פורום גסטרואנטרולוגיה, מחלות דרכי העיכול - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פוליפ 6 מ"מ במעי הגס
    חגית
    05/11/2009

אני בת 32 ולפני שנתיים וחצי היתה לי דלקת במעי שבעקבותיה ביצעתי סי טי. היום (בעקבות תחושות לא נעימות בבטן ויציאות לא סדירות) ביצעתי גם קולונוקופיה רגילה אולם היא הופסקה באמצע בשל כאבים בלתי נסבלי שהיו לי במהלך הבדיקה (למרות הטשטוש). הופניתי לבצע בדיקת קולונוסקופיה וירטואלית במכון מור והממצאים הראו שלא היה שינוי משמעותי בהשוואה ל CT שביצעתי לפני שנה וחצי וכי מצאו פוליפ בקוטר 6 מ"מ במעי הגס הרוחבי הדיקסטאלי במרחק של 61 מ"מ מפי הטבעת. פרט לכך אין עדות לפוליפיםואין עדות לתהליך תופס מקום לאורך שאר המעי.
    כל שאר האיברים שנבדקו (כבד, כיס מרה וכו') נמצאו תקינים.
    פרט לכך בחלונות העצם ספונדילוליזיס ב L5 מצד ימין וסקולרוזיס של הפרס הבין פצטלי של L5 מצד שמאל - מתאים לספונדילוליזיס שנרפאה.

מה אומרות התוצאות? ומה עלי לעשות בשלב זה?
    אינני מעוניינת לחזור לרופא שטיפל בי (הוא זה שביצע את הקולונוסקופיה הרגילה והיה מאוד לא מסביר ומאוד מתנשא)

אשמח לתשובה - אני מאוד מוטרדת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פוליפ 6 מ"מ במעי הגס

הוספת תגובה

• קולונוסקופיה כואבת

ד''ר רם דיקמן
    06/11/2009

יש לחזור על הקולונוסקופיה אצל רופא מנוסה. לגבי השאר - התייעצי ברופא האחר לגבי הממצאים ב CT, האם הם ממצאים סתמיים או כחלק מתמונת מחלת מעי דלקתית (כך אמרת בתחילה).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבי בטן
    ארז קולישבסקי
    05/11/2009

בחודשיים האחרונים סובל מכאבי בטן בבדיקת גסטרוסקופיה נמצאו אודם ובצקת בגוף הקיבה פילורוס בצקתי בתעלת הפילורוס ארוזיות בודדות. בCT בטן נמצא עיבוי דופן הצקום ובסיכום נרשם עיבוי דופן קולון ימני
    מה אומרים כל הממצאים הנ"ל ?

לקביעת תור
    סגירה
    כאבי בטן

הוספת תגובה

• פיענוח בדיקות

ד''ר רם דיקמן
    06/11/2009

אינינו עוסקים בפיענוח בדיקות לא של CT ולא של בדיקות אנדוסקופיות. עמך הסליחה. על פניו (עד כמה שאני יכול להיות בטוח) נראה כי סבלת מדלקת בקיבה ויש גם לבדוק את המעי הגס לאור עיבוי הדופן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צרבת וגיהוקים
    אבנר
    05/11/2009

סובל ברציפות למעלה מחודש מצרבת והתקפי גרפסים (גם לא בסמיכות לאוכל) ולפעמים שריפה באזור הקיבה . הרופא הכללי נתן לי לנטון 30 למספר שבועות שלא השפיע כלל, לפני שבוע העביר אותי לזנטק 300 שבינתיים גם לא משפיע בכלל. יש לי הפנייה לגאסטרו אך למועד רחוק מאד.
    לפני מספר שנים נמצא אצלי בקע סרעפתי אך בד"כ לא סובל מזה.
    האם יש טעם להמשיך בזנטק 300 - האם היתה צריכה להיות השפעה שלו? מה זה אומר שתרופות אלו אינן משפיעות ומה כדאי לקחת בינתיים להרגיע את המצב?
    בתודה, אבנר בן 66

לקביעת תור
    סגירה
    צרבת וגיהוקים

הוספת תגובה

• צרבת

ד''ר רם דיקמן
    06/11/2009

אם תוכל המנע מנטילת תרופות עד לבדיקה, אם אינך יכול, הכפל מינון לנטון עד לבדיקה האנדוסקופית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כבד
    NoaRing
    04/11/2009

בן 31, בריא ובמשקל תקין, בבדיקות דם כלליות נמצאו תפקודי כבד בעייתים :
    GOT 97 (רף הנורמה העליון הוא 37)
    GPT 122 (רף הנורמה העליון הוא 41)

בבדיקה נוספת לאחר כחודשיים חלה הטבה במצב, אך עדיין נראה בעייתי :
    GTO 32 (ירד מ 97 ל 32 וכעת בנורמה)
    GPT 66 (ירד מ 122 אך עדיין מחוץ לנורמה)
    בנוסף נבדק GGT (שלא נבדק קודם) והתקבל ערך גבוה של 115

כמו כן נמצא Hepatitis A IgG חיובי, וגם EBV VCA_IgG עם ערך 35 (מחוץ לנורמה),
    וגם CMV IgG חיובי (2.5)

1. אני מבין שנדבקתי בעבר בהפטיטיס A וגם ב CMV ומחלת הנשיקה,
    האם יתכן שהם גרמו נזק לכבד שבא לידי ביטוי בבדיקות הנוכחיות,
    כאשר חשוב לציין שבבדיקות דם מאמצע שנת 2005 תפקודי הכבד היו תקינים לחלוטין ?
    (ולא חליתי מאז כלל)

2. האם הערכים הנוכחיים (בבדיקה השניה) גבוהים מספיק ע"מ לערוך בדיקה נוספת ?

3. במידה ובבדיקה נוספת הערכים ישארו כפי שהם בבדיקה האחרונה,
    האם הם גבוהים מספיק ע"מ להתחיל בירור מקיף יותר בנוגע לכבד ?

4. האם תחילת נטילת אומפרדקס כחודש לפני בדיקת תפקודי הכבד,
    יכול להסביר את תפקודי הכבד הבעייתים ?

5. האם יתכן שנטילת תוסף אומגה 3 (שמן דגים בקפסולות) של חברה עולמית, מוכרת ואמינה מאוד בארץ,
    יכולה להסביר את הבעייתיות בתפקודי הכבד ?
    (בין הבדיקה הראשונה לשניה, שהראתה שיפור, הפסקתי את נטילת התוסף, אך יתכן וזהו קשר נסיבתי בלבד)

6. כחודש לפני בדיקת תפקודי הכבד הראשונה, ולמשך שבועיים נטלתי שילוב אנטיביוטיקות אינטנסיבי,
    האם מרווחי הזמן הללו מאפשרים לאנטיביוטיקה להוות הסבר לתפקודי הכבד הבעייתים ?

רוב תודות !

לקביעת תור
    סגירה
    כבד

הוספת תגובה

• שאלות רבות מדי

ד''ר רם דיקמן
    04/11/2009

מציע פנייה מסודרת למרפאת גסטרו, יש להעריך את הסיבות לגירוי הכבד במהלך ביקור מרפאה, תרופות תמיד באות בחשבון כמו גם זיהום נגיפי חולף ושתיית אלכוהול, לצערי לא אוכל להתייחס לשאלות ולענות ביסודיות באופן זה, סליחה עמך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבי בטן ושלשולים משביתים
    אבי
    04/11/2009

במשך השבוע תפס אותי כאבי בטן ושילשולים שהשביתו אותי ממש למיטה אם חולשה קשה מאוד כיום הבטן יותר טוב ממש אבל עדין יש לי צואה שחורה האם נתקפתי בוירוס כל שהו או איזה מחלה אחרת היום אין כאב בטן והתחלתי לאכול סדיר אבל עדין הצואה שחורה אני אדם בריא בדרך כלל האם זה מסוכן מה זה אומר שיש צואה שחורה .
    תודה רבה על העזרה

הוספת תגובה

• צואה שחורה

ד''ר רם דיקמן
    04/11/2009

כאב וצואה שחורה לא מתאים רק לזיהום אלא אם כן טופלת בקל בטן ואז ישפשוט להתאזר בסובלנות, אם לא לקחת קל בטן צריך לשול דמם, פנה אז לרופא המשפחה ובקש הפנייה לרופא גסטרו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבי בטן תחתונה חזקים
    אייל
    04/11/2009

שלום ד"ר,
    לפני כחודש היו לי כאבי בטן תחתונה חזקים והייתי במיון וחשבתי שמדובר באבנים בכליות שוב (היה לי לפני כ 4 שנים) כיוון שהכאב היה דומה, לאחר בדיקות מקיפות הכוללות סיטי בטן, אולטראסאונד, שתן ודם שיצאו תקינות שלחו אותי הביתה עם כדורי הרגעה (פפברין) ללא ממצאים חריגים.
    לקחתי את הכדורים במשך שבוע וחצי ומאז הכאב פחת אך הרגשתי מידי פעם כאב מסויים אך בתדירות נמוכה ולא חזקה. יש לציין שבכל שלב לא היו לי כל תופעות לוואי כגון צואה חריגה, הקאות, חום וכו'.
    לפני כמה ימים חזרו לי הכאבים החזקים פתאום וכרגע חזרתי לקחת את הכדורים. יש לי כאב בבטן תחתונה ואני נכנס כל שעתיים לשירותים ואז הכאב פוחת ויש לי כל הזמן גזים.
    יש לציין שהכליות שלי לא נמצאות במקומן הרגיל מלידה ואחת מהם נמצאת באזור הבטן התחתונה.
    מה זה יכול להיות לדעתך?
    תודה מראש,
    אייל

לקביעת תור
    סגירה
    כאבי בטן תחתונה חזקים

הוספת תגובה

• כאב בטן

ד''ר רם דיקמן
    04/11/2009

דורש בירור, הייתי פונה למרפאת גסטרו בשאלה של בירור כאב הבטן, כולל בדיקה של המעי הג, הייתי בודק אי סבילות ללקטוז

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבי בטן+גזים
    אליהו
    03/11/2009

שלום,
    אני בן 29,
    מזה חודש וחצי אני סובל מכאבי בטן,
    בשבוע וחצי הראשונים היה לי כאב חד בקיבה גזים ורעשים רבים מהבטן,
    לאחר מכן הכאב עבר לכאבים בבטן תחתונה ונמשך כבר כחודש,הכאב משתפר בעת יציאה או שיחרור גזים.
    רוב הזמו אני מרגיש צורך ללכת לשירותים,
    לעיתים היציאה היא בצורה של רצועות דקות,לעיתים צואה רכה ולפעמים שלשול
    ניסיתי להפסיק מאכלים מסוימים אך זה לא עזר...
    בדיקה דם יצאו תקינות,בדיקתת דם לציאלק שלילית.
    גסטרו שלח אותי ל:
    סיגמואידוסקופיה ותבחין נשיפה.

1)האם הבדיקות מספקות?
    2)האם יש סיכוי לחיידק הליקובקטר?
    3)האם יכול להיות שזה מעי רגיז??
    4)האם יש תרופה שתקל על התסמינים?
    תודה רבה רבה.
    אליהו.

לקביעת תור
    סגירה
    כאבי בטן+גזים

הוספת תגובה

• שאלות

ד''ר רם דיקמן
    04/11/2009

בשלב ראשון כן כדאי לבצע את הבדיקות ולעדכן אותנו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צליאק?
    גל
    03/11/2009

איך מתיחסים למצב בו בדיקות דם לצליאק יוצאות שליליות אך בתשובה לבדיקת גסטרוסקופיה נאמר כי יש חשד לצליאק בתריסריון?

יש לי תור לרופא רק בעוד שלושה חודשים - תודה על העזרה.

לקביעת תור
    סגירה
    צליאק?

הוספת תגובה

• צליאק

ד''ר רם דיקמן
    04/11/2009

הביופסיה היא הקובעת, הקדימי את התור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאב בטן
    M
    02/11/2009

שלום, אני בת 31, בדרך כלל בריאה . בשבוע האחרון אני סובלת מכאבי בטן, וגזים ללא סיבה ברורה.
    הכאבים הם בעיקר בחלק העליון של הבטן. אין לי צרבות ובדרך כלל יש יציאות קבועות.
    האם אני צריכה לגשת לרופא? או שמא זה יעבור מעצמו?

לקביעת תור
    סגירה
    כאב בטן

הוספת תגובה

• כאב ברום הבטן

ד''ר רם דיקמן
    03/11/2009

יכול לרמז על דלקת בקיבה או בכיס המרה, אם נמשך עוד שבוע נסי לפנות לרופא ובקשי תבחין נשיפה להליקובקטר וסונר בטן. אם אין הסבר והתלונות נמשכות פני לרופא גסטרו מומחה לביצוע בירור, בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מודאגת
    ליאת
    01/11/2009

שלום רב,
    בת 40, כבר קצת יותר משבועיים סובלת מכאבי בטן, בתחילה הכאב היה בבטן עליונה ואח"כ הורגשה גם רגישות דיפוזית בכל הבטן כולל התחתונה וביחוד באמצע מעל ובאזור הטבור.
    נוטלת נירבקסל מזה שבועיים פעמיים ביום וכל בוקר אומפרדקס בגלל הכאבים ברום הבטן.
    הבדיקות שביצעתי עד כה בהמלצת גסטרואנטרולוג הן:
    צואה לפרזיטים ותרבית תקינות, בדיקות דם ושתן כולל תפקודי כבד ועמילאז תקינות, CRP גבוה במקצת כבר שנה 1.8 כשהנורמה 0.5.שקיעת דם תקינה.צליאק שלילי.
    אין אנמיה , יציאות מרובות אך זה לא משהו חדש, שנים סובלת מהבטן ובצעירותי אובחנתי כסובלת מתסמונת המעי הרגיז.
    היציאות לעיתים רכות ולעיתים קשות אך לא שלשולים.מאז הנירבקסל יש פחות יציאות וקצת עצירות. אך קראתי שזה יכול להיות בגלל הנירבקסל .האם נכון?
    אין חום, אין ירידה במשקל, אין הקאות אך ישנה תחושה לא נעימה בכל מערכת העיכול, גזים, גרפסים ומיחושים בבטן ואי נוחות שמלווים לעיתים בקולות.
    היום הבחנתי בצואה במין ריר בגוון שנראה כמו דם, לא ממש אדום (לא דם טרי) אך נראה מעין משהו דמי .
    אני מאוד מפוחדת ורציתי לדעת אם זה יכול להיות גידול או שיכולות להיות עוד סיבות לדמם (זה בטוח לא מטחורים) ולכאבי הבטן הללו שלא גוברים אך גם לא נעלמים.
    חשוב לציין שהנירבקסל לא עוזר ובעבר די מהר עברו לי הכאבים אך הפעם אין שינוי לטובה
    תודה רבה מראש

לקביעת תור
    סגירה
    מודאגת

הוספת תגובה

• כאב בטן

ד''ר רם דיקמן
    02/11/2009

נשמע כמו מעי רגיש, אולם, הייתי בודק אם ישנה רגישות לפרוקטוז וללקטוז, הייתי כן מבצע קולונוסקופיה ונוטל ביופסיות ממעי גס.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבים בבטן

לדוקטור שלום רב,
    אני בן 26 בחור בריא בדרך כלל,סבלתי לפני שנתיים מהאילבוקטר בוצעה לי בדיקת אנדיסקופיה,גילו בקע,דלקת בתירסיון דלקת קיבה וחיידק האילבוקטר,לפני חודש וחצי לפני ראש השנה ביצעתי תבחין נשיפה בגלל שסבלתי מכאבי בטן וגילו את החיידק האילבוקטר.קיבלתי טיפול משולש.ולמשך שבוע אומפרדקס מכיוון שרצו לבצע לי את הבדיקה חוזרת לאחר חודש.אז אמרו לי לא לגעת עוד באומפרדקס.כיום אתמול הופיעו לי מהבוקר חום בבית החזה ואחר כך עבר לי לבטן תחתונה.זה עזב אותי בערב,והופיעה כשהתעוררתי ב2 לפנות בוקר עם צרבות רבות,ומעיין גרבסים שלקח זמן עד שיצאו {ללא קול} .מעין רבע רפלוקס.היום בצהריים איך שסיימתי לאכול מיד נהיה לי חום אדיר בבטן תחתונה ואחר כך כאבים בבית החזה באמצע.בקו של מתחת לצוואר.וגם מתחת באמצע.וחום גם כן באזור הזה.זה מלחיץ ומפחיד אותי,אני רוצה לדעת האם זה יכול להיות בגלל הקיבה? זה יכול להיות בגלל האילבוקטר? או שאולי זה משהו אחר כגון סרטן מעי הגס.או אולי בכלל מהלב.עוד תסימנים שיש ,אודם קל בגרון ויובש בפה.האם מדובר בתסמינים כמו לדלקת בוושט או למחלת קהורן?
    אשמח לתשובה
    אליהו.

לקביעת תור
    סגירה
    כאבים בבטן

הוספת תגובה

• תלונות שונות

ד''ר רם דיקמן
    31/10/2009

התלונות בחלקן יכולות לנבוע מנוכחות הליקובקטר, בבקשה חזור על בדיקת הנשיפה ודווח. מדוד חום ואם הוא גבוה, פנה לבדיקת רופא המשפחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ושאלה נוספת

לדוקטור שלום רב,
    תודה רבה על התגובה המהירה,ביום שני יש לי לבצע בדיקת תבחין נשיפה,התוצאה אבל תגיע רק אחרי 3 שבועות,עכשיו אוכאל לקבל אומפרדקס אחרי הבדיקה.אבל השאלה עם זה יקל עליי.
    רוצה לדעת האם התסמינים האלו יכולים להיות גם של דלקת בוושט,או משהו שקשור למעי הגס?
    רוב הכאבים בבטן תחתונה וגם החום בערה בבטן התחתונה
    בתודה
    אליהו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אומפרדקס

ד''ר רם דיקמן
    02/11/2009

להערכתי יקל עליך אם תיטול אותו בשלב ראשון םעמיים ביום על קיבה ריקה. לגבי דלקת בושט - השאלה במקום אבל מבלי לבצע גסטרוסקופיה לא ניתן להעריך זאת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דם בצואה
    נעה וגיל
    31/10/2009

שלום, בת 44 ללא מחלות בעבר.
    לפני כחצי שנה זיהיתי דם בצואה, התופעה חזרה על עצמה לסרוגין מספר פעמים. אציין כי ביציאה יש תחילה עצירות (קשה בתחילה). ללא כאבי בטן, ללא שלשולים, יציאות סדירות כמעט מדי יום. תור לקולונוסקופיה שנקבע לפני כמה חודשים נדחה פעמיים עקב ניתוח אחר (גידול שפיר בצוואר) שעלי לעבור, אך אני מאד חוששת שחלילה סימני הדם בצואה מעידים על ממאירות ושכל יום שחולף מחמיר את המצב (כמה חודשים כבר). מה עלי לעשות (התור שלי לקולונוסקופיה יהיה רק במחצית ינואר), ועוד יומיים עוברת ניתוח ראש.
    האם זה קריטי? האם עלי לעשות משהו (לא סיפרתי למנתח שלי על המקרה השני כלל). אני מבוהלת לגמרי. תודה על עצתך.
    נעה.

לקביעת תור
    סגירה
    דם בצואה

הוספת תגובה

• דם בצואה

ד''ר רם דיקמן
    02/11/2009

קולונוסקופיה נחוצה ובהקדם, יש לציין זאת בפני המנתח, הפעולה לא קשה, אשמח לעזור, בינתיים פני לפרוקטולוג (טחורים?)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם טיפול בהליקבקטר פילורי מסוכן?
    חיים
    30/10/2009

שלום רב,

אני מקבל את הטיפול הנפוץ בהליקבקטר פילורי : 2 סוגי אנטיביוטיקה +כדור נוגד חומציות.
    כמות האנטיביוטיקה ביום היא מאוד גבוהה- למשך שבועיים, האם הדבר מסוכן?
    האם קיים חשש לפגיעה בכבד או בכליות? תפקודי כבד וכליות שלי בסדר על פי בדיקות דם שנעשו לפני תחילת הטיפול.
    מאז תחילת הטיפול אני מרגיש איתותים מינוריים בצידי הבטן מתחת לצלעות.

האם במהלך הטיפול אני צריך להרגיש כאבי בטן, "תזוזות" בקיבה וכו'?

האם מומלץ לשתות יותר? להגדיל את כמות האוכל?, למרות שאין לי תאבון מאז תחילת הטיפול...

תודה מראש על התגובה ועל הפעלת האתר הנ"ל
    חיים.

הוספת תגובה

• טיפול בהליקובקטר

ד''ר רם דיקמן
    31/10/2009

אין חשש מטיפול זה, סיים אותו למרות כל מה שאתה מתאר, בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פענוח תוצאות בדיקה
    גל
    29/10/2009

שלום רב, אני כותבת בשמו של חמי - בן 60 שעבר בדיקת אנדוסקופיה ומעוניין לדעת מה פירוש התוצאות שלו (ברור לו שגם יחזור לרופא המטפל).
    ממצא 1-רירית המאנטרום עם דלקת כרונית פעילה, היפרפלזיה פובאולרית ומטפלזיה אינטסטינלית נראית אטיפיה. אין עדות ללימפומה
    ממצא 2 - גוף הקיבה עם דלקת כרונית פעילה, מוסננת ע"י תהליך לימפופרוליפרטיבי בנוי מתאים מונומורפיים החודרים לאפיתך הבלוי וגורמים להרס מוקדי שלו. אין עדות לחיידק הליקובקטור.

נודה על דעתך.

לקביעת תור
    סגירה
    פענוח תוצאות בדיקה

הוספת תגובה

• ביופסיה

ד''ר רם דיקמן
    30/10/2009

אין אנו נותנים בפורום זה פירוש וביאור תשובת הדמייה או פתולוגיה. יש לפנות לרופא הגסטרו ששלח את הבדיקה לשיחת ביקורת והסבר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבי בטן חזקים מאד
    אני
    29/10/2009

שלום,
    יש לי אחות בת 24 הסובלת כבר מספר שנים מתופעה קשה מאד, פעם ב- חודשיים - שלוש היא נתקפת בכאבי בטן עוצמתיים מאד, אתמול היא לקחה 4 כדורים, אדקס ,אדוויל, לפעמים אופטלגין, בנוסף לכאבים החזקים מאד היא מקיאה, דיברנו איתה בטלפון , היא נשמעה חלשה ממש, באפיסת כוחות, גמורה לגמרי, זה היה מפחיד מאד, לא ידענו מה לעשות , מכיוון שאנחנו גרים באיזור העמקים והיא רחוקה מאיתנו , לומדת באוניברסיטה העיברית. ישנם לילות שהבטן מאד כואבת לה והיא לא נרדמת כל הלילה ורצה להקיא מידי פעם, היא חיה ממש בסיוט, זה קורה לה לפעמים במחזור ולפעמים רחוק מהמחזור, אולי זה פסיכוסומטי ,אולי מהקיבה, אולי בעיה גניקולוגית, מה עושים?
    תודה רבה.

לקביעת תור
    סגירה
    כאבי בטן חזקים מאד

הוספת תגובה

• כאבי בטן עזים

ד''ר רם דיקמן
    30/10/2009

יש לסור לחדר המיון כאשר זה קורה ולבדוק האם אין חסימת מעיים חדההגורמת להקאה ולכאב. רופא לא יכול לדון באפשרויות אחרות מבלי לבדוק אותה ולבצע בדיקות הדמייה ובדיקות דם. יש לבצע בירור מערכת העיכול.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה