מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הזרקת שומן לפנים עוד שאלהמיה04/06/2018
היי דר תודה על המענה המהיר
כיום אני 3 ימים אחרי הזרקת השומן לפנים יש הטבה קטנה אבל עדיין הפנים לא פרופורציונליות ,,
האם יש מצב שכל השומן נקלט ? או שספיגה אמורה להיות בכל זאת ?
במידה והתוצאה תהיה מוגזמת יש מה לעשות ? כלומר להמיס או להפחית קצת מהשומן שנקלט ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סבלנות
פרופ` אלדד זילברשטיין18/06/2018ניתן לצפות לתוצאה אחרי כחודשיים-שלשה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרקה של שומן לפניםליה02/06/2018
שלום דר
אני בת 26 אתמול עשיתי הזרקת שומן לפנים זאת לא פעם ראשונה לפני 4 שנים עברתי שני טיפולי הזרקה שרק בטיפול השני השומן החזיק ,, לאחר לידות שוב התרוקן ואתמול חזרתי על הפרוצדורה ,, הוזרק לי במצח יש שם ממש בליטה כאילו שקיבלתי מכה הרופא אמר שזה ישב יפה ואי אפשר להזריק פחות כי הכל ייספג ,, הוזרק לי לעצמות הלחיים וקוי הלסת ,, אני לא מרוצה מהתוצאה הפעם אני מרגישה שהוזרק לי הרבה הפנים שלי ממש נפוחות ומכוערות זה נראה מלאכותי וגם השפתיים שבטיפול הקודם נספגו לחלוטין כרגע שומרים על נפח לא רצוי אני רוצה תוצאה טבעית אני ממש לחוצה ושוקלת לעשות המסה האם אפשרי ? המצב הפיך ??? האם יש מצב שהשומן ייקלט כולו וישאר ככה מוגזם או שהספיגה חייבת להיות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזרקת שומן
פרופ` אלדד זילברשטיין04/06/2018ברור שיום אחרי הפעולה תהיה נפיחות ולא ניתן להעריך כעת מה תהיה התוצאה. המשיכיבמעקב אצל המנתח/ת שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך מסירים שומן מהפנים?ציפי31/05/2018
הבנתי שיש אפשרות לשאיבת שומן מהפנים, איך מתבצע ההליך? עושים מתיחה של העור באותה הפעם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שומן מהפנים
פרופ` אלדד זילברשטיין02/06/2018ניתן לשאוב להמיס או לחתוך בניתוח פתוח שכולל גם הסרת עור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אפשרות לניתוח קוביות בבטןאביבית29/05/2018
האם יש אפשרות לעשות ניתוח שיהיו קוביות בבטן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קוביות בבטן
פרופ` אלדד זילברשטיין02/06/2018כן. תלוי במצב ההתחלתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעלת פנים מרובעות, עצמות בולטותHILA23/05/2018
בוקר טוב
לפי התמונה יש לי בצידי הפנים עצמות בולטות, ככה שמסגרת הפנים היא מרובעות.
מה האפשרויות הקיימות על מנת שהפנים יהיו יותר עגולות וללא בליטות?
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פנים מרובעות
פרופ` אלדד זילברשטיין28/05/2018מדובר בנפילה של קו הלסת. הרמת פנים תטפל בכך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תאריך תפוגה של מתיחת בטן?אלונה22/05/2018
האם למתיחת בטן יש תאריך תפוגה? לכמה זמן היא מחזיקה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תאריך תפוגה
פרופ` אלדד זילברשטיין23/05/2018ניתוח אינו מוצר שקונים בסופר ואין לו תאריך תפוגה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול מומלץ לסנטר רופסשולמית15/05/2018
הבנתי שיש כל מיני סוגי ניתוח לסנטר רופס, מה המומלץ ביותר ומדוע?
תודה מראש,
שולמית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סנטר רופס
פרופ` אלדד זילברשטיין17/05/2018כדי לענות צריך לבדוק אותך ולהחליט מה המתאים ביותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתיחת פנים והרמת גבותשרית13/05/2018
האם מתיחת פנים כוללת גם הרמת גבות או שאלה הליכים נפרדים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרמת גבות
פרופ` אלדד זילברשטיין17/05/2018היתן לשלב הרמת גבות במתיחת פנים וניתן לבצע גם בנפרד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאיבת שומן מסנטר כפולעליזה10/05/2018
יש אפשרות לעשות שאיבת שומן מסנטר כפול? אחרי צריך גם מתיחת עור או שיודעים רק אחרי הניתוח?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאיבת שומן
פרופ` אלדד זילברשטיין13/05/2018יש אפשרות לשאוב. צריך להעריך את גמישות העור כדי להחליט אם יש צורך גם במתיחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה עושים עם עור עודף בצווארטובה08/05/2018
העור בצוואר נהיה מדלדל, מה עושים איתו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתיחת צוואר
פרופ` אלדד זילברשטיין13/05/2018בד"כ הפתרון הוא מתיחת צוואר/פנים. במקרים קלים גם הזרקת בוטוקס עשויה לעזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זמן המתנה לביצוע מתיחת בטןאדם06/05/2018
אני אחרי דיאטה שבה הורדתי עשרות קילוגרמים ויש לי הרבה מאוד עודפי עור. כמה זמן צריך לחכות בין הדיאטה לבין הניתוח?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתיחת בטן
פרופ` אלדד זילברשטיין06/05/2018מקובל להמליץ על חצי שנה של משקל יציב עד לניתוח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח של עפעפיים תחתונייםניצנ03/05/2018
האם ניתוח זה כרוך בהשתתפות של הקופה??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עפעפיים תחתונים
פרופ` אלדד זילברשטיין06/05/2018בד"כ לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא מרגישה הבדל אחרי הרמת עפעפייםמריה03/05/2018
חצי שנה אחרי הרמת עפעפיים, לא מרגישה הבדל בלפני ובאחרי. איך בכלל קורה דבר כזה? יש אפשרות לתקן או לעשות את ההליך שוב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא מרגישה הבדל
פרופ` אלדד זילברשטיין03/05/2018לעתים קרובות הסיבה היא שלא היתה התייחסות לצניחת המצח והגבות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתיחת בטן כשיש בקע טבוריירדן01/05/2018
האם בקע טבורי מונע את האפשרות לבצע מתיחת בטן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתיחת בטן ובקע טבורי
פרופ` אלדד זילברשטיין03/05/2018ניתן לתקן את בהקע הטבורי במהלך מתיחת הבטן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זמן החלמה ממתיחת פניםגליה29/04/2018
כמה זמן החלמה נדרש לאחר ניתוח למתיחת פנים. יש לי אירוע שאני רוצה לעשות את הניתוח ולהחלים באופן מלא לפניו, כמה זמן לפני האירוע כדי לי לעשות את ההליך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החלמה
פרופ` אלדד זילברשטיין30/04/2018אני ממליץ לפחות 6 ועדיף 3 חודשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)