כאבים באזורים שונים בראש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים באזורים שונים בראש
    מוריה
    23/05/2011

אני בת 30. מזה שנה, אולי קצת פחות אני מרגישה כאבים באזורים שונים בראש, לא דומה לכאבי ראש של מגרנה (מהם אני סובלת מזה שנים), מן כאבים נקודתיים. נדמה לי כי בצד בצד הימני של הראש הם יותר קיימים.הייתי אצל נוירולוג שבדק אותי ואמר שלא רואה שום דבר .ונתן לי הפניה לסיטי ראש בשביל להרגע...עדיין לא הלכתי לעשות מרוב פחד. בנוסף יש לי בזמן האחרון תופעה שמתחממות לי האזניים ונהיות אדומות, זה בד"כ לא שתיהן ביחד. יכול להיות קשר בין הדברים?חשוב לציין שאני מטופלת בגלולות למניעת הריון. זאת יכולה להיות הסיבה? אני ממש פוחדת שזה גידול בראש ולאחרונה הפחדים ממש משתלטים עליי.מה עוד זה יכול להיות?
    אשמח מאוד לתשובה.
    בתודה מראש,
    מוריה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים באזורים שונים בראש

הוספת תגובה

• כאבים באזורים שונים בראש - תגובה

פרופ` אבירם נצר
    23/05/2011

מוריה שלום,
    ישנן סיבות רבות לכאבי ראש: החל מבעיות עיניים/ראיה, בעיות שיניים/פרקי הלסת, בעיות אף וסינוסים בעיות הורמונליות וכמובן מיגרנות ובעיות נוירולוגיות אחרות, כולל גידולי מח.
    אך הכאבים שאת מתארת אינם אופיינים לגידול במח.
    אני מציע שתבצעי את ה- CT, ולאחר שתישלל, אני מקווה, האפשרות לגידול, יש להשלים את הבירור ובהתאם הטיפול המתאים. אם הנוירולוג לא יחשוד בבעיה נוירולוגית, אני מציע שתפני לרופא המשפחה שלך שיפנה אותך לשאר המומחים.

בברכת החלמה מהירה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו