מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יש לי סטילאג L בשפתיים כמה מזרקים האם אני יכולה להוסיף סטילאג XL ?לימור19/02/2018
למתן נפח יותר גדול האם ניתן להוסיף סטילאג XL?והאם זה לוחץ על כלי הדם החומר סטילאג בכללי או מסוכן ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספת סטילאזXL לשפתיים?
ד``ר דן וינברג19/02/2018שלום לימור.
סטילאז' XL היא חומצה היולורונית בעלת צמיגות גבוהה ואינה מתאימה למילוי השפתיים. אם את רוצה להוסיף נפח השתמשי בתכשיר L שכבר טופל אצלך או בתכשיר של סטעלאז' היעודי למילוי שפתיים(LIPS דומני).שימוש בXL יתן מרקם קשה ולא טבעי בשפתיים.
בהצלחה
דר. וינברג דן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לחיים נפולים וקמט כמעט אנכי בצד האףמתעניינת13/02/2018
שלום דוקטורים,
שאלה בבקשה,
הייתי בייעוץ לגבי לחיים קצת נופלים וקמטים כמעט די אנכיים בצידי האף ונאמר לי שכדאי להזריק בעצמות הלחיים כדי לראות אם זה מרים את הלחי/קמט.
עם חומר שנקרא בלוטרו. האם זה רעיון טוב?
האם לא כדאי למלא גם ישירות לקמט? אם ממלאים ישירות לקמט, האם זה נעשה גם עם הבלוטרו?
האם הזרקה לקמט, זה באותה סמיכות של החומצה כמו בהזרקה של עצם הלחי?
תודה,
מבולבלת מעט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הטיפול בקמטים אנכיים ובלחיים.
ד``ר דן וינברג14/02/2018שלום למתענינת.
קשה מאד לתת עצה מבלי שבודקים אותך ורואים מהי בדיוק הבעיה אצלך.
ככלל הטיפול בקמטים בלחיים הוא שילוב של חוטי מזוטראפיה צפים ומילוי הרמטים ועצם הלחיים. אם יש נפילה משמעותית ניתן לבצע הרמה מסוימת של עור הפנים בחוטים כמו סילואט או חוט אחר עם קוגים להם יש כושר הרמה מסוים.הבולטרו הוא מוצר מעולה עם אישור FDA לו קשת שלמה של מוצרים המתאימים כמעט לכל מטרה.
מקווה שעניתי על שאלתך.
דר. וינברג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרקת חומצה היאלרונית בשפתייםמור12/02/2018
שלום,
עברתי שני טיפולים של הזרקת חומצה היאלרונית לשפתיים והופיעו לי גושים לאחר כל הזרקה, עברו כבר 3 חודשים מהטיפול האחרון והגושים לא נעלמו.
רציתי לדעת האם זו תופעה נורמלית?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גושים בשפתיים לאחר הזרקת חומצה היולורונית.
ד``ר דן וינברג13/02/2018מור שלום.
את עדיין רק 3 חודשים לאחר הזרקת החומצה ההיולורונית לשפתייך. קרוב לודאי שמדובר בגוש של חומצה היולורונית שהתרכז במקום אחד כי שפתייך לא עוסו מספיק לאחר הטיפול לחלוקת חומר הומוגנית.עסי בעדינות את איזור הגושים כל יום. בכל מקרה כדאי שתפני שוב לרופא שטיפל בך ויחד תחליטו כיצד לנהוג והאם יש מקום להזריק האנזים הילורונידאז להמסת הגושים..
בהצלחה
דר. וינברג דן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חומצה הילארונית אליאקסין לעומת hyabell?הדס11/02/2018
האם יש בעיות איתה? המלצות עליה?
הייתי בייעוץ בשני מקומות. אחד משתמש בה - יותר זול. מקום אחר, משתמש בחומצה הילארונית Hyabell
קצת יותר יקר. יש חומר מועדף?
תודה, ליטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המלצה על חומצה היולורונית.
ד``ר דן וינברג11/02/2018שלום הדס.
2 המותגים שהזכרת בשאלתך אינם מהמותגים המובילים בשוק ומכאן שהם זולים יחסית.אין לי אישית ניסיון עם מותגים אלה כי איני משתמש בהם. עדיף לשלם מעט יותר ולעשות שימוש במותגים בין לאומיים מובילים כמו רסטילן,ג'ובדרם,טיוסיאל,בולטרו,סטילאז' ועוד .אלה מותגים ידועים באיכות מעולה עם אישורים של כל רשויות הרפואה העולמיות חלקם אפילו עם אישור של הFDA.עדיף לשלם מעט יותר אך להנות מהאיכות והבטיחות של המוצרים המובילים שהזכרתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!! מעניין, כי רונית רפאל עובדים עם החומצה "היאבל"
הדס11/02/2018לטענתם תוצרת גרמנית, איכותית. והאמת - המזרק יקר.
אבל תודה רבה על דברייך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמותגים של חומצה היאלורונית
ד"ר רון יניב11/02/2018להדס שלום
בהמשך לתשובתו של עמיתי ד"ר וינברג,
"היאבל" הוא אכן תוצרת גרמניה
והואשם מותג חדש של חומר ששווק בעבר בארץ בשם "אדודרם" ,
אך היבוא שלו הופסק.
באופן כללי ובהכללה , מכונים יעדיפו מותגים זולים יותר.
בהצלחה
ד"ר יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!
הדס11/02/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מילוי מתחת לשחקני העיניםדורית08/02/2018
היי ברצוני לדעת האם זה נכון למלא מתחת לשחקני העינים על ידי חומה היאלרונית ? ואם כן..? אל איזו סוג חומצה תמליצו? האם כל חומצה נכונה (דלילה, סמיכה, יצרן מסוים)?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מילוי "תעלת הדמעות".
ד``ר דן וינברג09/02/2018שלום דורית.
המילוי שאת מתארת הוא מילוי השקעים מתחת לעניים. מילוי זה גורם לטשטוש השקיות מתחת לעניים והורדת אלמנט הצל בכהות מתחת לעניים(לא עוזר לפיגמנטציה.המילוי נעשה בעדינות רבה בחומצה היולורונית דלילה כדי שלא יווצרו גושים,"נקניקיה" מתחת לעניים ואפקט דינדל(צבע כחלחל באזור המילוי).רצוי לעשותו עם קנולה כדי למנוע שטפי דם. כמעט לכל המותגים יש מוצר המתאים למילוי זה רצוי לבחור מותג בין לאומי עם כל האישורים הרפואיים הדרושים.הטיפול דורש מיומנות רבה מאד של הרופא המטפל וניסיון רב כדי להשיג תוצאה אסטתית יפה.
בהצלחה
דר. וינברג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לומינרה חומר מילוי מסוג סטילאג'תמר06/02/2018
07 לומינרהמאת: תמרד"ר שלום.
עד כה הזרקתי חומרי מילוי מסוג סטילאג' טאוסיאל ג'ובידרם ורדיאס.
האם תוכל להמליץ על חברת לומינרה?
האם היא טובה ללא תופעות לוואי שונות מזו של המתחרים? מה עמידותה?
לפני 4 חודשים הזרקתי רדיאס לאזור מסויים האם ניתן להזריק הרמוניה או כל חומצה אחרת של לומינרה ללא חשש?
תודה על התיחסותך מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול בלומינרה?
ד``ר דן וינברג07/02/2018שלום תמר.
לומינרה היא חומצה היולורונית מוצלבת המיוצרת בארץ. לפי פרסומי החברה איכותה מקבילה לחומצות ארופאיות ממותגים שונים ומחירה נוח יחסית.לי אישית אין ניסיון בחומר זה לכן לא אוכל לחוות דעה אישית עליו.ככלל עדיף לדעתי להשתמש במוצר בין לאומי עם מוניטין וניסיון רב שיש לו את האישורים של גופי הבריאות הבין לאומיים(כמו אלה שהזכרת בשאלתך).. לא כדאי לנסות חומר מילוי פחות ידוע רק בשל מחיר נוח יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרמוניקה של לומינרה
ד"ר רון יניב07/02/2018לתמר שלום
מעבר לתשובתו המלומדת של עמיתי ד״ר וינברג,
ברצוני להוסיף שאין חשש לערב חומרים שונים,
(למעט אחרי סיליקון )
וכן שלומינרה רשמה פטנט חדשני על המוצר הייחודי שלהם ,
המשלב
חומצה היאלורונית ביחד עם קלציום הידרוקסי -אפטיט,
״גאווה ישראלית ״.
בהצלחה
ד״ר יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חומצה הילוארונית להחלקת קמטיםשולי ברעם06/02/2018
הגעתי לרופא עור להחלקת קמטים לצידי האף ובזווית הפה. הרופא הזריק ללחיים. לא נראה כל שיפור לעין. הוא טוען שלא ניתן ישר להזריק למרכז הפנים ולכן הזריק ללחיים ובהמשך יזריק לאזורים הרצויים. האם זה תקין? גם שילמתי ים של כסף וגם כאב וגם אין תוצאות!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חומצה היאלורונית
ד"ר רון יניב07/02/2018לשולי שלום
יש גישות שונות להזרקה,
אני שייך לאסכולה השמרנית יותר ומזריק לקמטים עצמם.
יש טרנד של הזרקה לעצמות הלחיים במטרה "להרים" את הלחיים ובכך לשפר את המראה של הקמטים היורדים מצידי האף לצידי הפה.
לדעתי זה לא באמת מרים ואם משפר זה בגלל מין אשלייה אופטית.
לגבי המחיר והתוצאות כדאי לדון בזה עם הרופא המטפל.
בהצלחה
ד"ר יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- העלמת קמטוטים מעל השפהנלי05/02/2018
שמעתי שיש מכשיר שנקרא PLEXR שמעלים קמטוטים מעל השפה. האם שמעתם על כך? זה מוכר/ מומלץ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מכשירים להעלמת קמטים
ד"ר רון יניב05/02/2018הי נלי
חדשות לבקרים אנו מתבשרים על מכשיר חדש שמעלים קמטים;
נראה שטרם הומצא מכשיר שבאמת עושה זאת;
יש טכניקות שונות ומאות סוגי מכשירים;
לעיתים דרוש שילוב עם זריקות מילוי
או עם הטיפול היעיל יותר באזור זה
שהוא פילינג -קילוף פנים׳
בהצלחה
ד״ר יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סטילאג בשפתיים כבר שנה וחצימור03/02/2018
יש לי סטילאג כמות של 4.5 מזרקים בתוך השפתיים שעשיתי לפני שנה וחצי במרווחים של 3-4 חודשים כבר שנה וחצי לא הזררקתי כלום אבל תוצאה יפה מחזיק יפה ירד פחות הרופא אומר שהקצב ספיגה איטי כי יש כמות האם זה לא מסוכן? שזה עדיין לא נעלם מהשפתיים אחרי שנה וחציי אבל עדיין אם יש לי שפתיים מלאות בסטילאג ועדין שואלים אותי ברחוב על השפתיים לתיקון סמטריה בשפה התחתונה וקצת למעלה איפה שעשיתי ומחמאות וכיום אני מעוניינת להוסיף רסטילן לשפתיים שלי אבל יש בהם סטילאג מותר לערבב בין החומרים ?או עם ארצה להמשיך אז רק עם סטילאג? והאם הסטילאג בטוח מבחינה רפואית ? כי זה מלחיץ אותי שזה לא יורד מהר והבנתי מחברה שרסטילן עם אישור Fdi עם הייתי יודעת אז הייתי בוחרת ברסטילן כי אני שילמתי המון על סטילאג והבנתי שזה אירופאי מותג צרפתי אבל האם בטוח לשימוש ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סטילאז' ומילוי שפתיים
ד"ר רון יניב03/02/2018שלום מור
סטילאז' חומר מעולה למרות שאין לו FDA.
יש חברות אירופאיות שלא משקיעות בשוק האמריקאי
ולכן לא טורחות להשיג אישור FDA שעולה מיליוני דולרים ושנים של עבודה.
ניתן לערבב בין חומצות היאלורוניות שונות.
לגופו של עניין -לטעמי לא חסר לך נפח בשפתיים,
אך זה כמובן עניין של טעם אישי ,
בהצלחה
ד"ר יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמות של 4.5 מזרקים בתוך השפתייםמור03/02/2018
יש לי סטילאג כמות של 4.5 מזרקים בתוך השפתיים שעשיתי לפני שנה וחצי במרווחים של 3-4 חודשים כבר שנה וחצי לא הזררקתי כלום אבל תוצאה יפה מחזיק יפה ירד פחות הרופא אומר שהקצב ספיגה איטי כי יש כמות אבל עדיין יש שפתיים מלאות בחומר ועדין שואלים אותי ברחוב על השפתיים לתיקון סמטריה בשפה התחתונה וקצת למעלה איפה שעשיתי ומחמאות אני מעוניינת להוסיף רסטילן לשפתיים שלי אבל יש בהם סטילאג מותר לערבב בין החומרים ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה כפולה
ד"ר רון יניב03/02/2018ראי תשובה לעיל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שטפי דם אחרי סיליקוןד"ר רון יניב21/01/2018
לפני כעשר שנים הוזרק לי בפנים סיליקון ולאחר כמה זמן הופיעו לי שני כתמים של שטפי דם שלא עוברים כיצד אפשר להעלים כתמים אלה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתמים לאחר הזרקת סיליקון
ד"ר רון יניב21/01/2018ליעל שלום
בהגדרה -שטפי-דם נספגים ונעלמים ולא יישארו שנים לאחר ההזרקה.
אני מניח שמדובר בכתמים ,היפר פיגמנטציה ולא בשטפי-דם,
שאולי היו בתחילה ונותרו במקום כתמים.
כדאי לגשת לבדיקה אצל רופא לאיבחון התופעה ולטפל בהתאם למימצאים.
בהצלחה
ד״ר יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרקתי סטילאג וכבר אחרי חודש רואים שוב את הקמטנטע15/01/2018
אני בת 32 הזרקתי לפני חודש סטילאג M בצידי הפה וכבר עכשיו כעבור חודש שוב רואים את הקמט שהיה
מה עלי לעשות?
שילמתי על זה 1500 ש"ח וחבל לי שזה לא החזיק מספיק זמן
אין ספק שהקמט פחות ממה שהיה אבל המטרה היתה שלא יראו בכלל את הקמט
כי בהתחלה אחרי ההזרקה לא ראו אף קמט ועכשיו כבר רואים אותו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות הזרקת היאלורונית לקמטים
ד"ר רון יניב15/01/2018הי
הזרקה אינה מיועדת להעלים לחלוטין את הקמט בצידי -הפה
אלא לטשטש או לעדן אותו.
ייתכן מאוד שתוספת של מזרק תשפר לך את המראה.
בהצלחה
ד"ר יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתי מותר לטוס אחרי טיפוליאנה09/01/2018
שלום ברצוני לברר מתי מותר לטוס אחרי הזרקת בוטוקס, טיפול בחומצה הלרוניט וחוטים. האם מותר לטוס אחרי יומיים?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתי אפשר לטוס לאחר טיפול אסתטי בפנים.
ד``ר דן וינברג09/01/2018שלום.
ככל הידוע לי מהספרות המקצועית והכנסים אין מגבלה במועד טיסה לאחר טיפול בבוטוקס חמרי מילוי או חוטים בפנים. אם זאת טיסה יכולה להיות כרוכה בשינויי לחץ ותאוצות ותאוטות חזקות היכולים להשפיע על בוטוקס וחומרי מילוי שעדיין לא נקבעו ברקמות לכן הייתי ממליץ לחכות לפחות יומיים בין הטיפול לטיסה.
טיסה נעימה.
דר. וינברג דן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה! אם יומיים זה מספיק אז אני מסודרת :-)
יאנה09/01/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המלצה לרופא להזרקות מילוי / בוטוקסיעל07/01/2018
שלום
מחפשת המלצה לרופא מקצועי ואמין למילוי קמטים באיזור תל אביב (ובטקס/ חומצה היאולורונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המלצה על רופא?
ד``ר דן וינברג07/01/2018שלום יעל.
פורום זה עונה רק על שאלות מקצועיות לגבי הזרקת בוטוקס וחמרי מילוי ברפואה אסתטית. אין הוא ממליץ על רופא או מרפאה אלה ואחרים.כדאי שהרופא יהיה מנוסה וחבר באחד מהאיגודים לרפואה אסתטית של ההסתדרות הרפואית בארץ.
דר. וינברג דן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח להוצאת סיליקון בשפתייםתמר01/01/2018
שלום,האם קיום קיים ניתוח להוצאת סיליקון מהשפתיים?
והאם ניתוח כזה יפחית את הסיכון להופעת סיבוכים ?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח להוצאת סיליקון בשפתיים
תמר01/01/2018בנוסף האם אתה מכיר אנשים שעברו ניתוח כזה ויוכלו לעזור בהחלטה/תמיכה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח להוצאת סיליקון בשפתיים
ד"ר רון יניב01/01/2018הי תמר
בהחלט יש ניתוח כזה
ויש פלסטיקאים בודדים שמתמחים בזה
אין לי אפשרות לתת שמות מטופלות
אך משיהי מיוזמתה תוכל לענות לך
בהצלחה
ד"ר יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
תמר01/01/2018האם אפשר להוציא את כל הסיליקון?
לפני 10 שנים הוזרק לי במימון נמוך מאוד ב2 טיפולים בלבד(שילמתי על עוד אבל החלטתי שמראה טבעי מספק אותי)
לפני כשנה הופיעו לי 2 גושים.לא בדקתי עדיין האם הגושים מהסיליקון.
מצרפת תמונה אשמח לדעת האם גושים כתוצאה מסיליקון נראים כך..
שוב,תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמינון *
תמר01/01/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההוצאת סיליקון מהשפתיים
ד"ר רון יניב02/01/2018וקר טוב תמר
ראשית לא ניתן לצפות שנאבחן בתמונה את הגורם לגוש.
מגיעה לך בדיקה רצינית יותר.
שנית
אמנם איננו נוהגים להמליץ שמתי על רופאים,
ברם במקרה שלך ,מצטרף להמלצה של עמיתי ד"ר דן ויינברג,על ד"ר אלדד מור ,שרכש מיומנות בתחום ספציפי זה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה 🌼
תמר02/01/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכתובת לניתוח להוצאת סיליקון מהשפתיים.
ד``ר דן וינברג02/01/2018שלום תמר.
ניתוח להוצאת סיליקון מהשפתיים נעשה עי' חלק מהמנתחים הפלסטים.
שם שאני מכיר:דר. אלדד מור אך יש ודאי גם אחרים.
אם את מעונינת תעשי סקר שוק ותפני ליעוץ לאחד מהם.
בהצלחה
דר. וינברג דן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה🌼
תמר02/01/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח להוצאת סיליקון מהשפתיים
ד``ר דן וינברג02/01/2018שלום תמר.
הניתוח קיים. את
חייבת לשאול ולהתייעץ עם מי שמבצע ומנוסה ניתוחים כאלה. הוא יסביר לך את היתרונות והסיבוכים האפשריים בנתוח זה ובעיקר אם את מתאימה והאם יש הוריה אצלך לניתוח זה.
בהצלחה
דר. וינברג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)