מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ריח רע מהפהנטע29/10/2009
אני סובלת מריח רע מהפה במשך שנה,אובחן אצלי חיידה הליקובקטר וטופל אך שום דבר לא השתנה.
הופנתי לרופא גסטרו ואני חוששת מאד מהבדיקות שהוא עלול לשלוח אותי...אשמח לקבל מידע על הנושא.
דבר נוסף, נודע לי שחיידק הליקובקטר עלול להתפתח ח"ו לסרטן,מה הסבירות שזה יקרה?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ריח רע מהפה
ד''ר רם דיקמן30/10/2009אם הליקובקטר טופל בהצלחה (מת) אזי אין כל עניין נוסף בו ובהשפעותיו (צריך אבל לודא שמת ע"י תבחין נשיפה חוזר). לעניין הריח הרע הרי שיש לפנות לרופא השיניים ולרופא אא"ג שיבדקו את מצב החניכיים והשקדים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיות עיכולofir26/10/2009
פניתי לרופא משפחה בשל כאבים בבטן הוא שלח אותי לבדיקת נשיפה שיצאה חיובית לHP לפני שנה וחצי, קיבלתי טיפול משולש כולל ''לנטון'' הטיפול לא עזר אך כשאני מקבל לנטון אני מרגיש טוב וכאבים חלשים בלבד.
נשארתי עם לנטון למשך של חצי שנה נוספת אך בזמן שאני מפסיק אף ליום אחד ''לנטון'' הכאבים חוזרים.
רופא המשפחה שלח אותי לעשות גסטוסקופיה שבא נראה שיש לי דלקת חמורה.
עשיתי בדיקת נשיפה נוספת באזרחות שיצאה חיובית,התגיסתי לצבא ששלח אותי לבדיקת נשיפה נוספת משלו שיצאה חיובית.
הרופא נתן לי טיפול משולש כיום הטיפול הסתיים אני מרגיש כאבים בזמן שאני לא עם לנטון.
בנוסף לאחר שאני אוכל או שותה יש לי גרפסים וגיהוקים חזקים שמפריעים לי במהלך היום.
רציתי לדעת כמה דברים
1)מה צריך לעשות כדי שכל זה יעבור לי כבר?
2)למה יש לי גרפסים חזקים וגיהוקים ומה אפשר לעשות כדי שזה לא יהיה?
3)האם יש קשר בן זמן הטיפול הארוך בחיידק למחלת הסרטן?
4)האם החיידק מוריד בפופיל צבאי שהוא כיום 97?הדפסת ההודעה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הליקובקטר
ד''ר רם דיקמן28/10/2009חשוב לברר אם הליקובקטר הוכחד או לא, זה מסביר את השאלה השניה שלך, לגבי השאר, אין קשר לפרופיל והנטייה לפתח סרטן בסדרי גודל הזמן שציינת שואפים לאפס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טחורים ופיסורהלימור26/10/2009
לפני שנה וארבעה חודשים עברתי ניתוח טחורים ופיסורה.
לפני חודש יצא לי שוב שתי בליטות והרופא שניתח אותי אמר שזה פקקת, הביא לי משחה ועבר.
לפני 4 ימים שוב כואב לי ביציאות שמלווים עם דם ושוב נאמר לי שיש לי פיסורה וטחורים.
האם יתכן שלמרות שאני שומרת על עצמי מבחינת תזונה (ירדתי במשקל בעקבות שינוי תזונה), המון ירקות, וניקיון הטחורים והפיסורה יכולים לחזור בזמן קצר. אני רוצה לציין שיש לי יציאות כל יום.
מה הסיבות לבעיות בפי הטבעת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טחורים
ד''ר רם דיקמן28/10/2009מציע להתייעץ בעניין זה עם הכירורג שניתח אותך ולברר האם הוא מתכנן להשלים את הניתוח בקשירות נוספות או לחזור עליו, האם לדעתו זהו סיבוך שניתן לטפל בו שמרנית. הטחורים הם בתחום הכירורגי יותר מאשר בתחום הגסטרו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צואה?לימור25/10/2009
אני בת 35 לאחר שלשולים מרובים שנה שעברה בוצע קולונסקופיה תקין עקב פריטין 19 ברזל 100 המוגלובין 11.9 הוחלט גסטרוסקופיה ואני התנגדתי נוגדנים לצילאק שלישי מאז אני בחששות אולי יש דימום כלשהו ואני לא יודעת המוגלובין חצי שנה אחרי זה 12 פריטין לא נבדק קיים הליקובקטור פלורי טופל
כשמונה חודשים לאחר כל הלחץ הזה הופיעה לי יציאה מוזרה שהתחלקה לשני צבעים אחת שחורה ואחת בצבע רגיל??? עברו שלושה חודשים מאז ולא היה לי שוב דבר כזה מוזר שלושה ימים לפני כן לקחתי כדור ברזל אבל אני לא זוכרת בוודאות
יכול להיות שזה היה דימום? ואם זה לא חזר על עצמו מה זה אומר?
לגסטרו שכחתי לצייןא ת זה ורק אמרתי שלפעמים יש לי ביציאות חתיכות שחורות קטנות בצואה רגילה הוא אמר לא להתייחס לזה
אך אני נתפסתי על היציאה של אז גם לא ראה דחיפות לעשות גסטרו סקופיה לאור תוצאות הפריטין??
אשמח אם תתייחס לכל מה שרשמתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חסר בברזל
ד''ר רם דיקמן28/10/2009עלייך להשלים בירור עם גסטרוסקופיה ולחזור על ספירת דם וברזל לאחר שתמלאי את החסרים בברזל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם תוספי ויטמים בבליעה נספגים בגוףאסף16/10/2009
אני חולת קוליטיס ברמה נמוכה-בינונית. יש לי מחסור בויטמינים מסוג b,האם לקיחת ויטמינים בבליעה תהיה יעילה עבורי? האם לקחת אנזימי עיכול?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספי מזון
ד''ר אלן לוי18/10/2009דנה שלום
אין אפשרות לענות לשאלות שלך-הפרטים לא מספיקים
יש כמה סוגים קוליטיס,השניים העיקרים קוליטיס אולצרוזה וקוליטיס של מחלת קרואן -ULCERATIVE COLITIS AND CROHN COLITIS-עם פגיעות אפשריות שונות.
אני ממליץ להפנות את השאלות לרופא גסטרו שמכיר אותך
רפואה שלמה
תסלחי לי על העיברית
ד"ר אלן לוי
גסטרו ירושלים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קולונוסקופיהענת15/10/2009
שלום,
עברתי אתמול בדיקת קולונוסקופיה, במהלכה הייתי בטשטוש מוחלט ולא הרגשתי כלום. היה לי חשוב להגיד לכל המודאגים והחוששים למיניהם. זה לא כזה נורא כמו שמצפים ...
שאלה לי לד"ר:
1. האם אמורים לקבל דיסק עם הבדיקה? כי אני לא קיבלתי...
2. הבדיקה נמשכה 10 דקות - הבנתי מקריאה בפורומים שהיא אמורה להיות חצי שעה. האם עליי להיות מוטרדת מכך שהבדיקה שלי היתה כ"כ קצרה ? (זו היתה בדיקת קולונוסקופיה מלאה, עד הצקום).
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קולונוסקופיה
ד''ר אלן לוי18/10/20091-לא מקבלים דיסק,לפחות בערץ.
2-זמן ממוצא לבדיקה עליידי רופא עם ניסיון 8-10 דקות אם אין ממצא או פוליפ לכריתה
תשלחי לי לפורום את הדוח ה מלא להסבר נוסף
תסלחי לי על העברית
ד"ר אלן לוי
גסטרו ירושלים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקת מיפוי כבד וטחולענת15/10/2009
שלום ד"ר,
האם תוכל לפרשן עבורי את תוצאות הבדיקה ? אני בת 33. הבדיקה נעשתה עקב כך שראו כבד מוגדל באולטרסאונד.
הבדיקה בוצעה בשיטה פלנרית ובשיטה טומוגרפית ספקט.
הכבד: בגבול העליון של הנורמה בגודלו.
ריכוז החומר : חוסר הומוגניות בקליטה בעיקר באזור בינאונתי ואונה
שמאל. ללא עדות ברורה לתהליך תופס מקום פוקאלי תוך כבדי.
הטחול : מוגדל במידה קלה.
אין לראות ריכוז יתר של החומר במח העצמות.
היחס בין ריכוז החומר בכבד ובטחול בגבולות הנורמה.
תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיפוי כבד
ד''ר אלן לוי18/10/2009ענת שלום
תוצאה לא חד משמעית-אני ממליץ לפנות לרופה שהיפנה אותך למיפוי
רפואה שלמה
תסלחי לי על העברית
ד"ר אלן לוי
גסטרו יושלים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר אלן - בהמשך לתשובתך
ענת20/10/2009שלום,
חזרתי לרופא המטפל. הוא אמר שהכבד קצת שומני ושחוץ מזה הכל בסדר.
האם יש משהו נוסף שאתה חושב שכדאי לשים אליו לב? כי כתבת שהתוצאה אינה חד משמעית... למה התכוונת?
תודה,
ענת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוהנה שוב בפירוט
ענת20/10/2009למקרה שאינך יכול לראות את ההודעה הקודמת:
הבדיקה בוצעה בשיטה פלנרית ובשיטה טומוגרפית ספקט.
הכבד: בגבול העליון של הנורמה בגודלו.
ריכוז החומר : חוסר הומוגניות בקליטה בעיקר באזור בינאונתי ואונה
שמאל. ללא עדות ברורה לתהליך תופס מקום פוקאלי תוך כבדי.
הטחול : מוגדל במידה קלה.
אין לראות ריכוז יתר של החומר במח העצמות.
היחס בין ריכוז החומר בכבד ובטחול בגבולות הנורמה.
מה לא חד משמעי מבחינתך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בליעת חתיכה ממזלג חד פעמיגילי14/10/2009
בלעתי בטעות יחד עם האוכל חתיכה ממזלג חד פעמי (חתיכה קטנה מהקצה של שיני המזלג)
האם מסוכן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בליעת חתירת מזלג
ד''ר אלן לוי15/10/2009מסוכן באופן נדיר ביותר
אני ממליץ
אם את בסדר, יעוץ רופא גסטרו בהקדם ולאכול ארבא סיבים תזונתים
אם את לא בסדר,חדר מיון
בהצלחה
תסלחי לי על העברית
ד"ר אלן לוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי בטןבוריס14/10/2009
שלום!
יש לי כאבי בטן בצד שמאל,למטה.
במשך שבועיים אני סובל מכאבים שחוזרים על אצמם במשך היום.אני שמתי לב שרזתי בכמה קילו ומרגיש חולשה.יש לי רקע משפחתית,אבא שלי נפטר מי סרטן מעי הגס ואני מאד מודג שזה יכול לקרות לי גם.
איזה בדיקת אני צריך לעבור?
ואם יתנו לעשות קולונוסקופיה ברגע שאני אבקש?
תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי בטן
ד''ר אלן לוי18/10/2009בוריס שלום
קשה לענות לשאלות בלי לדעת את גילך.
הכיוון הראשון כאת לא גידול במעי גס אבל לשלול בעיה דחופה אחרת.
אני ממליץ פניה דחופה-לפי מצבך-לרופא גסטרו -או לחדר מיון עדיף אחרי הפניה רופא משפחה או מוקד
רפואה שלמה
תסלח לי על העברית
ד"ר אלן לוי
גסטרו ירושלים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי בטן ושלשוליםמשי14/10/2009
שלום אני בת 27, בד"כ בריאה.
בשבועיים האחרונים יש לי יציאה אחת רכה/שלשול ביום,, לא דמית, לא רירית. ללא חום והקאות.
במשך היציאה יש לי כאבי בטן חזקים! לרוב, זה לא מספיק ולאחר כמה דקות אני חייבת שוב להתרוקן.
מייד לאחר מכן יש לי התכווצויות וכאבי בטן במשך שעה. ואחרי זה- כלום.
תיאבון רגיל, ללא חולשה.
מה יכולות להיות הסיבות לכך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי בטן ושלשול
ד''ר אלן לוי15/10/2009הרבה סיבות
חידק-וירוס-טפיל-דלקת מעי-רגישות ללקטוז ועוד-אפילו מעי רגיז אפשרי
אני ממליץ-בדיקת צואה ל-S-S-CAMPILOBACTER---לטפילים-ול-CLOSTRIDIUM D.T
בדיקות דם מקיפות בעיקר ס.ד.-ש.ד.-CRP-TSH-ANTI TTG
יעוץ רופא גסטרו בהקדם-הפסקת מוצרי חלב עד עז
רפואה שלמה
תסלחי לי על העברית
ד"ר אלן לוי
גסטרו ירושלים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרניהתמי13/10/2009
אבחנו לי הרניה לפני שנתיים. אני סובלת הרבה מכאבים בקיבה. גזים ועצירויות. לעיתים שלשולים. הרופא הסביר לי שאין הרבה מה לעשות עם זה. רק תזונה הכונה. אך ללא הועיל. העכאבים ממשיכים. האם עלי להשלים עם העובדה שאסהול מזה כל החיים או שישנו פיתרון להקלת הכאבים. חשוב לי לציין שהכאבים ם מן דקירות כאלו שלפעמים מקרינים לחזה. ולפעמים יש לי התקפים ממש חזקים. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לציין ישיש לי היאטוס הרניה
תמי13/10/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבטן רגיזה
ד''ר אלן לוי15/10/2009אין אפשרות לענות לשאלה בלי לדעת את גילך
הגישה שונה לפי הגיל בבדיקות כדי לשלול מחלה
סביר להניח שהרפא שלך חושב שיש לך בטן רגיזה
אני ממלץ יעוץ רופא גסטרו כדי לשלול בעיה אחרת-כדי לאשר או לשלול את האבחנהשל בטן רגיזה
גם בבטן רגיזה אפשר לעזור לך מאוד
לפי דעתית, ההרניה לא הסיבה לבעיות שלך
בהצלחה
תסלחי לי על העברית
ד"ר אלן לוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קושי בלאכול אוכל מוצקסיגל13/10/2009
אמא שלי, אישה כבת 60+, לפני כחודשיים התחילה אצלה תופעה שבה היא מתקשה לאכול אוכל מוצק. לפני שהיא מכניסה את האוכל לפיה היא נושמת נשימות עמוקות עם השמעת קולות אנחה. היא אומרת שאין לה אוויר, ויש לה מעין 'תיקים', כתוצאה מכך היא פחות אוכלת.
מה התופעה יכולה להיות? לאיזה רופא יש להפנות? רופא המשפחה שלנו לא ידע לאבחן מה זה...
אודה לכם מאוד אם תייעצו לנו לאן לפנות ומה לעשות.
תודה
סיגל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קושי לאכול אוכל מוצק
ד''ר אלן לוי13/10/2009שלום סיגל
יש לפנות בימים הקרובים לרופא גסטרו לבירור אבחנתי
בהצלחה ורפואה שלמה
תסלחי לי על העברית
ד"ר אלן לוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיקוסלקסענת13/10/2009
שלום,
קיבלתי מרשם ל sodum picosulphate - כהכנה לבדיקת קולונוסקופיה שמתקיימת בעוד יומיים.
האם קיימות סכנות בשתיית חומר זה ?
חברה אמרה לי שהוא גורם לבעיות בלב??? האם זה נכון .
תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיקוסלקס
ד''ר אלן לוי13/10/2009ענת שלום
כמו בכל תרופה סכנות קיימות
בפיקוסלקס הן נדירות כולל בעיות לבלב
אפשר להישתמש-במקום פיקוסלקס ב מרוקן-MEROKEN-אבל לא לעשות שינוי בלי לדבר עם הרופא גסטרו שרשם לך פיקוסלקס
בהצלחה
תסלחי לי על העיברית
ד"ר אלן לוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיית גסטרוקובי12/10/2009
שלום, קיבלתי המלצה לרופא גסטרו עקב בעיה של ריח רע מהפה.
רציתי לדעת מהם הדרכים לפיתרון הבעיה ואם זה באמת פתיר דרך גסטרו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ריח רע מהפה
ד''ר אלן לוי13/10/2009קובי שלום
אין פיתחון קל לריח רע מהפה-בעיה ללא סיכון אבל לא נעימה-אני ממליץ קודם רופא שיניים לבדיקת חניכים-אם אין בעיה, לנקות גם את הלשון עם המברשת שיניים-אם אין שיפור , יעוץ לדוגמה אצל רופא גסטרו
בהצלחה
תסלח לי על העברית
ד"ר אלן לוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניסיתי כל מה שאמרת כבר האם
קובי15/10/2009לפנות ישירות לרופא גסטרו?
ומהם דרכי הפעולה שהרופא גסטרו יכול להציע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעקב דם לפורינטולדידי11/10/2009
שלום,רציתי לדעת כל כמה זמן רצוי להוציא דם כאשר מתחילים פורינטול לילדה בת 10 ?והאם פורינטול מתנגש עם אלטרוקסין.תודה דידי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
ד''ר אלן לוי13/10/2009לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=175 id=link]גסטרואנטרולוגיה ילדים, מחלות כבד ילדים[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)