פורום מילוי קמטים, עיבוי שפתיים, הזרקת בוטוקס - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• השלכות של חומצה היאלורונית
    אביבית
    24/09/2017

אני שוקלת להזריק חומצה היאלורונית לשפתיים אבל אני חוששת ממה שיקרה אחרי, האם השפתיים חוזרות למצבן לפני ההזרקה או שהן מתכווצות או שנגרם להן איזשהו נזק?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• סיכון ותוצאות של הזרקת חומצה היולורונית לשפה.

ד``ר דן וינברג
    24/09/2017

שלום.
    חומצה היולורונית היא חומר מילוי הנמצא בשימוש למעלה מ25 שנה. חומצה ההיולורונית נמצאת בעור באופן טבעי ותורמת לנפח גמישות ולחות העור. עם העליה בגיל יש ירידה בכמותה בעור וזו אחת הסיבות להזדקנות ונפילת העור ויצירת הקמטים. חומצות היולורוניות מוצלבות הן מאד היפו-אלרגניות ובטוחות מאד להזרקה.הזרקתן המיומנת מביאה למילוי נפח ושיפור המרקם של העור במקום המוזרק. כך הדבר גם בשפה. פירוק החומצה מתחיל מייד לאחר הזרקתה ואורך כ 6-12 חודש בממוצע. לאחר גמר פירוק החומצה בעור האיזור המוזרק חוזר למצב שהיה בו לפני ההזרקה מלבד התבגרות המטופלת בשנה ושיפור במצב הלחות של העור ויש הטוענים גם לעידוד מה של יצירת קולגן ואלסטין טבעיים. כך הדבר גם בשפה. אם ההזרקה היא של מותג ידוע ומוכר של חומצה היולורונית המתאימה לשפתיים ונעשית עי׳ רופא מיומן אל לך לדאוג מבעיות אלא רק להנות מהתוצאה.
    בהצלחה
    דר. וינברג דן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בליטות כתוצאה מהזרקת סטילאז
    תמי
    17/09/2017

לאחר שקעים בצידי האף בעקבות ניתוח כושל הוזרק סטילאז אך עכשיו במקום שקעים יש בליטות ואף נפוח ורחב. אני 6 שבועות לאחר ההזרקה ובצד אחד גוש ממש גדול יותר מהצד השני. מה עושים? האם זו בצקת או אולי הזרקה מוגזמת של חומר?

הוספת תגובה

• הזרקה לאף ...ובליטות

ד"ר רון יניב
    17/09/2017

הי תמי
    הזרקה לאף היא התוויה מיוחדת ולא שיגרתית של חומרי-מילוי.
    מאמין שבוצעה בידי מנתח פלסטי או מנתח א.א.ג. שזו התמחותם.
    כדי שתחזרי אליו בהקדם לברר את מהות המימצא,
    ואם לא תמצאי מענה -לפנות למומחה אחר באחד התחומים הללו שמיומנים בניתוחי -אף.
    בהצלחה
    ד״ר יניב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עיבוי כושל בשפה העליונה
    חני
    17/09/2017

לצערי ביצעתי עיבוי שפתיים לפני כ9 חודשים. הרופאה שהזריקה לי שמה לי מזרק שלם בשפה העליונה, וכתוצאה מכך השפה העליונה נראית מאוד ברווזית וחסרת פרופרציה. חיכיתי בסבלנות במשך 9 חודשים, החומר אמנם ירד מעט אך עדיין נראה לעין בצורה לא יפה. הוזרקה לי חומצה הילוריאנית בשם פרינסס. כמה זמן ייקח לכמות כזו להתפוגג?

תודה רבה!

לקביעת תור
    סגירה
    עיבוי כושל בשפה העליונה

הוספת תגובה

• אי הצלחה במילוי שפה בחומצה היולורונית.

ד``ר דן וינברג
    17/09/2017

שלום חני.
    צר לי על עוגמת הנפש שנגרמה לך.בד"כ ספיגת החומצה היולורונית מהשפה אורכת 6-12 חודשים.אני מציע שתמתיני עוד כמה חודשים במיוחד שאת מבחינה כבר במגמה של שיפור.להבא הקפידי יותר בבחירת הרופא וסוג החומצה ההיולורונית המוזרק לך שיהיה ממותג ידוע ויהיה מיועד ספציפית למילוי השפתיים.
    שנה טובה
    דר. וינברג דן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יעילות, טווח זמן ותופעות לוואי של חוטים
    רבקה
    17/09/2017

הייתי רוצה לדעת מה היעילות של טיפול בחוטים למתיחת פנים, כמה זמן זה מחזיק לאחר ההליך ומהן תופעות הלוואי האפשריות. כמו כן, אם אפשר לקבל טווח מחירים.
    תודה מראש,
    רבקה

הוספת תגובה

• יעילות וטווח הפעולה של חוטים בפנים

ד``ר דן וינברג
    17/09/2017

שלום רבקה.
    לי ניסיון ב 2 סוגי חוטים לטיפול אסתטי בפנים:
    1. חוטי מזוטראפיה "צפים": (של חברות מירקו או LFL)חוטים דקים העשויים בפולידיאקסון(PDS)-חומר נספג המוכר לכירורגיה כבר כמה עשרות שנים. החוט מגיע כשהוא כבר מושחל על מחט דקיקה וע"י מעבר של המחט קדימה ואחורה במקביל לפני העור החוט "נפרש" בדרמיס. בדכ' צריך לשים לפחות 5 חוטים באיזור הטיפול. לחוט כושר הרמה קל ובעיקר הוא מותח ומשפר את מרקם העור. משך פעולתו 6-12 חודשים עד שהוא נספג לחלוטין.בעת הכנסתו מרגישים עקצוץ קל ויכולים להיות שטפי דם תת עוריים.
    2. חוט הסילואט סופט-עשוי מחומצה פולילקטית-חומר נספג המוכר לכירורגיה גם כן שנים רבות. יש לו 2 זרועות בקצה כל אחד מהן מחט ועל כל זרוע 4-8 חרוטים קטנים העשויים גם כן מחומצה פולילקטית.הכנסתו היא פעולה מעט גדולה יותר מהחוטים הקודמים ודורשת הרדמה מקומית.לאחר הכנסת החוטים העור "מועלה" בעיסוי והוא "נתקל" בבסיסי החרוטים ובלכן לא יכול ליפול חזרה.בכך מושג אפקט אמיתי של הרמה.גם חוט זה כולל החרוטים הוא נספג ונשאר ברקמה 1-2 שנים.לחוט זה אפקט אמיתי של הרמת נפילת עור קלה עד בינונית.החוט מתאים לטיפול בנפילות עור קלות עד בינוניות ויכול במצבים מסוימים למנוע או לדחות ניתוח למתיחת פנים.
    שנה טובה
    דר. וינברג דן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפשרות טיפול לצוואר נפול
    אמירה
    14/09/2017

עור הצוואר שלי נהייה מלא בקמטים והוא מתחיל ליפול. אני לא ששה לבצע הליך כירורגי של הרמה ומתיחה. האם יש אפשרות קוסמטית אחרת לטפל בזה?

לקביעת תור
    סגירה
    אפשרות טיפול לצוואר נפול

הוספת תגובה

• טיפול בצוואר נפול

ד``ר דן וינברג
    14/09/2017

שלום אמירה.
    הטיפול בצוואר נפול הוא אחד הקשים לפתרון ברפואה אסתטית לא ניתוחית. לעיתים ניתן לעזור עי׳ סידרת טיפולים מזוטראפים או לחילופין טיפול בחוטי מזוטראפיה צפים או טיפול בבוטוקס ב״חבלי״ הצוואר. יעילותם של טיפולים אלה היא חלקית ויש לשקול היטב האם כדאי לעשותם. בכל מקרה התיעצי עם רופא מנוסה השולט בכל סוגי הטיפול מחד ושיהיה מספיק כן איתך וייעץ לך האם ניתן באמת לעזור לך בבעיה בצוואר.
    בהצלחה
    דר. וינברג דן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רסטילן או סוג אחר מה עדיףVOLUMA
    רותי
    11/09/2017

אני מתעניינת ובודקת בפעם הראשונה על חומצה הילירונית מה ההבדל בין רסטילן ווולומה מה מחזיק יותר זמן? איזה חומר יותר איכותי? ומה נותן תוצאה טובה יותר

הוספת תגובה

• רסטילן או Voluma מה עדיף.

ד``ר דן וינברג
    11/09/2017

שלום.
    2 המוצרים הם מעולים בערך באותה דרגת איכות ולשניהם כל האישורים העולמיים כולל הFDA.
    הרסטילן הוא שם של קו שלם של חומצות היולורונית מעולות כאשר המוצר המיועד למילוי נפחים נקרא Sub Q.
    הVoluma היא המוצר מקו המוצרים של החומצות ההיולורוניות המעולות של חברת אלרגן -ג׳ובדרם המיועד למילוי נפחים.
    לסיכום 2 מוצרים אלה הם באיכות מעולה ומומלצים מאד לשימוש למילוי נפחים בפנים.
    דר. וינברג דן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שטף דם תת עורי מזריקת סקין בוסטר
    שרית
    10/09/2017

לפני מספר ימים עשיתי סקין בוסטר בפנים. בנקודת זריקה מעל השפה העליונה נוצר שטף דם די גדול מתחת לפני העור, בין השפה לאף ואפילו טיפה נפתח העור. האם יש סיבה לדאגה? צלקת/נזק בלתי הפיך? מה עושים?

הוספת תגובה

• שטף דם תת עורי לאחר הזרקת זריקת סקין בוסטר

ד``ר דן וינברג
    11/09/2017

שלום שרית.
    סקין בוסטר הוא חומצה היולורונית לא מצולבת המוזרקת לפנים בהרבה הזרקות שטחיות כטיפול הדומה למזוטראפיה ונועד לטפל בקמטים עדינים ובעיקר להוסיף לעור לחות ולשפר את מרקמו.
    כמו בכל הזרקה המחט יכולה לפגוע העת ההזרקה בנימי דם תת עוריים ולגרום להמטומה ואני מניח שזה מה שקרה לך.
    במידה ואין הפרעה במנגנון הקרישה ולא נוטלים תרופות מדללות דם הדימום נפסק עי' מנגנון הקרישה הטבעי של הגוף והדם הנקווה מתחת לעור מתפרק ונספג. הדבר יכול לקחת כמה ימים ובמשך תהליך זה ההמטומה משנה את צבעה מכחול לסגול ובהמשך לצהוב ולאט לאט נספגת ללא שהיא משאירה עקבות או צלקת.הדבר מצער אך קורה. ניתן להסתירה במידה רבה עי' איפור מתאים.יש האומרים שמריחת משחת טראומיל עליה מזרזת את ספיגתה.אין לך מה לדאוג-היא תעלם לגמרי ללא עקבות.
    תתאזרי בסבלנות
    דר. וינברג דן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול בקמטים בזווית הפה
    עדנה
    10/09/2017

יש לי קמטים בזווית הפה כלפי מטה שרק הולכים ומתעמקים עם השנים וזה תמיד נראה כאילו אני זעופה. יש דרך לטפל בקמטים מסוג זה?

לקביעת תור
    סגירה
    טיפול בקמטים בזווית הפה

הוספת תגובה

• הטיפול בקמטים כלפי מטה בזויות הפה.

ד``ר דן וינברג
    10/09/2017

שלום עדנה.
    קשה לי לענות על שאלתך מבלי שבדקתי אותך או לפחות ראיתי את תמונתך. בכללי הקמטים בזויות הפה הם בד"כ שילוב של קמט ונפילה של המקום. ולכן הטיפול המומלץ הוא של מילוי בחומר מילוי נספג כמו חומצה היולורונית או רדיאס בשילוב עם חוטים או חוטי מזוטראפיה צפים כמו מירקו או LFL לנפילה קלה או חוטים להרמה כמו סילואט סופט המשמשים להרמת עור למקרים עם נפילה משמעותית יותר.
    בברכה
    דר. וינברג דן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קמטים דקים מעל השפה
    נורית
    07/09/2017

אני בת 30 וכבר יש לי קמטים מעל השפה. מה אני יכולה לעשות כדי שהם לא ימשיכו להתפשט?

לקביעת תור
    סגירה
    קמטים דקים מעל השפה

הוספת תגובה

• מניעת קמטוטים מעל השפה העליונה.

ד``ר דן וינברג
    07/09/2017

שלום.
    קמטוטים זו בעיה קשה מאד לטיפול. לעיתים קרובות יש נטיה גנטית להם. גורמים התורמים הם עישון ויובש במקום. הפסקת עישון עוזרת במניעת החמרה בהם. טיפול מוקדם במזוטראפיה לאיזור מונע את הופעתם גם כן. אם יש כבר קמטוטים ניתן לטפל בהם בחוטי מזוטראפיה צפים ו\או במילוי בחומצה היולורונית דלילה.
    דר. וינברג דן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קמטים מעל השפה סקין בוסטר skin booster

ד"ר רון יניב
    07/09/2017

הי נורית
    בתוספת לתשובה המעולה של עמיתי ד״ר וינברג,
    כדאי להוסיף שיש היום שידרוג משמעותי למזוטרפיה
    בצורת סקין בוסטר skin booster
    שהיא סדרת הזרקות של חומצה היאלורונית לעור לשיפור מרקם העור.
    עם זאת יש לזכור שאזור זה הוא עתיר תנועה
    ועמיד יותר לטיפולים
    בהצלחה
    ד׳״ר יניב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אחרי הרמת חוטים בפנים
    דלית
    05/09/2017

ערב טוב עשיתי לפני חודש הרמת פנים בחוטים בצידי הסנטר

עבר חודש ויש לי לפעמים הרדמות בצד ימין שם הוזרקו לי יותר חוטים בגלל אי סימטריה האם עם הזמן זה עובר

ודרך אגב הזרקתי את החוטים החדשים שיצאו ואין שום תוצאה

או שינוי בפנים

לקביעת תור
    סגירה
    אחרי הרמת חוטים בפנים

הוספת תגובה

• אכזבה וסיבוכים מחוטים בפנים

ד"ר רון יניב
    05/09/2017

לדלית שלום

צר לי לשמוע על כך שאינך רואה תוצאות עם החוטים ה"חדשים"
    ויותר מזה על תחושות כגון הרדמות בפנים באזור ההזרקה.

אני אישית שמרן בטיפולים ולא השתמשתי עד כה ב"חוטים",
    אני מטפל בבוטוקס וחומרי מילוי.

נתקלתי בלא-מעט מטופלות שפנו אלי עם אכזבה מטיפול או תופעות-לוואי. משום-מה מטופלות רבות נוהגות שלא לחזור לרופא שטיפל בהן בחוטים וייתכן שחלק מרופאים אלו כלל לא מודעים לתוצאות אלו כי הלקוחות הללו פשוט לא חוזרות אליהם.

החוט עלול לגעת בעצב בפנים וכך לגרום לשינוי תחושה,
    תופעה זו אמורה לחלוף עם המסת החוט במהלך הזמן.

עם זאת - עלייך לגשת לרופא המשפחה לשלול בעייה נוירולוגית אחרת !

בהצלחה
    ד"ר יניב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שינויים בתחושה בפנים לאחר הכנסת חוטים.

ד``ר דן וינברג
    06/09/2017

שלום.
    השינוי בתחושה יעבור עם מהלך ספיגתו של החוט. כנראה שהמחט המוליכה את החוט ו/או החוט עצמו נגעו או פגעו בעצב תחושתי בפנים. בדכ. הפגיעה קלה וחולפת.
    לגבי הרמת העור של הפנים שלא הושגה נחוצים לי יותר פרטים על סוג החוט שנעשה בו שימוש. כמובן שחשובה גם מיומנות הרופא ומספר החוטים שהוכנסו.
    דר. וינברג.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם הזרקת בוטוקוס מחמירה את המצב?
    יערה
    05/09/2017

אם מתחילים טיפולי בוטוקס זה אומר שצריך להמשיך לכל החיים? זאת אומרת שאם עשיתי כמה פעמים אז אם אני מפסיקה אז המצב הופך לגרוע יותר או שזה נשאר כמו לפני ההזרקה?

הוספת תגובה

• האם טיפול בבוטוקס מחמיר את מצב העור האיזור המטופל?

ד``ר דן וינברג
    05/09/2017

שלום יערה.
    הטיפול בבוטוקס מרפה את השריר באיזור המטופל ומוומעלים או מעמעם קמטי הבעה.ההפחתה בהתכווצות שריר הפנים מונעת הפיכת קמטי ההבעה לקמטים קבועים בעור ולכן יש בטיפול אם הוא נעשה ברציפות אלמנט של מעין "טיפול מונע". לאחר הטיפול בבוטוקס העין מתרגלת במהירות למצב החדש ועם חלוף השפעתו וחזרה ההדרגתית למצב הקודם לעתים נדמה למטופלת שמצבה החמיר.השוואה לצילומים מלפני הטיפול יוכיחו שלא זה המצב.יש לזכור שהזדקנות העור נמשכת עם העליה בגיל ויש לקחת בחשבון גם את הגיל ההולך ומתקדם.אין הוכחה בספרות למראה "זקן" יותר של העור באיזור המטופל בבוטוקס.
    דר. וינברג דן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קמט עמוק בין הגבות
    עדינה
    03/09/2017

יש לי קמט הבעה עמוק בין הגבות ואני רוצה להיפטר ממנו. מה האפשרויות שלי?

לקביעת תור
    סגירה
    קמט עמוק בין הגבות

הוספת תגובה

• קמט בין הגבות

ד"ר רון יניב
    03/09/2017

שלום עדינה
    הטיפול המומלץ והבטוח ביותר לקמטי הבעה
    כגון אלו שבין הגבות ובמצח בכלל הוא בהזרקת בוטוקס להרפיית שרירי-ההבעה
    בהצלחה
    ד"ר יניב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נפיחות אחרי הרמת חוטים בפנים
    דלית
    29/08/2017

שלום רב עשיתי הרמת פנים בצידי הסנטר וליד השפה לפני 25 יום נוסף הוזרק לי חומצה ללחיים יש לי עדיין נפיחות בפנים האם הגיוני והאם חומצה הילרונית לפנים עושה נפח או שיורדת במשך הזמן כמו כן השפתיים קצת נוטות הצידה האם ניתן לתקון

תודה מראש מאוד מודאגת

הוספת תגובה

• נפיחות אחרי חוטים לפנים

ד"ר רון יניב
    29/08/2017

לדלית המודאגת שלום
    לא ברור האם עשית הרמה בניצוח פלסטי
    או ״הרמה ״ בחוטים.
    התוצאה בחוטים היא לא לגמרי צפויה ולרוב גם לא מחזיקה זמן רב.
    אם יש לך נפיחות זו עובדה ועובדה היא תמיד הגיונית.
    השאלה מה הסיבה -החומר ?הטכניקה?זיהום? אחר?
    כדאי לחזור לרופא המטפל ולבדוק.
    חומצה היאלורונית אכן נותנת נפח וגם יורדת עם הזמו.
    לגבי השפתיים -לעיתים ניתן לתקן לעיתים עדיף לחכות - הכל לגופו של עניין .
    בהצלחה
    ד״ר יניב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חומצה היאלורונית קרם חוה זינגבוים - הגיוני?
    אירה
    28/08/2017

שלום אני שוקלת לרכוש את הקרם החדש של חוה, הבנתי שהוא מורכב מהחומצה היאלורונית אשר חודרת לקמטים ומעבה את האיזור כך שהקמט נעלם. אני שואלת האם לדעתך זה ייתכן, עד עכשיו כל החברות שלי עשו זריקות וכולן קנו את הקרם הזה. זה נשמע לי לא הגיוני, אשמח לשמוע חוות דעת של רופא האם הגיוני שהקרם הזה יעבוד. תודה

הוספת תגובה

• קרם קסמים שמחליף זריקות חומצה היאלורונית?

ד"ר רון יניב
    28/08/2017

לאירה שלום
    אני מבין שאת אדם רציונלי...
    חומר שאכן חודר את העור ויש לו השפעה משמעותית על הרקמה , כגון זריקה , הוא מוגדר כ"תרופה" או אביזר רפואי" .
    דבר זה ידרוש מרשם וגם אם לא יהיה חייב לעבור מחקרים קליניים מעמיקים שיוכיחו את הטענות שהוא מעלה שמבצע לכאורה.
    אני לא מודע לרישום של תכשיר מקומי כלשהו שמחליף את הזריקות וטרם הפסקנו להזריק.
    ייתכן ובעתיד יהיה דבר כזה ואז נשמע על זה במדורי החדשות ועיתוני הרפואה ולא רק במדורי הפירסום.
    בהצלחה
    ד"ר יניב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שימוש בקרם של חווה זיגנבוים?

ד``ר דן וינברג
    28/08/2017

אירה שלום.
    לי אישית אין עדיין מספיק ניסיון עם הקרם הזה. כמה מהמטופלות שלי המטופלות בזריקות ניסו אותו וחזרו אלי למילוי בזריקות.לדעתי מוקדם עדיין לשפוט את יעילותו. כמובן שאם הוא יעיל הוא יכול להיות ה"חלום הרטוב" של מטופלת שלא תצטרך זריקות. לדעתי יש להשוותו לטיפול במזוראפיה עם חומצה היולורונית ולא למילוי קמטים ונפחים.
    דר. וינברג דן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה כמו שחשבתי

אירה
    28/08/2017

וכבר שמעתי שזה לא עובד על כל אחת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חומר מילוי שפתיים hyacorp
    רינה
    27/08/2017

שלוום היום בשעה 1 וחצי עשיתי עיבוי שפתיים בחומר שנקרא hyacorp lips עכשיו עברו כמעט 5 שעות יש כאב בשפתיים וקצת נפוחות זה טבעי הכל יעבור
    ( אחרי 3 שנים מטראומה מ hydex(
    מפחדת אתה מכיר חומר מיחוי מהחברה הזאת
    הרופא אמרנשזה חומר מעולה

לקביעת תור
    סגירה
    חומר מילוי שפתיים hyacorp

הוספת תגובה

• HYACORP LIPS לשפתיים:

ד``ר דן וינברג
    28/08/2017

שלום רינה.
    המותג שציינת בשאלתך אינו מוכר לי. מעיון באינטרנט זהו מותג אירופאי של חומצה היולורונית שניתן לקנות אותו באתרי הקנית ב40$. חבל שהתפתית לעשות טיפול במותג לא מוכר וזול. אנא הקפידי בעתיד על מותגים ידועים ומוכרים בידי רופא מוסמך ובעל ניסיון בתחום.זכרי שאלה פנייך וכל שגירה עלולה לעלות ביוקר מבחינה חזותית ובריאותית.
    דר. וינברג דן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה