מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- משך החלמה ממתיחת צווארמינה31/03/2019
מהי משך ההחלמה ממתיחת צוואר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משך ההחלמה ממתיחת צוואר
ד``ר אופיר שיין-מומחה לכירורגיה פלסטית וניתוחים אס02/04/2019משתנה מחמישה ימים לחודשיים תלוי במנתח שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מהו משך ההחלמה מעיבוי שפתיים?דינה28/03/2019
מהו משך ההחלמה מעיבוי שפתיים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החלמה מעיבוי שפתיים
ד``ר אופיר שיין-מומחה לכירורגיה פלסטית וניתוחים אס29/03/2019החל ממידי עד שבועיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צלקת באמצע המצח- שאלהאבי21/03/2019
יש לי צלקת באמצע המצח שהיא תוצר של אבעבועות רוח שהיו לי שהייתי קטן.
איך אפשר להוריד אותה? מה הדרך הטובה ביותר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צלקת אבעבועות במצח
ד``ר אופיר שיין-מומחה לכירורגיה פלסטית וניתוחים אס22/03/2019הי אבי אי אפשר להעלים אותה. תצטרך להתיידד איתה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סנטר רפוי - שאלה חשובהאסף19/03/2019
אני לא שמן.
אבל הסנטר שלי רפוי, וזה מרגיש לי כאילו יש לי סנטר כפול.
איך ניתן לטפל בזה? אולי מתיחת פנים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סנטר רפוי
ד``ר אופיר שיין-מומחה לכירורגיה פלסטית וניתוחים אס19/03/2019הי אסף יש מגוון אופציות ניתוחיות ולא ניתוחיות. הכי טוב שתגיע לבדיקה ואז נחליט - קשה לדעת מה בדיוק יש לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נפיחות אחרי מתיחת צווארשרי17/03/2019
כמה זמן אחרי הניתוח אמורה לרדת הנפיחות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נפיחות בצוואר אחרי מתיחת פנים
ד``ר אופיר שיין-מומחה לכירורגיה פלסטית וניתוחים אס17/03/2019הי שרי חסרים לי המון פרטים בכדי לתת לך תשובה מדייקת.
בגדול אחרי 3 חודשים כבר לא אמורה להיות נפיחות בצוואר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתיחת פנים כשיש פסוריאזיסטולי14/03/2019
האם מותר לעשות ניתוח למתיחת פנים כשיש פסוריאזיס בקרקפת ומאחורי האוזן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם מותר לעשות ניתוח למתיחת פנים כשיש פסוריאזיס
ד``ר אופיר שיין-מומחה לכירורגיה פלסטית וניתוחים אס15/03/2019בהנחה שזה לא מפריע לרופא העור שמטפל בך - לא רואה סיבה למה לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עודפי עור בצוואר- טיפולויקי12/03/2019
האם ניתן להיפטר מעודפי עור בצוואר בדרך שאינה כירורגית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם ניתן להיפטר מעודפי עור בצוואר בדרך שאינה כירורגית?
ד``ר אופיר שיין-מומחה לכירורגיה פלסטית וניתוחים אס15/03/2019לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עור פנים רפוי וירידה במשקלמורן07/03/2019
ירדתי קרוב ל- 30 ק"ג.
לאחרונה, עור הפנים שלי נהיה רפוי.
האם יש לזה קשר לירידה במשקל? ומה ניתן לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רפיון עור הפנים אחרי ירידה במשקל
ד``ר אופיר שיין-מומחה לכירורגיה פלסטית וניתוחים אס07/03/2019הי יש בהחלט קשר והטיפול הוא מתיחת פנים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתיחת בטן- התכווציות חזקותשגית05/03/2019
עברתי מתיחת בטן לפני כ-3 חודשים.
בשבוע האחרון מרגישה התכווצויות בבטן. האם זו תופעה רגילה לאחר ניתוח מסוג זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התכווצויות
ד``ר אופיר שיין-מומחה לכירורגיה פלסטית וניתוחים אס07/03/2019הי שגית כדאי שתפני למנתח שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרקות בוטוקס- בירור חשובלימור03/03/2019
עשיתי בעבר הזרקות בוטוקס במשך תקופה ארוכה. אני לא מרוצה מהתוצאה ומרגישה שאיבדתי הרבה מהבעות פניי. האם ניתן לשאוב בחזרה את הבוטוקס מהפנים ולחזור למצבי הקודם? איפה ניתן לעשות זאת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בוטוקס ממושך והבעת פנים
ד``ר אופיר שיין-מומחה לכירורגיה פלסטית וניתוחים אס04/03/2019הי לימור - לא ניתן לשאוב את הבוטוקס היות והוא מתפרק לבד ולאחר 3 חודשים מההזרקה הוא אינו קיים כבר בגוף. מה שאת מתארת היא כנראה חולשת שרירים שנוצרה בשל השיתוק המתמשך של הבוטוקס. בדרך כלל החולשה הזו מתפוגגת עם הזמן - ממש כמו שריר שמתחזק אחרי שלא אימנו אותו בחדר כושר ואז התחלנו לאמן אותו שוב...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המלצה למנתח שרוול - חשובגור27/02/2019
אני מעוניין לעבור ניתוח שרוול.
מיהם המומחים הכי מומלצים לכך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מנתחי שרוול
ד``ר אופיר שיין-מומחה לכירורגיה פלסטית וניתוחים אס04/03/2019הי גור, יש מגוון מנתחים טובים. ממליץ לך לשאול בפורום העוסק בנושא שם תשמע חוות דעת של מטופלים שעברו את הניתוח וזו, לדעתי, הדרך הטובה ביותר לדעת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתיחת פנים וקמט בין הגבותשיר24/02/2019
יש לי קמט עמוק בין הגבות, הגעתי לשלב שאני רוצה לעשות מתיחת פנים, האם זה יתקן גם את הקמט?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם מתיחת פנים מטפלת בקמט עמוק בין הגבות
ד``ר אופיר שיין-מומחה לכירורגיה פלסטית וניתוחים אס04/03/2019הי שיר. מתיחת פנים אינה מטפלת בקמט בין הגבות. בדרך כלל בוטוקס ומילוי על ידי חומרי מילוי נותנים לזה מענה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרקת שומן או ניתוח ללחיים?ליאור20/02/2019
אני רוצה שהלחיים שלי יהיו יותר נפוחות ומורמות, איך עושים את זה? הזרקת שומן או ניתוח?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עיצוב לחיים
ד``ר אופיר שיין-מומחה לכירורגיה פלסטית וניתוחים אס21/02/2019הי, אפשר גם באמצעות שומן, גם באמצעות הזרקת חומצה וגם באמצעות שתל סיליקון מיוחד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תיקון של הרמת עפעפייםעידית18/02/2019
עשיתי הרמת עפעפיים ואני מאוד לא מרוצה מהתוצאה, אחרי כמה זמן אפשר לעשות ניתוח נוסף?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח משלים - עפעפיים
ד``ר אופיר שיין-מומחה לכירורגיה פלסטית וניתוחים אס19/02/2019הי עידית, בדרך כלל מקובל לחכות לפחות שנה מהניתוח המקורי בטרם ניגשים לניתוח משלים וזאת על מנת לתת לאיזור המנותח זמן להגיע לצורתו הסופית ולצלקות להחלים במלואן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בצלקת אחרי הרמת צווארשירן14/02/2019
חודש וחצי אחרי הרמת צוואר, החלים ונראה טוב אבל יש לי עדיין כאבים תת עוריים בצלקת אחת, זה עוד זמן סביר? יש מה לעשות כדי להאיץ את ההחלמה או להקל על הכאבים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בצלקת
ד``ר אופיר שיין-מומחה לכירורגיה פלסטית וניתוחים אס14/02/2019הי שירן, לגטימי שיהיו כאבים בצלקת בשנה הראשונה לאחר פעולה כירורגית. לעיתים שימוש ביריעות סיליקון או משחה דוגמת kelo-cote עוזר. ממליץ להתייעץ עם המנתח שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)