כאבי ראש- עזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי ראש- עזרה
    אלינור
    26/04/2011

שלום דוקטור ברצוני התייעץ לי בבעיה שקיימת אצלי בכמה חודשים האחרונים 3-4 חודשים ומטרידה אותי מאוד ואני נורא לחוצה וחוששת מהגרוע מכל שזהו משהו סרטני,בחודש אוגוסט התחלתי שימוש בגלולות ובחושד ינואר התחילו להופיע אצלי כאבי ראש,נורא מציקים התייעצתי עם רטפא משפחה אשר הפנה אותי לרופא נשים שהוא אמר לי שיתכן מאוד שאני סובלת ממגרנות תופעה מקובלת בעת שימוש בגלולות, אופר הנשים החליף לי סוג גלולות שבו קיים פחות אסטורגן וזה היה אמור לפתור את בעיית כאבי הראש גם זה לא עזר כאבי הראש המישכו והחלטתי בעצת הרופא להפסיק עם שימוש בגלולות וגם היום חודש וחצי אחרי ההפסקה כאבי הראש לא פוסקים, רופא המשפחה הפנה אותי לצילום סינוסים אשר יצא תקין ולנוירולוג אשר בדק אותי ואמר שלדעתו כאבי הראש הם ממגרנות שנבעו מהגלולות אך מיכוון שהפסקתי עם הגלולות וכאבי הראש ממשיכים הוא הפנה אותי לסיטי ולרופא עיניים כי אמרתי לנוירולוג שיש לי לחץ בעיינים פעם לחץ על עין ימין ופעם על עין שמאל (טכאבים באזור הגבות), רופא העיינים עשה לי בדיקה מקיפה כולל הרחבת אישונים ואמר שהכול תקין, התור לסיטי אמור להתבצע כעוד שלושה שבועות ולבנתים כאבי הראש מלחצים אותי אותי ומדאגים כל היום כואב לי הראש ללא סחרחורות אלא מלווה בחולשה בבוקר כשאני קמה כאבי הראש מופיעים בחלק האחורי של הראש לדעתי (אך קטונתי מלדעת) באזור גזע המוח , בהמלך היום כאבי ראש מתמעטים או מתחזקים באזורים שונים בראש כמו ברכות בין ימין או שמאל ובראש למעלה, כאב הראש לא אחיד או ממוקד בכלליות הראש כואב אך כל פעם במקום אחר (ואני מרגישה קצת לחץ בראש) הייתי שמחה אם היית יכול לתת לי אבחנה של המצב האם זה יכול להיות משהו מסוכן סרטני או גידול או איך ניתן לדעת שקיים גידול ואיך ניתן לזהות זאת או לחילופין כאבים אלו אופיינים למיגרונות שלא עוזבות אותי במשך 3 חודשים.... אודה לתשובתך המהירה ככל שתהיה...תודה אלינור!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי ראש- עזרה

הוספת תגובה

• כאבי ראש- עזרה - תגובה

ד''ר יהב אורון
    27/04/2011

שלום רב,
    נראה כי את בטיפולם של רופאים טובים אשר עושים עבודתם נאמנה. ככלל - הסיכוי לגידול מוחי לפי תאורך ולפי העובדה שבדיקות חוזרות לא העלו ממצא חיובי - קטן מאוד. עם זאת - הופנית ל-CT מוח שכדאי לבצע כדי להשלים את הבירור. אני מקווה שתחושי הקלה בזמן הקרוב. המשיכי את המעקב ע"י הרופא הנוירולוג.
    כל טוב,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על העזרה!

אלינור
    27/04/2011

ד"ר יהב תודה רבה על התשובה המהירה...רק עוד שאלה קטנה אם בעקבות הלחץ על העיינים אם חלילה היה לי משהו סרטי או גידול רופא העיניים היה רואה זאת בבדיקה שהוא עשה לי בהרחבת אישונים? ודבר נוסף רופא העיניים אמר שלדעתי החץ נובע ממץח נפשי ועצבים אציין כי לפני כמה חודשים היית מאוד לחוצה ובמתח נפשי יכול להיות שההשלכות של המתח הנפשי באות לידי ביטוי עכשיו בכאבי הראש? ושוב תודה רבה ד"ר על העזרה ישר כח!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על העזרה! - תגובה

ד''ר יהב אורון
    27/04/2011

שלום רב,
    רופא העיניים יכול לראות סימנים המעידים על גידול. אם היה רואה וחושד במחלה מסוכנת - ודאי שהיה אומר לך ומבצע בדיקות נוספות.
    מצח נפשי בהחלט יכול לגרום לכאב ראש. הוועצי ברופא המשפחה שלך לגבי דרכים להרפיה.
    כל טוב,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו