מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אכלזיהקארן07/11/2013
לאחר בדיקה של מנומטריה וושטית גילו לי אכלזיה , הסכמתי לבצע ניתוח , אך יש בי חששות רבות , האם כן לבצע את הניתוח ?
אני נטולת כל יום אומפרדקס , למרות זאת קשה לי לבלוע ובשבוע האחרון האוכל נתקע ואני מקיאה אותו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אכלזיה - תגובה
פרופ' נחום ויסמן08/11/2013איזה סוג ניתוח והיכן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עצב הואגוס ומערכת העיכולחזי02/11/2013
אני סובל מעת לעת מפעילות חזקה של מערכת העיכול, בצד שמאלי עליון של הבטן. התופעה מלווה בשיעולים ובפרעת קצב לבבית מסוג פעימה מוקדמת.
סבלתי בעבר מפרפור פרוזדורים ועברתי אבלציה, אך בעיית העיכול ממשיכה.
האם יש קשר אפשרי לעצב הואגוס? טיפול?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עצב הואגוס ומערכת העיכול - תגובה
פרופ' נחום ויסמן03/11/2013יכול להיות מצב אם כי פחות שכיח של גירוי הסרעפת שתגרום לעוד תופעות. פחות בצד שמאל שם יש טחול. בכל מקרה כדאי לפנות לגסטרואנטרולוג אם אתה חושב שיש אסוציאציה כזאת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תחושת גוש בגרוןרון01/11/2013
סבלתי כמה חודשים מהקאות בוקר. עשיתי את בדיקת האנדוסקופיה(צינור דרך הגרון) והתגלה לי חיידק הליקובקטור בקיבה. אני לקראת סיום של טיפול של שבוע אומפרדקס ואנטיביוטיקה והמשך רק אומפרדקס כחודש אחרי זה. אין בחילות, והתחושה האישית שלי בקיבה בסדר. עד לפני שבוע המצב השתפר בהדרגה. אכלתי הרבה ושתיתי הרבה כשלושה שבועות.
במהלך הטיפול הייתה תחושה מאוד מציקה בגרון והיא השתפרה לאט לאט. לפני שלושה ימים התחושה בגרון החריפה, הקאתי, ואז היא השתפרה.
יש לי תחושה של גוש בגרון כמו שתוקעים אצבע בגרון. בהקאה האחרונה יצאו גם שלוש טיפות קצת אדומות יחד עם עם קצת נוזל ירוק וקצף(ב-7:00 בבוקר, אחרי השינה, אז לא היה אוכל להקיא).
אני מודאג! אני לקראת סוף הטיפול התרופתי!
תודה על העזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תחושת גוש בגרון - תגובה
פרופ' נחום ויסמן03/11/2013אם רק עשית גסטרוסקופיה והכל בסדר פחות סביר שיש ממצא בעייתי. הקאה יכולה לגרום למעט דימום. אחרי גסטרוסקופיה יכולה להיות תחושה של חוסר נוחות בושט. אם התלונות תמשכנה יש בכל זאת לבדוק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיאטה כהכנה לקולונוסקופיהשם שאול29/10/2013
אני עומד לעבור הורוסקופיה בעוד כ-10 ימים. בהוראות כתוב שאסור לאכול פירות וירקות.
אני מבקש לדעת עם קטשופ, מיונז, חרדל כלולים בפירות וירקות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיאטה כהכנה לקולונוסקופיה - תגובה
פרופ' נחום ויסמן03/11/2013הרעיון להוריד את כמות הסיבים בכלכלה כך שאלה לא כלולים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים נוראיים בבטןנטלי27/10/2013
שלום רב, אני חייבת עזרה דחוף מאוד.
אני חיילת בצהל, מזה חמישה חודשים בערך אני מתלוננת על כאבי תופת בבטן.
ישלי לחץ בחזה, קשיי נשימה, כאבי תופת לפני האכילה וגם אחרי האכילה. אני לא יכולה לאכול כמעט,מאוד כואב לי אחרי זה. היציאות שלי או רכות או שילשולים. ישלי צרבות כל הזמן ושורף לי בחזה. לפעמים מאוד מאוד קשה לי לנשום בגלל כאבים באיזור של הלב ולכיוון שמאל. כל מה שהצבא סיפק לי עד עכשיו זה רק אומפרדקס ועוד כלמיני כדורים להרגעת הבטן.
אני כותבת את זה בדמעות, אני כבר באמת לא יודעת מה לעשות. אני בסבל יומיומי. אני לא יכולה לאכול כבר כמה חודשים כי אני נמצאת בכאבים. אני לא ישנה כמעט כי לוקח לי שעות להרדם ואני גם קמה בלילה מכאבים. בשלושה ימים האחרונים הבטן שלי עבדה בלי לעצור. פשוט כל היום רטטה ועשתה רעשים וכאבה לי. היא לא נרגעה לרגע לא משנה מה עשיתי. פשוט שלושה ימים שהיא עבדה בלי מעצורים. כשאני הולכת לשירותים מאוד קשה לי ללחוץ, ישלי כאב עצום בבטן התחתונה כשאני בשירותים.
אני חייבת עזרה, אני לא יודעת אם לפנות למיון בלי הפניה. אני לא יכולה להרשות לעצמי להוציא ככ הרבה כסף. ואני לא יודעת אם הסיבה שלי מספיק מוצדקת ללכת למיון.
הרופאים ביחידה לא עושים כלום(ישלי עוד חודש רופא גסטרו.) והרופאים בביקורופא לא נותנים לי גימלים ושולחים אותי להתייסר בבסיס. במיוחד בגלל שכל האוכל שם שומני ומזיק לי.
השאלה שלי, באילו תנאים המצב שלי מוצדק לא לשלם על המיון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים נוראיים בבטן - תגובה
פרופ' נחום ויסמן03/11/2013הייתי מנבה להקדים את בדיקת הגסטרואנטרולוג הוא דמות המפתח כרגע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אכילת רימוןאני22/10/2013
שלום רב,
אני בן 68, רציתי לדעת האם יש סכנה באכילת כמות רבה מאוד של רימונים?
שמעתי שזה גורם לבעיות בקיבה ובמערכת העיכול , האם זה נכון?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אכילת רימון - תגובה
פרופ' נחום ויסמן24/10/2013כמות הסיבים גדולה יחסית ולכן יש סכנה של חסימה במיוחד בכאלה שעברו נחתו בקיבה או במערכת העיכול או בכאלה הסובלים מעצירות. גם כמות האנטיאוקסידנטית יכולה להיות גדולה מדי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה
אני24/10/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אימודיום אחרי לקסעדיןורד20/10/2013
אתמול בערב לקחתי 3 כדורי לקסעדין נגד עצירות קשה. היום אני לא יוצאת מן השירותים, השלשול נוזל ממני. האם מותר לקחת אימודיום במצב זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אימודיום אחרי לקסעדין - תגובה
פרופ' נחום ויסמן24/10/2013לדעתי לא תני לתהליך להסתיים שתי הרבה ואל תחזרי על הטיפול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בוושטדנה17/10/2013
אתמול אכלתי אוכל ככל הנראה במהירות, וקרה מצב שלפתע ההאוכל לא נבלע. שתיתי ואז הרגשתי שבכוח האוכל נבלע. לאחר מכן החלו להיות לי כאבים באזור הוושט, בעיקר אחרי שאני אוכלת. לעיתים מרגישה שריפה ולעיתים הוא הופך לכאב שלא עובר.
אני בת 21, בריאה בדר"כ.
ייתכן כי יש לי שריטה בוושט (הכאב באזור מרכז בית החזה)? אם כן, מה הטיפול בעצם? זה עובר מעצמו? ומה כדאי לאכול?
אשמח לתשובה מהירה. תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בוושט - תגובה
פרופ' נחום ויסמן24/10/2013יכול להיות שנפצעת באמת בבליעה . אם ימשיך הכאב יש לשקול הסתכלות (גסטרוסקופיה)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה נגד הימשכותאורן16/10/2013
לאחרונה סבלתי מאי תפקוד מלא בהרגשת אי נוחות כללית כל היום כולל יציאות אף ללא הריי מחשבתית לאחר בדיקת רופא קיבלתי פפברין הידרוכליד שעזר כמעט לחלוטין ונשאלתי בבדיקה אם ישנם בקעים במותניים מאחור מה שהשבוע האחרון לפרקים ישנם כאבים חזקים כל פעם בצד אחר והריי אותה אי נוחות כללית שימרה עצמה למספר מצומצם של שעות היום ללא כבמקודם אי נוחות בלתי נסבלת לאדם נורמלי שאלתי היא האם ישנה תקופת התפוגגות של העניין עקב תסמיניי נניח כאביי מותניי הצד וכו.תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה נגד הימשכות - תגובה
פרופ' נחום ויסמן24/10/2013מצטער אך לא הבנתי את התלונות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה
אורן05/11/2013אם לאחר טיפול של שבוע בפפברין הידרוכליד מופיעים כאביי מותניים כשעה עד שעתיים ביום זה סימן ל..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה - תגובה
פרופ' נחום ויסמן08/11/2013לא מספיק פרטים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
אורן08/11/2013תהיה בריא אין באפשרותי להרחיב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
אורן08/11/2013תהיה בריא אין באפשרותי להרחיב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נגד הימשכות - תגובה
פרופ' נחום ויסמן12/11/2013י אורן , איני מבין את התלונות בבירור. קבלת תרופה שמפסיקה את הפריסטלטיקה של מערכת עיכול ושרירים אחרים אך עדיין לא ברורה לי מה האבחנה. לדעתי שיש לחדד זאת עם הרופא המטפל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאי הבנה
אורן12/11/2013הריי לכל שרשרת חיול ישנה מחלה בפניי עצמה מלכתחילה לכן שאלתי כנראה לא רלוונטית ,תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גיהוקים ילדה בת שבעאורית14/10/2013
בשבוע האחרון בתי בת השבע, החלה להתלונן על גיהוקים דרך הפה בעיקר לאחר האוכל, ומין תחושה של בועות אויר בגרון.
היציאות שלה סדירות. היא לא מתלוננת על כאבי בטן, או ירידה בתיאבון.
רציתי לשאול מה זה יכול להיות, ואיך אפשר לטפל בבעיה.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גיהוקים ילדה בת שבע - תגובה
פרופ' נחום ויסמן24/10/2013התלונות מתארות איחור בהתרוקנות הקיבה . לא ברורה לי הסיבה, אולי מחלה וירלית. אנא התייעצו עם רופא הילדים או רופא גסטרו ילדים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הקאה לאחר נטילת כדורמתן10/10/2013
שלום אתמול הייתי בבית החולים לאחר יומים קשיים של התקפי חנק ויובש בפה ומזונות שחוזרים לגרון בבית החולים צילמו לי את הקיבה ויגלו גזים הרופא נתן לי כדור באיזה 12 בלילה ומרשם
ל. היום בבוקר 7 בבוקר אכלתי את הכדור ולאחר חצי שעה אכלתי דייסת קוואקר אם חלב שקדים
לאחר איזה חצי שעה התחלתי להרגיש מזיעה עד שלבסוף הקאתי ומאז אני חלש בגוף הבטן תפוסה כזה ואיכשהו נירדמתי לעוד 6 שעות שינה
1. האם זה קרה בגלל המזון שאכלתי אולי חלב שקדים לא טוב לי ?
2. האם אני צריך לקחת עוד כדור או שיתכן והכדור נספג כבר בגוף ?
3. כמה זמן צאריך להיות לפחות בין כדור לכדור ?
3. מה ממולץ לאכול שיהיה לי יותר קל ?
תודה רבה !!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממ שחכתי להוסיף איזה כדור .....
מתן10/10/2013Omepradex 40 caplets
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההקאה לאחר נטילת כדור - תגובה
פרופ' נחום ויסמן24/10/2013אתה מתאר מצב שבו יש איחור בהתרוקנות הקיבהץ יש לבררמ סיבות לכך. רצוי להתייעץ עם גסטרואנטרולוג/ רופא משפחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הליקובקטר פילורי - לטפל או לא?שי08/10/2013
שלום,
אני בחור בן 21 בשירות הצבאי. מזה שנה שמופיעים לי כאבים חדים בגב התחתון מלווים בשלשול מיד לאחר הכאב ולאחר מתן הצואה ישנה הקלה. התדירות לא קבועה, לפעמים נעלם לחודש, לפעמים פעם בשבועיים שלוש, היה חודש שהכאבים חזרו פעם בשבוע (אולי בגלל לחץ בצבא?).
עברתי בדיקות צואה ובדיקות דם שהיו תקינות. עברתי בדיקת גסטרו וקולונו - בביופסיה מהקיבה נמצא - chronic gastritis helicobacter pylori associated.
הרופאת יחידה בבסיס המליצה על טיפול משולש כמקובל.
השאלה שלי היא האם לטפל - לאחרונה יותר מחודש לא קרה מקרה של התקפת כאבים בגב, הבנתי שלרוב האוכלוסיה יש את החיידק, ואף יש לו השפעות חיוביות מנגד לשליליות. (בנוסף קראתי בפסקה על מחקר שמצא קשר הפוך בין הימצאות החיידק לשלשולים שזה הבעיה העיקרית שלי - כאבי הגב מלווי שלשולים!)
בבקשה ובתודה מראש
חייל טרוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הליקובקטר פילורי - לטפל או לא? - תגובה
פרופ' נחום ויסמן24/10/2013איני חושב שיש קשר בין הכאב בגב ובין מציאות הליקובקטר בקיבה אלא אם כן יש לך כיב קיבה או תרסריון שנתן לאבחן רק בגסטרוסקופיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בבקשהגיל06/10/2013
שלום
בת זוגתי מזה שנה סובלת מכאבי בטן ,הקאות ועלייה וירידה במשקל לסירוגין, נשירת שיער.
יש לציין כי היא כל החיים שומרת על תזונה טובה ע"פ תוכנית תזונה של מומחה בתחום.
יש לציין בנוסף כי היא ביקרה אצל גסטרולוג והוא טען שיש לה תסמונת מעי רגיז ונתן לה כדורים רק שהכדורים שהרופא נתן לא התאימו לה ורק החמיר את מצבה.
לפני כחודש היא עלתה 8 קילוגרמים בבת אחת, מה שהיה מאוד מוזר.
אז בהתחלה חשדנו בבלוטת התריס והלכנו לרופא אנדריקונולוג , נעשה לה בדיקת דם וה TSH ושאר המדדים היו תקינים בטווח.
לאחר שהתייאשנו בחיפושים אחר מה יכול לגרום לבעיה זו, הלכנו לרפואה המשלימה, לבדיקה שנקראית בדיקת פטריה במעיים (קנדידה), נמצא כי יש לה רמת רעלים מאוד גבוהה במעיים, והיא כרגע מטופלת בתכשירים טבעיים כולל פרוביוטיקה.
יש לציין כי הכאבי בטן, הקאות כבר חלפו, רק עניין של הנפיחות בבטן עדיין גדולה.
והמשקל עדיין גבוה מהנורמה.
* יש לציין כי בעבר היא סבלה מתת תזונה.
אני מודע לזה שברפואה הקונבנציונלית לא כל כך מכירים בתופעה זו.
האם יש באפשרותך ד"ר בבקשה לכוון אותי מה עוד ניתן לבדוק מבחינת רפואה קונבנציונלית, למי לפנות, כי זה ממש מוזר וממש מתסכל אותה.
אשמח לתשובה בעניין
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה בבקשה - תגובה
פרופ' נחום ויסמן24/10/2013הסיפור מעורר כמה שאלות ואשפרויות קליניות חושב שכדאי שתראה על ידי רופא גסטרואנטרולוג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ירידה במשקל כאבי בטן בחילות וחולשהאורי04/10/2013
שלום, ככלל אני אדם בריא מאוד,מתאמן ושומר על כושר ותזונהכבר שנים, בן 37, 1.77 מטר,82 קילו. לפני כחודש התחלתי לסבול משלשולים קשים ומאוד מימיים, שלוו באיבוד תיאבון, בחילות וירידה גדולה במשקל כ 7 קילו. עשיתי בדיקות דם וצואה והכל יצא מצוין. אבקש המלצות לבדיקות נוספות או השערות אותן אוכל לבדוק. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ירידה במשקל כאבי בטן בחילות וחולשה - תגובה
פרופ' נחום ויסמן06/10/2013ממליץ לפנות לרופא משפחה או גסטרואנטרולוג לבירור. לא לטיפול דרך הפורום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיות בקיבהורד25/09/2013
אני אישה בת 40, בדרך כלל בריאה. לאחרונה כשאני לוחצת בצד שמאל של הקיבה אני מרגישה כאילו דפיקות לב ואינני יודעת מה זה. האם זה יכול להיות גידול או שאולי שריר? אודה לתגובתך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיות בקיבה - תגובה
פרופ' נחום ויסמן30/09/2013דורש בדיקת רופא אך כנראה שאת מתקרבת לכלי דם ומרגיש את מעבר הדם בתוכו, קרוב לוודאי עורק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)