מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפסיק להגיב ללוסקשרון10/04/2014
שלום
בני בן ארבע חודשים אובחן ע"י הסתכלות ותיאור כסובל מריפלוקס סמוי, מתחיל לאכול ולאחר כמות קטנה של 40-60 מתחיל לזוז באי נוחות עד שמעיף את הבקבוק ולא מוכן להחזיר, פולט מעט מאוד.
התחלנו טיפול באינפמיל כמה ימים היה בסדר עד שזה עשה לו עצירות ושוב סירב לאכול. חזרנו למטרנה בשילוב של לוסק, במשך שבועיים הילד אכל כמויות יפות של אוכל בלי להתלונן. ביומיים האחרונים שוב אוכל מעט מאוד באי נוחות בוכה ופולט לסירוגין. אני כבר ממש מיואשת, האם יכול להיות שהתרופה הפסיקה להשפיע? דווקא העלנו מעט את המינון. מה זה יכול להיות? הילד משחרר המון גזים ויציאה תקינה אחת ליום. מה לעשות עד התור לגסטרו בעוד שבוע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפסיק להגיב ללוסק - תגובה
פרופ' נחום ויסמן13/04/2014יש סיבות שונות : מינון נמוך מדי, עצירות וכו. נסו לקדם את התור לגסטרואנטרולוג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בקע סרעפתי קטןשירי10/04/2014
פרופ' נכבד,
אני בת 47בבדיקת גסטוסקופיה לפני 10 שנים אובחן לי בקע סרעפתי קטן. הוא לא הפריע עד השנה.(יש לציין שעברתי שנה לא פשוטה).
השנה הוא התעורר והחל להציק להכאיב, לקחתי נקסיום למשך שבועיים ובאמת הוקל לי והפסקתי.
אבל מאותו יום הוא מאותת לי שהוא קיים ולא נעים לי. זה לא כל יום אבל שזה קורה מנגנון הפחד אצלי מטפס לדרגה הגבוהה ביותר.
מה אתה ממליץ לי לעשות
תודה שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בקע סרעפתי קטן - תגובה
פרופ' נחום ויסמן13/04/2014לא ברור לי למה אבחנת את השינוי והתלונות כהחמרה הבבבקע. ממליץ ייעוץ עם גסטרואנטרולוג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי בטן חולפים וחוזריםמעיין09/04/2014
שלום רב,
מזה כ 4 חודשים שסובלת מכאבים בבטן ובצלעות ולעיתים זה מקרין גם לגב. אולטרסאונד בטן יצא תקין וגם בדיקות דם כלליות. בהתחלה הופאה אמרה לי שזה גזים וזה עובר לבד ועכשיו היא טוענת שזה סוג של דלקת בקיבה ( חומציות יתר) ונתנה לי כדורי אומפרדקס. לוקחת אותם כבר חודשיים ואין שיפור או הקלה. היא טוענת שאין בדיקה שניתן לאבחן בוודאת ממה נובעים הכאבים ושלפי התיאור שלי של הכאבים מדובר בבעיה בקיבה ושזה הטיפול ( למרות שאני לא סובלת מצרבת). האם כן יש דרך לאבחן מה גורם לכאבים או שיש טיפול אחר שאני יכולה לקחת??? הכאבים נסבלים אבל ממש מציקים לי ומתישים אותי....
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי בטן חולפים וחוזרים - תגובה
פרופ' נחום ויסמן13/04/2014ש סיבות רבות לכאבי בטן ויש מקום לברר אותם. אנא פנה לגטסטרואנטרולוג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום וברכה!תת09/04/2014
לפני כ8 חודשים סבלתי משילשולים והקאות בבדיקות נמצא אצלי טפיגלים של ג'יארדיה טופלתי בפלאגי'ל השילשולים עברו אך מאז אני עם כאבים במערכת העיכול אני במעקב אצל גסטרו ועשיתי בדיקות דם מקיפות גסטרוקופיה אולטרסאונד והכל הרוך ה' יצא תקין .אובחנתי כמעי רגיז בעקבות זיהום מהגי'ארדיה -האם קיים דבר כזה?. אבל עדיין עם כאבים בבירור לקרוהן
ASCA IgA
28.9 20 יחידות: 0
ASCA IgG
52.4 20 יחידות: 0
אלו התוצאות אבל כל השאר הכל תקין.(דלקת וכו). האם יתכן קרוהן ללא שילשולים , אבל צואה רכה בד"כ 2 יציאות לפעמים 3 ביום. אבל יש כאבים משקל יציב 1.76 בגיל 27 שוקל 58 בערך.הייתה ירידה בהתחלה בעקבות הגי'ראדיה אך חזרתי לעצמי לא באופן מלא כי אני שוקל בדכ 60 בערך.
תודה רבה סליחה על האריכות אשמח לתשובה .תהיו בריאים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום וברכה! - תגובה
פרופ' נחום ויסמן09/04/2014ממליץ לחזור לגסטרואנטרולוג לבירור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערכי פריטין נמוכיםאסף08/04/2014
שלום רב,
לפני כחמש שנים נמצאו אצלי ערכי ברזל ,פריטין וB12 נמוכים. בבירור אצל רופא גסטרו נשלל צליאק וגם בדיקת דם סמוי היתה שלילית. קיבלתי טיפול של זריקות B12 וכדורים. מאז אני מבצע בדיקות מדי שנה.
הערכים קצת נמוכים אך בתוך טווח הנורמה (פריטין בסביבות 20). בבדיקה שעשיתי לאחרונה קיבלתי את התוצאות החריגות הבאות :
פריטין 6.9
המוגלובין 13.3
MCV 77.8
MCH 25.6
Platelets 146
MPV 11.6
RDW 16.6%
אני בן 36 ללא מחלות רקע ,מרגיש טוב בד"כ ובשנה האחרונה התחלתי לעסוק בספורט כ-3 שעות בשבוע (ריצה ,רכיבה). לא צמחוני אך לא מרבה בבשר (פעם בשבוע בערך).
האם לדעתכם יש מקום לבירור נוסף אצל רופא גסטרו
או אצל המטולוג ? מה יכולה להיות הסיבה לערכים כה נמוכים ?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ערכי פריטין נמוכים - תגובה
פרופ' נחום ויסמן09/04/2014ממליץ ראשית בירור אצל רופא משפחה לסיבת מחסני ברזל גבוליים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יציאות מרובותבחורה06/04/2014
שלום. אני בת 25, גילו לי אי סבילות ללקטוז וכנראה גם מעי רגיז. (לא עברתי אף בדיקה פולשנית מבחירה, בדיקות דם וצואה יצאו תקינות).
בחודש האחרון יש לי יציאות מרובות כל יום.. 4-7 פעמים. מלוות בכאבי בטן חזקים מאוד עד לאחר היציאה. היציאות ברובן דיי רגילות, חלקן מעט רכות אך לא שלשוליות. האם זה יכול להיות תסמין נוסף של מעי רגיז? מה אפשר לעשות?/אילו תרופות אפשר לקחת?
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יציאות מרובות - תגובה
פרופ' נחום ויסמן07/04/2014כן יכול אך קיימות גם סיבות אחרות שיש לשלולץ
אנחנו עורכים ניסוי במוצר טבעי בחולי מעי רגיז אך יש קודם להגיע לאבחנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שתיית מיץ לימון על הבוקראורי04/04/2014
קראתי על המלצה בנוגע לשתייה על הבוקר של מיץ לימון עם שמן זית למטרות ניקוי כללי, וכן ניקוי הכבד (וגם ליציאות).
יש שכותבים להכין את המשקה מחצי כוס מים + חצי לימון סחוט + כף שמן זית, ויש שממליצים בלי מים, אלא חצי כוס לימון סחוט עם שמן זית.
שאלתי היא:
1. האם מבחינה רפואית אין בעיה/מניעה בשתיית מיץ לימון (ושמן זית) על קיבה ריקה על הבוקר?
2. בהמשך לשאלה 1, האם זה משנה האם זה ביחד עם מים או שלא?
3. האם אכן יש לזה תועלת כלשהי למטרות דלעיל?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שתיית מיץ לימון על הבוקר - תגובה
פרופ' נחום ויסמן07/04/2014אין לי שום מושג על הקומבינציה הזו וגם אין בספרות הרפואית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות קולונוסקופיהמזי02/04/2014
הנני בת 47.5. אני נוטלת באופן קבוע אמלו ואלטרוקסין. בחודשיים וחצי האחרונים אני סובלת מהתרוקנות חלקית ומלחץ בפי הטבעת. לאחר הכנה קפדנית, עברתי קולונוסקופיה ולהלן ממצאיה-
"הקולונוסקופ הוחדר עד לצקום. ברקטום 5-10 ס"מ צואה מוצקה, שלא מאפשרת סקירה אופטימלית. לא נראו ממצאים לאורך המעי הנבדק. בבדיקת PR לאחר מתן דורמיקום ופנטניל, רושם לטונוס מוגבר בפי הטבעת.
המלצה- בדיקה במרפאת רצפת האגן, כולל אפשרות רקטוסקופיה."
שאלותיי-
1. אשמח לדעת מהי הדחיפות של המשך הברור לאור האמור לעיל ולמי כדאי לגשת להמשך ברור זה- למומחה גסטרו/ לכירורג???
2. מה אוכל לעשות כדי להקל על הלחץ בפי הטבעת ולגרום להתרוקנות טובה יותר?( המצב פוגע באיכות חיי).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות קולונוסקופיה - תגובה
פרופ' נחום ויסמן09/04/2014צטרף להצעה. במה שנראה אין ממצא אך יש צואה קשה המעידה על עצירות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התכוצויות ברגלייםעינת31/03/2014
אני בת 44, אובחן אצלי קרוהן. אני לוקחת בודוסון ופנטסה. אתמול לא חשתי בטוב הרגשה של חולשה וכמעט התעלפות. לפנות בוקר היו לי התכוציות בשרירי הרגליים כמו בהריון. כאבים חזקים מאוד .כרגע יש לי כאבים וקשה לי ללכת. האם זה מהכדורים מה עלי לעשות???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התכוצויות ברגליים - תגובה
פרופ' נחום ויסמן02/04/2014חוסר של מלחים כמו מגנזיום יכול לגרום לתופעות כאלה. יש כדור שנקרא anti cramps
כדאי לפנות לרופא המשפחה לבירור ולקיחת בדיקת דם לאלקטרוליטים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה שהאמת דחופה לי..חסויי28/03/2014
בבדיקת נשיפה לחיידק אפשר לדעת מה רמת החייידק?!
ואיזה מאכלים טובים לחיידק בקיבה ולגרום לו לעבור..
הבנתי שיש גם צמחים טבעים איזה צמחים?!האם החיידק יכול לעבור או שזה נימצא תמיד ?!כי הבנתי שצריך לעשות סוג דיאטה שנורא קשה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה שהאמת דחופה לי.. - תגובה
פרופ' נחום ויסמן02/04/2014לא נתן לדעת כמותית.
אין מזונות ספציפים למיטב ידיעתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיואשת..צריכה עזרהחסויי25/03/2014
שלום..
אני סובלת שנה וחצי מכיב בקיבה פצע בקיבה חיידק.
כל פעם נותנים לי כדורים וזה לא עוזר ורופא אחד אומג לי שאני לא חייבת דיאטה לזה ורופא שני אומר שאני צריכה לעשות סוג של דיאטה כזאת לא לאכול דברים עם שמן מלוח מתוק מעט מוצרי חלב לא חריף בקיצור כמעט כלום לא לאכול..עכשיו אם אני יעשה זאת אני מפחדת יותר להזיק לעצמי..מה אני יכולה לעשות?!והאמת שניסתי את זה שבוע והיה לי עצירות לקחתי טיפות טבעיות לעצירות מרופא מומחה בתח אביב ולקחתי אותם יום כן יום לא ..אם אמשיך את הדיאטה ואני ישלשל זה לא יזיק לי יותר לקיבה?!והאם מי שסובלת מדבר כזה יכולה להיות בהריון וללדת רגיל?!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיואשת..צריכה עזרה - תגובה
פרופ' נחום ויסמן02/04/2014המון שאלות.
איך את יודעת שאת סובלת מחיידק.
אם כן האם קבלת טיפול.
ממליץלפנות לגסטרואנטרולוג לבירור וטיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםתת25/03/2014
יש לי כאבים באזור בית הבליעה(כאילו תקוע משו אבל אני אוכל רגיל ולא נתקע כלום - אני גם במעקב אצל גסטרו בגלל כאבי בטן ועשיתי גסטרוקופיה ויצא תקינה היא טוענת שיש לי מעי רגיז) לפעמים זה מקרין על האוזניים.הרופא משפחה לא ראה שום אודם בגרון ושלח אותי לבדיקות במשטח גרון - זה שלילי אבל בבדיקת דם Streptolysin 0 (ASLT) Ab הדבקה בחיידק הסטרפטוקוקוס מסוג A. התוצאה היא 717 כשהנורמה זה מקסימום 200 . האם זה אומר שיש לי את החיידק וזה הגורם לכאבים?
הרופא נתן לי ציפוויט למשך חודש האם זה הטיפול המקובל זה לא הרבה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום - תגובה
פרופ' נחום ויסמן02/04/2014כדאי אולי להרחיב את בירור סיבת הכאב . גסטרואנטרולוג יעזור מאד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קשיים בבליעהb22/03/2014
שלום.
מזה תקופה ארוכה אני חשה בקושי בבליעה, קושי שמתבטא אך ורק בבליעת רוק או אויר. אין לי קושי עם אוכל ושתיה. התחושה היא של בעיה עם רפלקס הבליעה עצמו, כאשר איני צריכה לבלוע דבר.
לאחרונה יש לי גם נפיחות בבטן וגזים.
אולי כדאין לציין כי בשנה האחרונה גם הפכתי טבעונית, האם זה יכול להיות קשר?
בנוסף, עברתי בדיקה מקיפה אצל רופא המשפחה ורופא א.א.ג, הבדיקות יצאו תקינות, כולל בדיקת דם, ואוטלרסאונד של הצוואר ואזור האוזניים. יצא תקין.
אני מתחילה להיות ממש לחוצה מהתופעה, האם יכול להיות שזה קשור איכשהו למערכת העיכול?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קשיים בבליעה - תגובה
פרופ' נחום ויסמן02/04/2014כדאי להרחיב את הבירור. פנילגסטרואנטרולוג
ריבוי גזים יכול להיות קשור לדיאטה צמחונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלשולבתשבע18/03/2014
שלום רב,
בת 45. דפוס פעילות המעי שלי מאופיין זה שנים בשינויים קיצוניים על רקע תנודות הורמונאליות מכמעט עצירות או יציאות מעטות וקשות מאוד ועד לפעילות מעי מאוד מאסיבית - עניין של שנים - בהתאם למחזור החודשי. היום לאחר כמה ימים של פעילות מעי מאוד מינמאלית המאפיינת את דפוסי פעילות המעי שלי - חטפתי שלשול מאוד רציני, ללא שינוי בדפוסי התזונה שלי, גם לא אכלתי משהו שנראה לי בעייתי או מקולקל. השלשול הופיע לאחר פעילות מעי מינמלית של כמה ימים המאפיין את דפוסי פעילות המעי שלי כאשר לקראת שינויים במחזור מופיעה פעילות מאסיבית אך הפעם זה היה פשוט שלשול רציני. מטבע הדברים מאוד נלחצתי ורציתי לדעת האם יתכן שזה קשור לאפיזודה שעברתי ביום ד' שבוע שעבר או שחלילה זה אינדיקציה למשהו חשוד: ביום ד' שעבר (לפני קצת פחות משבוע) נסעתי באוטובוס למקום מסויים כאשר הדרך אליו היתה מלאת עיקולים ופתולים ואני ישבתי לקראת סוף האוטובוס והרגשתי במהלך שעתיים של נסיעה בחילות איומות, חולשה קשה ושהמעיים ממש מתהפכים לי. ברגע שירדתי ושתתי מעט קולה, התאוששתי בהדרגה ותוך שעה התאוששתי לחלוטין אך חשבתי שבעקבות האפיזודה הזו תופיעה לי פעילות מעי אך לאו. מאז, ובהתאם לדפוס פעילות המעי שתארתי היתה לי רק פעילות מעי קשה ומנימלית והיום פתאום - שלשול רציני. האם יתכן שהשלשול הופיע בעקבות אותה נסיעה קשה, למרות שחלף כמעט שבוע מאז או שחלילה זה יכול להיות אינדיקציה למשהו אחר - פתלוגי (לא ידוע לי על מקרים של סרטן המעי במשפחה). תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלשול - תגובה
פרופ' נחום ויסמן02/04/2014סה"כ נשמע מורכב ולא מתאים לסוג של תקשורת מיילית.
ממליץ לבדוק עם גסטרואנטרולוג את כל התלונות כולל השינויים ביציאות שיכולים להתאים למעי רגיז.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשה ריריתנדיה17/03/2014
שלום רב,
בת 22
בזמן יציאות ולעיתים אף במקומן (תחושה של צורך לשבת אך ללא תוצאות מלבד) נוכח ריר, רציתי לדעת מה עלול לגרום לכך, התזונה מורכבת מהרבה ירקות, פירות, סיבים תזונתיים, מעט בשר וגבינות. אציין שזה דבר שנמשך כבר לאורך זמן, ללא שינוי מהותי בהתנהלות או בתחושה מלבד לעיתים כאבי בטן.
אשמח לתשובה בהקדם
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשה רירית - תגובה
פרופ' נחום ויסמן18/03/2014הפרשה דומה יכולה להצביע על הפרשה דלקתית. רצוי להתייעץ עם גסטרואנטרולוג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)