מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כיב במערכת העיכולאורית09/06/2016
שלום רב
אני בת 49 והחלמתי מסרטן השד.
עקב צרבת וכאבי בטן אני נוטלת נקסיום פעם ביום.
בבדיקת דם של הסמן 15-3 ca התקבלה תוצאה 33 כאשר ערך תקין הוא31.3
האם תיתכן עליה בסמן זה על רקע כיב במערכת העיכול?
בתודה מראש
אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כיב במערכת העיכול - תגובה
פרופ' נחום ויסמן14/08/2016לא לפי מיטב ידיעתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חייל, כאב חד בבטן תחתונה צד ימיןליאור07/06/2016
היי, כבר מספר ימים שיש לי כאבים בבטן תחתונה צד ימין.
לא באלי לאכול מרוב הכאבים.
אני לא יכול ללכת.
ביטלתי ימי עבודה+תחושת בחילות.
אני חייל שבמיוחדת והבעיה התחילה לפני מספר ימים. אתמול הלכתי לביקורופא בחיפה אמר לי "תקין, סיכון נמוך מאוד לזיהום ואפנדיציט זה לא." הביא לי סוג ד' של וולטרון N כאב מרחתי לא עזר.
היום הלכתי שוב והפעם שוב הסברתי אני במיוחדת אני לא מחפש כאבים אני באמת בכאבים אני מבטל עבודה אני דבוק בבית בהתקפי עצבים בגלל מה שעובר לי בבטן תשלח אותי לCT שאוכל לדעת בבירור.
ושוב נענתי בסירוב.
1. לפי התסמינים מה אתם חושבים שזה יכול להיות ?
2. מה אני יכול לעשות ? הבנתי שאפשר למות מפיצוץ של אפנדיציט אם זה באמת זה. ושאלתי אותו כולי מפוחד "מי יקח אחרויות אם יקרה לי משהו ?" הוא אמר הכל בסדר ופשוט קם ויצא מהחדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חייל, כאב חד בבטן תחתונה צד ימין - תגובה
פרופ' נחום ויסמן14/08/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם הרעלים בגוף נישארים בגוף ואם כן מה עושים והאם הם מסוכניםרותם07/06/2016
אני בן 30 סובל מעצירות כרונית כבר שנתים רציתי לדעת מה קורה לרעלים שנשארים בגוף בגלל עצירות האם הרעלים נישארים בגוף כול החיים ואם כן מה איפשר לעשות לגבי הרעלים שמצתברים בגוף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם הרעלים בגוף נישארים בגוף ואם כן מה עושים והאם הם מסוכנים - תגובה
פרופ' נחום ויסמן14/08/2016לא בטוח שעצירות קשורה לרעלים אבל יש המון סיבות לכך שתהיינה יציאות סדירות. פנה לגסטרואנטרולוג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גאזים במערכת העיכול וכאבי בטןאורלי06/06/2016
שלום רב
בת 22 בריאה מזה כחודש כאבי בטן וגאזים נוראיים תחושה של אוויר בבטן רעשים מהבטן
ללא שלשלול ללא עצירות
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גאזים במערכת העיכול וכאבי בטן - תגובה
פרופ' נחום ויסמן14/08/2016מציע להתייעץ עם גסטרואנטרולוג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעיים עצלים נאלצת להשתמש בכדוריםאורית05/06/2016
האם יש משקה טבעי כלשהו מיץ או תה שאני יכולה להכין בבית או לרכוש (המאושר ע"י משרד הבריאות וללא תופעות לוואי) שאוכל להשתמש בו במקום כדורים להפעלת המעיים בהם אני משתמשת (שלא תמיד עוזרים). אם אין לי יציאה כל יום אני מקבלת מיגרנה וגם יוצא לי פצע על הפנים.
תודה
אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעיים עצלים נאלצת להשתמש בכדורים - תגובה
פרופ' נחום ויסמן14/08/2016ממליץ ייעוץ גסטוראנטרולוג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בלאגן בעיכול מתריסריון ועד מעייםרוניה מן28/05/2016
שלום דר.
אני סובלת מזה כמה שנים מהרבה תופעות של קושי בעיכול מבעיות מעיים דרך הליקובקטור, ועד לאולקוסים למיניהם גם בתריסריון וגן במעי הדק. יציאות לא סדירות, או רכות מדי, ולאחרונה גם בחילות לרוב.
אני נמצאת באפריקה ואין כאן הרבה אפשרויות טיפול
אבל אני כן מחפשת לפחות את התזונה שתתאים למצבי.
האם תוכל להפנות אותי למישהו מתאים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לציין
רוניה מן28/05/2016סליחה, שכחתי לציין, בת 40. אחרי 2 קיסרי. ספורטיבית. לא מעשנת. עברתי גסטרוסקפויה לפני 5 חודשים שנראתה תקינה
וקולונסקופיה לפני שנתיים שגם היתה תקינה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תופעות בדרכי העיכול המקשות עלי בתפקודאורית22/05/2016
שלום לכם
בחודשיים האחרונים סובלת מיציאת אויר משני הכיוונים, לעיתים עצירות ולעיתים צרבת.
מה עלי לעשות והאם אלו תופעות של מחלה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תופעות בדרכי העיכול המקשות עלי בתפקוד - תגובה
פרופ' נחום ויסמן23/05/2016כל הסימנים מצביעים על הפרעה בתנועתייות המעי מסיבה כלשהיא. אנה פני לגסטרואנטרולוג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב מתחץ לחזה ימין והקרנה לכתף וצוואריסמין20/05/2016
שלום בת 27 בריאה בדרך כלל לפני כ7 שנים קיבלתי התקף.חזק שהתחיל מכאבים בכתף ובצוואר והמשיכו לכאב חזק מתחת לחזה בצד ימין שאני נושמת נשימה עמוקה כאב חד כמו סכין בכתף ומתחת לחזה עשו בדיקות בבית חולים נתנו זריקות וולורן שעזרו מאז קיבלתי כל חצי שנה תהתקף עד שוולטרן כבר לא עזר ונתנו מורפיום עשו גסטרוסקופיה שיצא תקין מטז היה לי שקט מההתקפים 3 שנים ואז שוב היום קיבלתי התקף אותם סימפטומים מה זה יכול להיות מה מעידים הכאבים האלה אני כבר חסרת אונים מול הכאב הזה אני מתפתלת מכאב לא יכולה לנשום שאני נושמת זה כואב יותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב מתחץ לחזה ימין והקרנה לכתף וצוואר - תגובה
פרופ' נחום ויסמן23/05/2016לכאבים כאלה יש סיבות מרובות. ראשית צריך יעוץ קרדיולוגי. גם מערכת העיכול יכולה לתת תסמינים דומים למשל רפלוקס אך עליך לפנות בנושא זה גם לגסטרואנטרולוג לבדיקה וייעוץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היכן לבצע בדיקה שיקוף דרכי עיכול עם חומר ניגודנורית18/05/2016
פרטי רקע אני גברת בת 54 עם בעיות בליעה בושט התבקשתי לבצע בדיקת שיקוף דרכי עיכול עליונות עם חומר ניגוד.בבית החולים שפניתי אליו החליט שאני צריכה לבצע בדיקת שיקוף וניתוח להוצאת טבעת ישנה. כשפניתי לברור נאמר לי כי זו הבדיקה שעלי לבצע בגלל הטבעת אחרי הסבר כועס שלי הודיעו לי כי אקבל הזמנה חדשה לביצוע הבדיקה המדוברת. השאלה שלי האם עלי לסמוך על על ההבטחה או שלפנות למוסד אחר. הכי חשוב הוא שאת הניתוח להוצאת הטבעת אני מבצעת בבית חולים אחר האם לבצע את הבדיקה במקום אחד ואת הניתוח במקום אחר או את שני הדברים באותו מקום תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היכן לבצע בדיקה שיקוף דרכי עיכול עם חומר ניגוד - תגובה
פרופ' נחום ויסמן23/05/2016שאלי את הגסטרואנטרולוג שעוקב אחריך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמוסות שמן מנטה לבעיות מעי רגיזנטע לי17/05/2016
היי,
מזה כ9 שנים סובלת מכאבי בטן גזים עצירות / שלשולים, עיוותים בבטן נפילות וכל התסמינים של מעי רגיז . התזונה שלי טבעונית . רגישה ללקטוז . קראתי שכמוסות של שמן מנטה יכולות לעזור ולהקל. רציתי לדעת מה דעתך בנושא. האם יש תופעות לוואי לכמוסות? כמה לקחת ביום ולכמה זמן ? איפה ניתן לרכוש וכל איזה חברה אתה ממליץ
תודה מראש על המענה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כמוסות שמן מנטה לבעיות מעי רגיז - תגובה
פרופ' נחום ויסמן23/05/2016לא מכיר עבודות שעוזר ל IBS
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זיהום בדרכי העיקול וחום לאורך חודשיםמוטי12/05/2016
שלום
אני כבר חודשים רבים עם עליות וירידות בחום בנוסף הרגשת תשישות כללית.הייתי מאושפז בבני ציון פעמיים עשו לי את כל הבדיקות האפשריות כולל ביופסיות רבות שחזרו עם תוצאה של זיהום קשה לא מאובחן.עברתי קפסולה שבא נראו כיבים לאורך המעי הדק.
בקיצור לאחר 7 חודשים של סבל אני לא מקבל שום טיפול ואני ממש מתוסכל .קיבלתי לתקופה קצרה בודיזון שעזר מעט אבל הופסק בגלל תופעות לוואי.בבית חולים נאמר לי שאני תעלומה וזה לא מעודד אותי .יש לך איזה רעיון להמשך טיפול.
תודה וסליחה על המכתב הארוך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זיהום בדרכי העיקול וחום לאורך חודשים - תגובה
פרופ' נחום ויסמן15/05/2016השאלה כמובן לא מתאימה לפורום זה. ממליץ שתפנה לייעוץ גסטוראנטרולוג עם כל החומר וסיכומי האישפוזים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זיהום בדרכי העיכול.חום ותשישות כלליתמוטי11/05/2016
שלום
אני כבר חודשים רבים עם עליות וירידות בחום בנוסף הרגשת תשישות כללית.הייתי מאושפז בבני ציון פעמיים עשו לי את כל הבדיקות האפשריות כולל ביופסיות רבות שחזרו עם תוצאה של זיהום קשה לא מאובחן.עברתי קפסולה שבא נראו כיבים לאורך המעי הדק.
בקיצור לאחר 7 חודשים של סבל אני לא מקבל שום טיפול ואני ממש מתוסכל .קיבלתי לתקופה קצרה בודיזון שעזר מעט אבל הופסק בגלל תופעות לוואי.בבית חולים נאמר לי שאני תעלומה וזה לא מעודד אותי .יש לך איזה רעיון להמשך טיפול.
תודה וסליחה על המכתב הארוך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זיהום בדרכי העיכול.חום ותשישות כללית - תגובה
פרופ' נחום ויסמן15/05/2016ראה לעיל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחיידק נדיר במעיים
ניגאר18/05/2016שלום לכולם. לפני כחודשיים התחלתי להרגיש בחילה וכאבים בבטן אחרי כימעט כל מה שאני אוכלת. בבדיקת צואה התגלה שמתגורר אצלי חיידק נדיר aerominas hydrofilla. קיבלתי אנטיביוטיקה ל5 ימים (בקטרים) ותרופה לבטן (אומפרזול 20 לשבועיים בערך) בוצאה בדיקה חוזרת וחיידק עדיין שם. הסימטומים לא נעלמים. יש לי תחושה איומה של זיהום פנימי. אני מזיע בלילות ויש לי טעם נוראי בפה כל הזמן.מרגישה שהכל עולה למעלה לפה,הלשון שלי ניהית מצופה בלבן. בקושי מצליחה לאכול ,כל מה שאוכלת גורם לי כאבים בבטן ואי נעימות. רזיתי המון. הגעתי למישקל לא תקין של 47 קילו.בהתחלה גם כל הזמן היתה לי תחושה של ללכת לשירוטים,זה חלף לאחר שנטלתי פרוביוטיקה. כרגע הצואה יוצאת לי שורפת וגם בפה מרגישה שריפה קלה. אני כבר מיועשת.
אציין שבדיקות דם שלי יצאו תקינות. קבעו לי תור לבדיקת גסטרו שאני בחיים לא עשיתי אותה. כרגע אני לא בארץ אבל שוקלת לבוא לטיפול בארץ. האם יש צורך לבדיקה הזאת כשידוע שיש לי חיידק הזה וצריך לטפל בו ? אני בדרך כלל בריאה ולא היו חי תלונות על קיבה לפני.
שמתי לב שאין הרבה מידה על החיידק הזה באינטרנט. עד כמה הוא מסוכן ?
תודה רבה
ניגאר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הליקטובקטור ויכול להיות שאני בהריוןאתי11/05/2016
שלום,
אנו מנסים להיכנס להריון, ואתמול הרופאה עדכנה כי יש לי חיידק הליקטובקטור ואני צריכה להתחיל אנטיביוטיקה.
אם אגלה שאני בהריון- אכן לקחת אנטיביוטיקה או לחכות? הבנתי שזה חוצה שיליה ועשוי לפגוע בעובר.
תודה,
נועה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הליקטובקטור ויכול להיות שאני בהריון
אתי11/05/2016לבקשתכם, מציינת קצת רקע:
בת 30, בת בריאה בבית והריון נוסף שהסתיים בהפלה מאוחרת בשבוע 15. לאחר בירור גילו לי טרומבופיליה. אצטרך קלקסן בהריון הבא.
השאלה שלי נוגעת למשהו אחר שמצאו אצלי- הליקטובקטור.
אודה למענה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההליקטובקטור ויכול להיות שאני בהריון - תגובה
פרופ' נחום ויסמן15/05/2016האם הריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאכן אני בהריון!
אתי15/05/2016אני יכולה לעבור את ההריון עם החיידק?
צריך מעקב מיוחד לאור הטרומבופיליה שלי בשילוב עם החיידק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההליקטובקטור בהריון
אתי19/05/2016אודה למענה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההליקטובקטור בהריון - תגובה
פרופ' נחום ויסמן23/05/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגוף ההודעה שכתבת ריק...
אתי23/05/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נמצאת בהודו חייבת פרשנות לביופסיה בהול!מארין05/05/2016
שלום רב,
שמי מארין בת 35. אני נמצאת בהודו ולפני שבוע
נלקח ממני ביופסיה בבדיקת גסטרוסקופיה
שנעשתה לאחר התקפי כאב טראומתיים הקאות מרובות,
שנמשכו ונמשכו וכל טיפול טבעי או מערבי לא הקל.
השורה התחתונה של הביופסיה זה:
* Impression : *duodenal biopsy with no specific pathology
*Gastric biopsy with Neuroendocrine tumor
(requires IHC evaluation for confirmation )
התוצאה הגיעה הלילה במייל. והרופא הטבעי שבו מטופלת
הרגיע שהכל בסדר. וגידול שפיר.
רופא אחר אמר לטוס לבי׳ח מערבי, כי מדובר בסרטני והבדיקה IHC זה בכדי לקבוע רמה של הסרטן ומקור..
רציתי לפני שמנסה להירדם ואוכלת עצמי לנסות להבין בפשטות מה אומר ומה לעשות..
ובעיקר כמה לדאוג!
אשמח לתשובה מהירה. ובשפה ממש פשוטה.
לא תמיד אינטרנט יעיל פה בהודו.. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נמצאת בהודו חייבת פרשנות לביופסיה בהול! - תגובה
פרופ' נחום ויסמן08/05/2016הפורום הזה לא מיועד לענות על שאלות כאלה. בגדול אם האבחנה נכונה הייתי מייעץ לחזור ולהתייעץ עם גסטרואנטרולוג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרזיטים במעיים לאורך זמן מציק כואב מטרידאלי קמיר30/04/2016
שלום רב
האם אנטיביוטיקה רוליד מחסלת פרזיטים מסוגים שונים
או מה מומלץ
תודה תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרזיטים במעיים לאורך זמן מציק כואב מטריד - תגובה
פרופ' נחום ויסמן08/05/2016תלוי מה הפרזיט. פני לגסטרואנטרולוג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)