אני עדין במבוך- אנא עזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני עדין במבוך- אנא עזרה
    קטי
    02/05/2011

שלום,

הכאבים בפנים נמשכים באיזור הלסת העליונה עם שריפה בכל הפנים מתחזקת בחשיפה לחום והייתה מלווה הרוק סמיך בתוך הפה ולאחר יומיים התפתחה שריפה בתוך הגרון והפה פניתי לרופא המשפחה בחזרה שכבר נמאס לו לשמוע אותי ונתן לי TELFAST כאבחנה של המשך אלירגיה (כי תופעת השריפה בפנים והנפיחות מלפני חודש התחילה בנזלת שקופה וגרד בעיניים) פניתי איליו מאחר ולא יכולתי לקבל תור ל אגג .
    יומיים של קבלת התרופה גרמו לפצעים נוראיים בתוך הפה פניתי לפה ולסת ברמב"ם שבדקו אותי והורו מיד להפסיק את התרופות ואמרה אין ממצאים באיזור הפה ובלוטות הרוק.
    אתמול הכאבים התחזקו רק הרגשת הרוק הסמיך שנמשכה שבוע פחתה, היום החלטתי שאני מפסיקה לקחת את כדור האלטרוקסין של 100מ"ג איך הגוף שלי מגיב ובאמת כאבי הפנים ירדו מ 10 ל 4 וכאבי הצוואר שאובחנו כמננינגיטיס ירדו ל 2 רק שריפה באיזור הירך התפתחה. שאלתי :
    1) האם כל מה שאני עוברת מזה שלושה חודשים היא הרעלה כתוצאה מהיפרתירואידיזם? על אף שהרופאה האינדוקרינית כשפניתי אילה עם תוצאות הבדיקות והתלונות אמרה שאין קשר והחזירה אותי לרופא המשפחה להמשך בירור.
    2) האם תתכן הרעלה על רקע שתי בדיקות CT מוח ו ע"ש צווארי עם חומר ניגוד בהפרש של שבוע לחולה שה TSH שלו מדוכא מזה עשרים שנה ואחרי כריתה מלאה ואבלציה ביוד 131
    3)אנא תיעצו לי מרפאה מלטידיצפלינארית שתוכל לאבחן ולתת לי טיפול?

אודה על היענותכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אני עדין במבוך- אנא עזרה

הוספת תגובה

• אני עדין במבוך- אנא עזרה - תגובה

ד''ר יהב אורון
    02/05/2011

קטי שלום,
    לא נראה כי מדובר בהרעלה. אני מציע לגשת לבדיקת רופא אאג ובדיקת נוירולוג ולהוועץ בהם לגבי המשך בירור וטיפול.
    כל טוב,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו