מידע רפואי
פורומים
- גסטרואנטרולוגיה, מחלות דרכי העיכול
- הריון בסיכון גבוה
- שבץ מוחי - טיפול לא תרופתי
- אורולוגיה, ניתוחים אורולוגים, מחלות הערמונית
- פסיכיאטריה ילדים ובני נוער
- הגדלת חזה, הקטנת חזה
- לידה בבית, לידה טבעית, לידה פעילה
- פרחי באך
- ניתוחי ילדים, כירורגית ילדים
- טיפולים אסתטיים בלייזר
- מחלות עור, מחלות עור ילדים
- תזונה טבעית
- פגיעה מינית, תקיפה מינית, הטרדה מינית
- התפתחות הילד, התפתחות ילדים
- זאבת, לופוס
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
ד"ר ניצן שלזינגר
השתלות שיניים ואסתטיקה,ICOI, ובעל תואר Diplomate מטעמה. בעל מרפאה פרטית בראש העין שמרכז עיסוקה שיקום הפה, ALL ON 4 . בוגר הפקולטה לרפואת שיניים בהדסה עין כרם.יפית כהן
מומחית ברוזציאה איבחון וטיפול קליני של העור. בעלים של `המרכז לטיפול ברוזציאה` - קליניקה המתמחה בטיפול ברוזציאה ושגשוג טפיל הדמודקס עם אוריינטציה בטיפול בעור הרגיש.
- משקפיים טלסקופיים ומשקפיים מיקרוסקופייםאור27/03/2019
מה ההבדל בין משקפיים טלסקופיים למשקפיים מיקרוסקופיים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ההבדל בין משקפיים טלסקופיים למשקפיים מיקרוסקופיים
נתנאל סילם31/03/2019טלסקופיים - למרחק
מיקרוסקופיים - לקריאה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שריטה ברשתית ממשחק כדורסלאוהד10/03/2019
אני שחקן כדורסל.
במשחק האחרון נפלתי לא טוב על קצה העמוד של הסל
ומאז רואה מטושטש ושורף לי בעין שמאל. יכול להיות שנשרטה לי הרשתית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שריטה ברשתית
נתנאל סילם31/03/2019לא הגיוני שנשרטה דווקא הרשתית - ממליץ מאוד לגשת לרופא עיניים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בירור לגבי רטיניטיס פיגמנטוזהרון04/03/2019
אבא שלי סובל מרטיניטיס פיגמנטוזה.
הבנתי שיש טיפול אלטרנטיבי הנעשה בשיטה סינית.
אשמח לדעת האם הטיפול יעיל וכדאי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא מכיר
נתנאל סילם31/03/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טשטוש קשה בנהיגה בלילהרועי27/02/2019
בזמן האחרון, שאני נוהג בלילה, אני לא מצליח לראות את השלטים מרחוק. חייב להתקרב ממש אל השלט על מנת לקרוא מה כתוב עליו. מרחוק רואה הכול מטושטש ולא ממוקד.
מה זה יכול להיות ואיך אפשר לטפל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת ראיה
נתנאל סילם04/03/2019כנראה שיש צורך במשקפי מרחק - ממליץ להיבדק במהירות אצל אופטומטריסט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות עיניים לחולה סכרתסמואל27/02/2019
בן 64. עם סכרת סוג 1. מדדים די גבוהים. אומרים שסכרת יכולה להזיק לעיניים. כל כמה זמן אני צריך לעבור בדיקת ראייה כחולה סכרת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זמן סביר
נתנאל סילם04/03/2019כל 6 חודשים הוא זמן סביר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השתלת עדשה לניוון רשתיתיוסי20/02/2019
מה הקריטריונים להשתלת עדשה במקרים של ניוון רשתית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השתלת עדשה
נתנאל סילם24/02/2019עדיף להתייעץ עם רופא מנתח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי פגיעה ברשתית העיןפלג18/02/2019
הראיה שלי נפגעה עקב פגיעה ברשתית העין, איך משתקמים מפה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיקום ראיה ירודה
נתנאל סילם24/02/2019כדאי לגשת לאופטומטריסט מומחה - מוזמן לקבוע תור אצלי .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה קורה אם לא מטפליםרנטה17/02/2019
מה קורה אם לא מטפלים בקטרקט?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קטרקט
נתנאל סילם24/02/2019תלוי באופי הקטרקט - יכול להיות ללא השפעה ויכול להוביל לאובדן ראיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשש לerm בבדיקת OCTכרמית24/02/2019
מה המשמעות של חשש לerm שנמצא בבדיקת OCT?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר erm
נתנאל סילם24/02/2019היווצרות של ממברנה על הרשתית - מומלץ מאוד להיבדק על ידי רופא מומחה לרשתית - מוזמנים להתקשר להמלצות .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יש מה לעשות נגד פלוטרס?שמעון21/02/2019
יש מה לעשות נגד פלוטרס?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פלוטרס
נתנאל סילם24/02/2019לא ניתן לעשות דבר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משקפיים עם אינדיקציית מרחבכרמית17/02/2019
זה נכון שיש משקפיים עם סונר שמספקים אינדיקציית מרחב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא שידוע לי
נתנאל סילם24/02/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- RP וסיכויים להתפתחות עיוורוןריבקה24/02/2019
האם RP בהכרח מוביל בסופו של דבר לעיוורון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רטיניטיס פיגמנטוזה
נתנאל סילם24/02/2019לצערי בשלב הסופי של המחלה עלולים להגיע לעיוורון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פתרון לראיה כפולה עקב פזילהאיציק12/02/2019
הראייה של אמא שלי התדרדרה מאוד, נוסף לזה יש לה פזילה שגורמת לה לראות כפול. איזה עזרים מתאימים לה חוץ ממשקפיים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרים
נתנאל סילם24/02/2019הפיתרון היחידי שאינו ניתוח זה משקפיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טמסים מותאמים או סטנדרטייםיוסי06/02/2019
האם מתאימים את הטמסים לאדם או שהמכשירים סטנדרטיים ואמורים להתאים לכולם באותו האופן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סטנדרטים
נתנאל סילם10/02/2019התמס הוא סטנדרטי אבל כל אחד יכול להשתמש בו בצורה שונה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מאיזה מספר נחשבים לכבדי ראייהגליה10/02/2019
מאיזה מספר במשקפיים נחשבים לכבדי ראייה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין קשר
נתנאל סילם10/02/2019שלום לך אין קשר בין מספר המשקפיים לכבדי ראיה אלא רק לחדות הראיה - ההמלצה היא שאם יש קושי בראיה שלא ניתן לתקן על ידי משקפיים - להיבדק על ידי אופטומטריסט מומחה לראיה ירודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?