''ר יהב אורון23/03/20111 - ב-CT מוח ניתן לצפות גם בסינוסים. כך שאם ה-CT פוענח כתקין ככל הנראה לא סבלת מסינוסיטיס.
2 - הסימפטומים מהם סבלת יכולים להתאים לאלרגיה. יתכן ומקור הכאב העורפי וכאב הראש בעמוד השדרה הצווארי. נזלת שקופה, גרד ונפיחות בפנים הם בדר"כ סימפטומים שנובעים מתגובה אלרגית וניכר כי טופלת היטב.
3 - אפשר להיוועץ גם ברופא אאג וברופא אלרגיה אך אני בטוח שאם את מטופלת ע"י רופא משפחה ותיק וטוב כמו רופאך הוא ידע לטפל ולהפנות במידת הצורך.
החלמה מהירה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
חוות דעת על תוצאות MRI מוח
חובת הקרנות וחשש מתופעות לוואי
צלום סינוסים מערות הפנים תוצאות
נזאפורינקס - פט סיטי מעקב בן 64
גידול נקודתי ושימוש בנזופארינקס- ליחה עם דם
בליטה בראש אחרי שבועיים בתינוקת
בעיית אף- הפרעה בנשימה בעיקר בשכיבה
הכנה לבדיקת ENG והפסקת תרופות פסיכותרפיות
תשובה פתולוגית לאחר כריתת אונה של בלוטת התריס
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?